• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

zeynebin burnu çok hoş olmuş:) tuscuk sana da şimdiden geçmiş olsun. :)

Son düzenleme:
Kızlar yeni foto ekledim burnumun son hali için.Arkadaşlık tekliflerini biraz geç de olsa kabul ettim.Meraklılarına duyurulur =)

Dilemgiz burnun gerçekten şahane olmuş ıkı operasyonla olmuş ama bırıncısıde çok ıyıymıs kı ıkıncıyle muhtesem bı hal almış gercekten çok merak edıyodum sonunda gordum ama anlatıldıgı kadar varmış yanı Barış beyın ellerıne saglık darısı bızlerın basına çok özendım hatta belkı kıskandım bıle cidden yaa:9:

Heheheh darısı başınıza kızlar :9: evet ben de çok memnunum Barış beyin ellerine sağlık cidden :nazar: Şubat'ta başka(burun değil) bir operasyon daha geçirme niyetim var =) bir cerrah olarak kendisine her konuda güvenim tam :71:

Yolcu87 tşk ederim..Tuscuk yrn ameliyata giriosun, inan korkacak hiçbir şey yok aksine sonunda güzel burnuna kavuşacağın için mutlu olma zamaaanı cnm :) Geçmiş olsun şimdiden...

Kizlar sayili saatler kaldi :)

Dilemgiz acayip guzel burnun gercekten. Ama benimkisi boyle olmiycak malesef :( Kikirdak diil de etmis benim burnumun ucu.

Bi de ameliyatlardan sora cok degismissin. Baska neler yaptin yahuuu cok guzellesmissinnn :)) masallah.

Hehehe,çok tatlısın canım sağol =) valla saç,makyaj değişikliği de var ama onlar sadece bir etken.Esas burun yüzün merkezinde olan bişey olduğu için ve benim eski burnum küçük ve yamuk olduğundan baya maskeliyordu güzelliğimi.O kadar zor bir burundu ki..Yanlış ellerde olsa burnum miki fareninki kadar kalabilirdi..Barış beye sonsuz bir şükran duygusu besliyorum.
Onun dışında 2 ay önce dudak dolgusu yaptırdım.Başka estetik yok =) önümüzdeki on sene de yüzümle ilgili bişey düşünmüyorum:87:

Son düzenleme:
Tuscukcuğum canım geri sayım bitti artık :) Yarın için stres yapmadan keyifle ameliyata girmeni istiyorum aynı keyiflede çıkacaksın emin ol. :) Her şey yolunda gidecek kendine güzel bir yeni yıl hediyesi olacak burnun :) Şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz -ki biz burada güzel haber duymaya alışkınız ;) rahat ol tatlım ;)) - :81:

Heheheh darısı başınıza kızlar :9: evet ben de çok memnunum Barış beyin ellerine sağlık cidden :nazar: Şubat'ta başka(burun değil) bir operasyon daha geçirme niyetim var =) bir cerrah olarak kendisine her konuda güvenim tam :71:

Dilemcim maşallahın var :nazar: sıradaki operasyonun da şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Doktor Barış Bey olunca insan kendini güvenle emanet edebiliyor. Laf olsun diye demiyorum iki ameliyat geçirmiş biri olarak kendimden biliyorum :))

deppo ve riseoftheangels ekledim sizleri de kızlar =) Sevgili tuscuk yarınki ameliyatında herşey mükemmel olacak buna inan çünkü emin ellerdesin..Sadece kendini kasma ve sonucun harika olacağına inan.İnşallah ameliyat sonrası süreci de hızla atlatırsın çarçabuk iyileşir güzelliğinin tadını çıkarırsın =) Haberlerini bekliyoruuuz !!!

dilemcim burnun gerçekten çok hoş olmuş.. hadi bakalım sıradaki operasyonun için şimdiden geçmiş olsun diyelim..:nazar:

Dilemgiz artist maşallah :) Sadece burnu değil bi bütün olarak güzel, yeni burnu güzelliğini tamamlayıcı bi özellik göstermiş bence..

tuscuk canım sana iyi sanslar ameltynı olmussundr bıle bnımde aksam 5te randevum var randevuya bıle heyecan boyleyse bakalım o gun gelınce nolcak arkdaslar sızınle goruslerımı hemen paylasacagım tabıkıde

Back