• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

oraletcim bişey daha sorabilir miyim?? peki göğüs altındaki iz ne durumda şuan? yani tamamen kaybolmuyo dimi?? ya bi de göğüs altının ölçüsü nedir senin?? kendiminkiyle karşılaştırıcam da :))

İzlerimin durumu daha iyi 1.senesinde izler tamamen geçecek ince beyaz bir kesi izi kalacak sanıyorum. Yani şu an bu duruma gelmesi için jel kullanmaya devam ediyorum. Değişik bir jel tabaka kullanıyorum kullanma sürem bittikten sonra buradan yazacağım önereceğim canım.

İzler ya tamamen kayboluyor yada belli belirsiz bir hal alıyor. Tabi bu izlerin kalıcı olmaması için güneş ışınlarından korumak şart, solaryumdan uzak durmak şart. Doktorun önerdiği jeli kullanmak şart.

Benim boyum 1,74-75 civarında kilom da 53-54 civarında. Göğüs altım 75, göğüs çevrem 88. İlk halindeki ölçüsünü sorma hiç merak edip ölçmemiştim bile :)

anladım canım bende şmdi ölçtüm 73 cm fln geldi..bakalım barış bey ne diyecek cc konusunda :))
bugün çok soru sordum sana yaa kusura bakma:)) hepsini cevapladın vala teşekkürlerr canım

anladım canım bende şmdi ölçtüm 73 cm fln geldi..bakalım barış bey ne diyecek cc konusunda :))
bugün çok soru sordum sana yaa kusura bakma:)) hepsini cevapladın vala teşekkürlerr canım

Evet canım dediğin gibi sen biraz daha narinsin bana göre. Sana olabilecek oranı zaten verir sende ona göre bir karara varırsın :)

Sor canım zaten amacım burada bir işe yaramak :)) Yarayabiliyorsam ne mutlu bana :))

Kızlaaar alçım çıktı, resim ekledim :) Bu arada forum değişmiş, biraz karışık olmuş; umarım gene yazışabiliriz burdan ;)

Kızlaaar alçım çıktı, resim ekledim :) Bu arada forum değişmiş, biraz karışık olmuş; umarım gene yazışabiliriz burdan ;)

Canım iyi günlerde kullan burnunu :)) Resimlerine baktım 10 günlük gibi durmuyor hatta estetikli gibi de durmuyor ki bu şiş hali :))

Çok beğendim ben saç rengin de değişmiş, bambaşka bir hatun olup çıkmışsın gerçekten :)) Bitti kurtuldun tebrik ederim seni tekrar geçmiş olsun :))

Canım iyi günlerde kullan burnunu :)) Resimlerine baktım 10 günlük gibi durmuyor hatta estetikli gibi de durmuyor ki bu şiş hali :))

Çok beğendim ben saç rengin de değişmiş, bambaşka bir hatun olup çıkmışsın gerçekten :)) Bitti kurtuldun tebrik ederim seni tekrar geçmiş olsun :))

:DDD Tşk ederim oraletçim iltifatlar için ayrıca çok yardımcı oldun bana ameliyat öncesi ve sonrası; çok incesin gerçekten!
Valla kurtuldum gitti yaa, darısı diğer isteyenlerin başına..

kendimi hariç tutarak söylüyorum ki yanlış anlaşılmasın =)
bu burun ameliyatını olan kızların hepsi mi güzel olur yahu =))
zeynepcim geçmiş olsun, güzel bir sonuçla kurtuldun , çok güzel olmuş dicem çok klişe olacak ama doğru napiim =))

Son düzenleme:
Zeynepcim cok guzel olmus. Cunku estetik oldugu belli bile degil :) Sanki dogal burnun buymus gibi gorunuyorsun.

Darisi basima yaaa... 25 gunum filan kaldi.

Zynepcım canım çok harıka olmus ya ınan cııdden kafayıyemıiş duslerın soledıgı gıbı klıse ama çok guzel çok dogal vee benı daha da çok sasırtan 10. gun için çok fazla ıyı:) yanı nasıl bukadar cabuk bole bı sonuc elde edılebıldı bayıldım gercekten yenı tarzın saç rengın sen burnun hepsı super allahım darısı bizim başımızaa.. Ayrıca BARIŞ BEY BÜYÜKSÜN demekten de kendimi alamıorum yani ellerine sağlık...

Tşk ederim Tuscukçum :) darısı başına inşallah. Zaten ben de bu yüzden Barış Bey'i tercih ettim. Yaptığı burunlar asla "ben estetiğim" diye bağırmıyor. Bu arada 10 Aralık gibi Memorial'den ayrılıyormuş; Fulya Terrace'deki ofisinde görüşürsünüz heralde, yeni yeri süper...

Son düzenleme:
Sevdalinkacım tşk ederim, özellikle senin için önden resmimi koydum :) Haklı olarak hep önden çekilmş foto istiyorsun arkadaşlardan..
Çok düşünme bence güven Barış Bey'e, işini gerçekten iyi yapıyor.Ben de çok doktor araştırması yapmıştım zamanında iyiki Barış Bey'i tercih etmişim, hiç pişman değilim :) İnşallah kısa bir süre sonra yeni burnunla senin de fotolarını görürüz burda :)

Son düzenleme:
:DD Ben normalde de elimden aynayı düşürmezdim, şimdi elime yapışık geziyorum :) Haa bu arada bir şeyi itiraf edeyim; ilk defa Barış Bey'in yanına gittiğimde senin fotoğrafını götürmüştüm :))

Saol cnm, süperim valla :)

ayyy... maşlaahhh gerçekten de süper görünüosun.. adına çok sevindim... bende barış beyi düşünüorum.. ama kapalı ameliyat diye işte sonradan problem olabiliyor diyenler olduğunda acaba başka bi doktor var ona mı gitsem diorum.. ya kafam çok karışıor sonra.. hatta vazgeçiorum bile arada... o kadar stres yaptım.. ya ben de doktora karar versem zaten ameliyatımı olmuş sayıcam artık.. o kadar yani üffff...:(
ya sen bu arada barış beye sordun mu kapalı ameliyat ile açık ameliyat arasındai farkı veya risklerini....?

Tşk ederim Helbestçim :) Alçımı açtıktan sonra Barış Bey kapalı ameliyattan biraz bahsetti. Ben zaten kapalı ameliyatla açık ameliyatta yapılabilecekleri yapıyorum niye açık ameliyat yapıp burna daha çok zarar vereyim gibi bir ifade kullandı.Yani açıkta burnun altına kesi yapılıyor, dikiş atılıyor sonuç olarak ister istemez altta iz kalıyor ;)

Back