• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

ama bandajların acıldımı son halını gordunmu ucuna bakarak butun yuzunle olan uyumu anlıyamazsın kı once bı acılsın tamamını gor sonra tabı kı hala ıstıyorsan barıs bey ne dedıyse uygular bana oyle bır sey demedı 6 sonra asagı alırım burun ucunu ıstersen dedı fakat gerek gormedıgını de dıle getırdı ama o an kı pskolojını anlıyorum duymak ıstedıgını algılıyorsun sadece dıger sozler nafile gelıyor fakat ısın gercegı zaman gecınce hıc gerek kalmadıgını farkedıyorsun endıselenme aynı durumu bızzat yasadım gereken kıvama gelıcektır burnun barıs bey gerı donusu olmayan bır ıs yapmaz bencede ındırtme gormedım ama kesın guzldır

biraz önce bir arkadaşım geldi ve o da çok kalkık buldu
o da 2 ay önce rinoplasti oldu, normalde kalkık sevdiği halde benim burnum için baya kalkık dedi. o da indirtmem taraftarı

şu ana kadar görenlerden kimse indirtme demedi, herkes benimle aynı yönde düşünüyor
ameliyat olanların alçı çıktıktan sonraki halleriyle aradan 1 sene geçtikten sonraki hallerine bakıyorum , 2 mm filan iniklik olmuş
ama bu bana yetmez
şu an bana düz mü olsun böyle mi kalsın diye sorsalar düz olsun derim
o derece rahatsız oldum bu kalkıklıktan yani
ama neyse ki , neyse ki,şükürler olsun ki barış bey burnumu geri dönüşümlü yapmış
dikişler kesildiğinde burnum indiğinde mutlu olma ihtimalim yüksek

cok acele bı karar bence ama bu senı mutlu edıcekse tabı bır sey dıyemem fakat cok acele bı karar geldı ındrıtıceksın zamanla sonra o burunda ınecek sonra keske deme ıhtımalın olacak umarım dogru karardır

kızlar birşey sorucam, barış bey tamponları 5. gün çıkarırız dedi
biz de cumaya randevu aldık
pazartesi ameiyat oldum, ameliyat olduğum günü 1 gün saydım, bu yüzden cuma sabahına randevu aldım , cumartesi mi olmalıydı yoksa? bilen var mı?
bir de bu alçının kalınlığı kaç mm dir, burnumun üst kısmını tahmin etmeye çalışıyorum
umarım çok küçük olmamıştır

miserable sen de sanırım kalkıklığından şikayetçiydin ameliyat sonrasında
barış beye bunu söylediğinde sana da "2 dikiş kesip indiririm, indirmek kolay" dedi mi?
yoksa kendi kendine iner mi dedi.
kendi kendine inmesi bana yetebilecek bir iniklik değil ,
kendi kendine inse en fazla 2 mm iner , 2 mm iniklikle bile benim burnum aşırı kalkık durur
neyse ki kolaymış indirmek geri dönüşü olmasaydı düşünemiyorum ne halde olurdum
bu yüzden kendimi sakinleştiriyorum

canim bence öyle düsünmen icin cok erken. Suan burnun cok sis ve tamponlar var. Tamponlar ciktiktan sonra cok farkli duracak. Burundaki sislikler indikce burun ucunda inemede oluyor. o yüzden bence sIkIilma. hatta belki ilerde keske az daha kalkik olsamyidi dersin :)

canim bence öyle düsünmen icin cok erken. Suan burnun cok sis ve tamponlar var. Tamponlar ciktiktan sonra cok farkli duracak. Burundaki sislikler indikce burun ucunda inemede oluyor. o yüzden bence sIkIilma. hatta belki ilerde keske az daha kalkik olsamyidi dersin :)

canım benim , teşekkür ederim
ama o kadar kalkık ki gerçekten yetmez o kadar inmesi bana =)
dediğim gibi neyseki çaresi var , alçıyı çıkarttıktan sonra bakıcaz işte duruma, karar vericez

canım benim , teşekkür ederim
ama o kadar kalkık ki gerçekten yetmez o kadar inmesi bana =)
dediğim gibi neyseki çaresi var , alçıyı çıkarttıktan sonra bakıcaz işte duruma, karar vericez

canım benımde revızyonda cok kalkıktı alcılı ıken hatta dedım fazlamı kalkıktyaptınızz oda ıner dedı suan ındı keske ole kalsaydııı:=)) sakın burnunu ındırmeee cunku bruun zamanla ınıyorrr 2 mm olsa cok fark edılırrr:))

