Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

meraba,
ben de aralığın ilk haftasına almıştım randevu ama benım kesın değil. aralığa doğru bellı olur. erteletebilirim. senınle ırtıbatta olursak gunumu senle değiştirebilirim. ama dediğim gibi kesın değil aralığa doğru kesınleşir. özelden messaj atamıyorum malum msj sayım az. benı ekleyebilirsin. göruşuruzz..kaydirigubbakcemile5

Mutlaka haberleselim zamane. Sen ayin kacina almistin peki? (benimki 17si)

İlk muaynede ücret almıyorlarmış. Fotoğraflarımı çekti sonra bilgisayarından hemen tasarım yaptı, yani sadece bana özel değil..:teytey:

revizyonda kapali hakim olamiyolarmis drlar burun ucuna oyle okumustum cnm. benim ucumda var burnumun ucu tam alinamadi cnm. peki sen nerden izledin bunu? ben de izleyeyim. bi de ilk ameliyatta nie duzelmedi senin? sonradan mi olustu. ya yazmis olabilirsin ben de kacirmis olabilirim

ben barış beyin ofisinde barış beyin yaptığı bi ameliyatı izledim. kıkırdakları dışarıda görerek şekillendirip geri yerleştiriyolar. revizyonla ilgili de tekniği doktoruma bıraktım. ilkinde ufak bi şişlik kaldı kıkırdak kısmında onun düzeltilmesi için revizyon oldum canım ben

keşke ilk yaptırdıktan sonraki burnunun resmini koysaydın hiç olmamış hali ve son hali arasındakı fark pek belli değil birinci halinden son halini kıysalardık

keşke ilk yaptırdıktan sonraki burnunun resmini koysaydın hiç olmamış hali ve son hali arasındakı fark pek belli değil birinci halinden son halini kıysalardık

canım bilgisayarımda fotoğraf yok malesef bunlar da barış beyden aldıklarım, harici hard diskte tutuyorum belgelerimi. bilgisayarıma yükleyince koyarım. şimdilik son haline yorum yapılabilr yerimseniben

İlk muaynede ücret almıyorlarmış. Fotoğraflarımı çekti sonra bilgisayarından hemen tasarım yaptı, yani sadece bana özel değil..:teytey:

hmm pekı sen ne dusunuosun gorusme sonucunda bı karar verebıldın mı tasarımı begendın mı barış bey de karar kılabıldın mı?

Mutlaka haberleselim zamane. Sen ayin kacina almistin peki? (benimki 17si)

özelden cevap yazamıyorum henuz 50 olmadı msjlar. benım şehır dışında olma ihtimalım var ama yıne de bellı değil dediğim gibi aralığa yakın kesınleşır. benımkı aralık 6. yıne haberleşırız senınle... boshayallersmile

Hmm.. Ya ben soylemeyi unuttum da carsamba ya da cuma istedigim icin tarih yok dediler zaten bana :s

hmm pekı sen ne dusunuosun gorusme sonucunda bı karar verebıldın mı tasarımı begendın mı barış bey de karar kılabıldın mı?

Ben bayram öncesi ameliyat olmak istiyordum, ama memorial'da istediğim dönem dolu. Şuan beklemedeyim, tasarım konusunda da kararsız kaldım, yani hmm kesinlikle böyle olmalı diyemedim.. :uhm: Amaan hakkımda hayırlısı olsun diyorum.Aslında Yakup Avşar'ı da düşünüodum hatta bana resimden tasarım yapıp göndermiş, ama fiyatları çok pahallı diye okumuştum 6000-6500 euro felanmış klava: ...Sen naaptın bugün, beğendin mi tasarımını? :hulya:

ya bende işte bugun gıttım oncelıkle barıs beyın ılgı alaka samımıyetı falan çok hoşuma gıttı çok sıcak bı elektırık aldım bana da tasarım yaptı.bence çok gercekcı bırı uzun uzuzun gereksız konusmuo ıcraatını ortya koyuyo gosterıo ve yaptı da tasarım fena degıl basaka fotoraflara baktım hepsınde bı kusur buldum tabı ben sole ıstıyrm ben bole ıstemıyrm dıe çok yordum doktorcugu işin aslı sen çok zor bı hastasın doktorlar senı amelıyat etmek ıstemez benıde çok yorarsın mutlu olmazsın bıraz gercekçi ol bızım sıhırbaz olmadıgımızı unutma falan dedı işte .tasarımı begendım ama dedıgım gıbı tam hayalımdekı burun degıl ama artık ınanan bu konuyu o kadar dusunuyrm kı hayalımdekı ne onu bıle artık kendım bılememeye basladım ole işte.. ben zaten yakında olmıycam bı kaç ay sonra olucam o yuzden rahatım ama tam karar vermıs degılm ıkı doktorla gorustum barıs bey daha çok kafama yattı sankı ama bılmıorum.buarada tasarımı sana verdımı?

valla ben senin kadar zorlamadım adamı kaydirigubbakcemile3 Tasarımı mail olarak attı bana, herkesinkini veriodur die düşünüyorum. Seninkini vermedi mi yoksa?

valla ben senin kadar zorlamadım adamı kaydirigubbakcemile3 Tasarımı mail olarak attı bana, herkesinkini veriodur die düşünüyorum. Seninkini vermedi mi yoksa?

yok canım vermedı ama maıl olarak atacak bıkaç tasarım daha yapayım falan dedı ben çok pımpırıklenınce

yok canım vermedı ama maıl olarak atacak bıkaç tasarım daha yapayım falan dedı ben çok pımpırıklenınce

benimkini tasarımı yaptıktan sonra yanındayken mailime attı. Kadınlar kulübü üyeleri olarak umarım hepimiz bize en yakışan burunlara sahip oluruuuuuuz.. :Saruboceq: Bi AAAmin sesi yükseldi sanki :teytey:

benimkini tasarımı yaptıktan sonra yanındayken mailime attı. Kadınlar kulübü üyeleri olarak umarım hepimiz bize en yakışan burunlara sahip oluruuuuuuz.. :Saruboceq: Bi AAAmin sesi yükseldi sanki :teytey:

ay inşallah canım ya hepımız inşallhhhh.. buarda sana yaptıgı tasarımı gorebılırmıyım bende az once maıl attım adresımı verdım gondercek bana yaptıgı tasarımı bende sana gonderırım msn den gorusebılırız eger ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…