ama bandajların acıldımı son halını gordunmu ucuna bakarak butun yuzunle olan uyumu anlıyamazsın kı once bı acılsın tamamını gor sonra tabı kı hala ıstıyorsan barıs bey ne dedıyse uygular bana oyle bır sey demedı 6 sonra asagı alırım burun ucunu ıstersen dedı fakat gerek gormedıgını de dıle getırdı ama o an kı pskolojını anlıyorum duymak ıstedıgını algılıyorsun sadece dıger sozler nafile gelıyor fakat ısın gercegı zaman gecınce hıc gerek kalmadıgını farkedıyorsun endıselenme aynı durumu bızzat yasadım gereken kıvama gelıcektır burnun barıs bey gerı donusu olmayan bır ıs yapmaz bencede ındırtme gormedım ama kesın guzldır
biraz önce bir arkadaşım geldi ve o da çok kalkık buldu
o da 2 ay önce rinoplasti oldu, normalde kalkık sevdiği halde benim burnum için baya kalkık dedi. o da indirtmem taraftarı
şu ana kadar görenlerden kimse indirtme demedi, herkes benimle aynı yönde düşünüyor
ameliyat olanların alçı çıktıktan sonraki halleriyle aradan 1 sene geçtikten sonraki hallerine bakıyorum , 2 mm filan iniklik olmuş
ama bu bana yetmez
şu an bana düz mü olsun böyle mi kalsın diye sorsalar düz olsun derim
o derece rahatsız oldum bu kalkıklıktan yani
ama neyse ki , neyse ki,şükürler olsun ki barış bey burnumu geri dönüşümlü yapmış
dikişler kesildiğinde burnum indiğinde mutlu olma ihtimalim yüksek