• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

sana şunu söyleyebilirim ki gerçekte yaptığı burun bundan daha da güzel oluyor, sen işi ona bırak ben de acaba olur mu olmaz mı demiştim ama alçı çıktığı anda bile gözlerime inanamadım

katılıyorum zaten barış bey kendiside söylüyo tasarımda dokular tam belli olmaz bi yapaylık oluyo diyo...tasarımın birebir aynısını beklememek lazım,fikir vermek açısından süper bişey tabi ama bazen insanı yanıltabiliyoda...ben en son ameliyattan sonra sordum şimdi nasıl oldu en son tasarım gibi mi diye,ona bakarak yaptım tabi ama aynısı olmadı, merak etme iyi olucak dedi....

_nisan_ sen nasılsın buarda canım amelıyattan sonra ıyımısın nasıl gıdıo şişikler vs nasıl hıssedıosun kendını? foto koymadın daha sanırım resımlerını beklıoruz merakla

_nisan_ sen nasılsın buarda canım amelıyattan sonra ıyımısın nasıl gıdıo şişikler vs nasıl hıssedıosun kendını? foto koymadın daha sanırım resımlerını beklıoruz merakla
saol cnm...iyiyim...ilk 2.gün çok şiştim sonra zamanla indim şuan gayet iyiyim...bende merakla bekliyorum,daha çıkmadı alçılar,bakalım nasıl olucak...yeni halime alışabilirsem belki koyarım foto bakalım:)merak eden ilgilenen herkese birkez daha teşekkürler...:)

saol cnm...iyiyim...ilk 2.gün çok şiştim sonra zamanla indim şuan gayet iyiyim...bende merakla bekliyorum,daha çıkmadı alçılar,bakalım nasıl olucak...yeni halime alışabilirsem belki koyarım foto bakalım:)merak eden ilgilenen herkese birkez daha teşekkürler...:)

hadı bakalım hayırlısı canım açılınca inşallh senı mutlu edecek güzel bı burunla karsılasırsın ve darısı da bizlerın başına olur inşaalhhh

evet kızlar tasarımlar tabiki sadece fikir vermek amacıyla ..ve bence olması da gerekiyo.başka bi doktora gittim ve ben tasarım yapmam dedi..ben de öle deyince vazgeçtm çnkü ne bilim insan biraz olsun bişi görmek istiyo yaa..
yarın babamla konuşup kesin bir tarih belirlemek istiyorummm:))

kızlar barış beyin geçen görüşmede bana yaptığı tasarım albumde haberınız olsun yorumlarınızı beklıorumm..

Fotoğrafının altına yorum yazamadığım için burdan yazıyorum.Barış Bey sanırım hep aynı tasarımı yapıo, ucunu kaldırıyo ve burun sırtını düz yapıo. Benim tasarım da böyle :) Ama sana yakışmış bence bu tasarım ve doğal durmuşalkisalkisalkis

ya arkadaşlar kırık sonucunda yada başka sebeple burnu eğik olup da ameliyat olan var mı. resimlere bakıyorum da genelde kemer problemınden amelıyat olunmuş eğri burnu düzelen yok mu? ameliyat sonrası nasıl düzelme olmuş merak ediyorum. barış bey ameliyat sonrası çok hafıf bır eğiklik yıne kalabilir dedi.çunku burun eskı halıne dönmeye çalışırmış falan..bilmiyorumkismile

kızlar nanikatağın resmınde gorulen burun ucundakı elmas sekli barıs beyin bulduğu bir yöntemmiş geliştirdiği bu yöntemle burna baktığımzda ucunda görülen o iki ışık bu sayede oluyormuş oyuzden barış beyin yaptığı burunlardakı o burun uçları herkesin kendine has bir burnu olmasını sağlıyor oyüzden çok farklı ve güzel kendisinin geliştirdiği yöntemler gercekten dahice

yaa kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel yorumlarınızdan ötürü :) malum henüz cevap yazamıyorummm, herkese ayrı ayrı teşekkür ederim :)

evet nanikatak gerçekten her türlü övgüyü hakediyor burnun yani ne diyelim darısı her isteyenin başına:)))

ya arkadaşlar kırık sonucunda yada başka sebeple burnu eğik olup da ameliyat olan var mı. resimlere bakıyorum da genelde kemer problemınden amelıyat olunmuş eğri burnu düzelen yok mu? ameliyat sonrası nasıl düzelme olmuş merak ediyorum. barış bey ameliyat sonrası çok hafıf bır eğiklik yıne kalabilir dedi.çunku burun eskı halıne dönmeye çalışırmış falan..bilmiyorumkismile

benim burnumda eğik. hemde kemikten sonra başlayan kıkırdak doku baya kırık maalesef. sağa yatkın. size görüşmede öyle mi dedi gerçekten. eğiklik nasıl kalır ki ne saçma. kemiği kırıyor, kesiyor biçiyor, şekil veriyor eğiklik mi kalır artık? tam olarak ne dedi size. birde sizin sorununuz tam nasıl. benim kaş arası kemikten aşşağı inin ortadan sonra yumuşak kıkırdak dooku varya oradan itibaren kırık. burun canlı büyümeye devam eden bir uzuv değil ki eski haline gelsin. yumuşak bir yerde değil kemik, kıkırdak. kaynadıktan sonra kemik nasıl eski haline dönmeye çalışır Allah aşkına. ne dedi size tam. bana da açıklarsanız çok emmnuh olur. ben daha kasım sonu görüşmeye gideceğim çünkü.

albüme 1 resim daha ekledim ama çok belli olmuyor tabi
sanırım o resimler3 hafta filan oldu sizin için bi kaç fotooraf çekerim :61:

ben yeni eklediğin resmi göremedim
hala 5 foto görünüyor bende =)

benim merak ettiğim şimdi senin 5. ayın ya, şişlikler ne kadar iniyor 1. aya göre? şekli değişiyor mu?
bu yüzden güncel foto soruyorum aslında =)

Back