merhaba kizlar,

bu benim forumda ilk yorumum.. kac seneden beri takip ediyorum ama bi türlü para ve cesaret toplayamadim su lanet olasi burundan kurtulmak icin :D simdi aralikta üniverste tatilim var kesin istanbula gidip yaptircam diyorum herseyim hazir bi doktora karar veremedim :/
dr yakup avsara gitmisliyim vardi tam 5000 ytle yaptircam derken adam uctu fiyatlar 8000e cikti -.-
simdi baris beyle randevouz ayarladim ama bi de ne duyiim 5000 ytle paket fiyatin yanina bir de muayene parasi istiolar 180 tl.. okulun yaninda fabrikada calisiyorum zaten bu parayi edinmek icin ellerim yara bere icinde cok sakar bi insanim zaten her gün bi yerimi sakatlayip cikiyorum :) simdi emre ilhan 4500´e yapiomus diye duydum yaptigi burunlar da fena degil... ama simdi ya pisman olursam keske baris cakirda kalsaydim dersem ömür boyu kafami duvarlara vururum cok iyi biliyorum.. lütfen karar vermemde yardimci olun biraz :( lütfeeeen!!
bu arada türkcem pek iyi degil almanyaliyim idare edin artik :)

hanimlar baris bey'in sekreteriyle gorustugumuzde uvret alinmamasi icin ne diyektik? muayene mi gorusme miydi? aralarinda bi fark var mi? tesekkurler.

sen dırek asıstanından alırsan ucret almıyorlar ama santralden alırsan ucret alınıyor sekreterıde sana ucret verıp vermeme noktasında yardımcı olacaktır

yasemıncık bu kararı doktorlarla yuz yuze konustuktan sonra verebılırsın su an ıcın boyle bır ımkanın yoksada en ıyı yontem hastalrıyle dıyalog kurarak karar vermen kolaylaşır en dogru kararı en cok ıcıne sınen doktorla verebılırısın

Kafayıyemısdusler arkradasım ne alemdesın naptın? Ne karar verdiniz bkalım??

canım burnum hala kalkık geliyor , ama ilk günkü gibi değil tabi
şimdi sakin sakin alçının çıkmasını bekliyorum ve hiç üzülmüyorum artık, çünkü herşeyin bir çaresi var =)
alçı çıktıktan sonra karar vericez , çünkü alçının altında burnumu kaldıran bantlar varmış

alçı çıksın, tamamen burnumu göreyim, hatta belki 1 hafta da alçıdan sonra beklerim
baktım hala çok kalkık , o zaman barış bey yardımcı olur , dikişleri keser =)

canım burnum hala kalkık geliyor , ama ilk günkü gibi değil tabi
şimdi sakin sakin alçının çıkmasını bekliyorum ve hiç üzülmüyorum artık, çünkü herşeyin bir çaresi var =)
alçı çıktıktan sonra karar vericez , çünkü alçının altında burnumu kaldıran bantlar varmış

alçı çıksın, tamamen burnumu göreyim, hatta belki 1 hafta da alçıdan sonra beklerim
baktım hala çok kalkık , o zaman barış bey yardımcı olur , dikişleri keser =)

canım çok geçmiş olsun,insanın yeni bi görüntüye alışması zor olsa gerek inş tam istediğin gibi olmuştur değilse de güven barış beye o dediğini yapar:)beni de şimdiden ameliyat stresi sarmış durumda bakalım ne olcak,öpüyorummm....

Dostum bu kadar takıntılı olma seni hala cepte bir şansın var. Kendini ne üz ne de soyutla hayattan, mutlu olman lazım, hep kötü olasılıklara odaklanma, bir de iyi bir sonuç çıkacağını düşün ? Şu an yeni ameliyattan çıkmış birisin ve güzel bir burun çıkacağını düşün.

Ameliyat öncesi herkesin çok iyi düşünmesi gerekiyor, Düz olsa kalkık, kalkık olsa düz diyebiliyor insan. Senin hala şansın cebinde artık canlan. 2.günde sağlıklı yorum yapmak için fazlasıyla erken. Sonra yine istemediğin bir sonuç çıkabilir. Burnunu gör ne istediğini anla, anlat nihayeinde kavuş :)) Bütün enerjim çekildi yazdıklarından pozitif oll biraz. Yada aç kapılarını gönderdiğimiz enerjiyi kabul et :)

oraletcim uzun süredir giremiodum topluca okudum yazılanları öncelikle istediğin burna kavuşmana çok sevindim:)zaten sen bu kadar pozitif oldukça işlerin yolunda gitmemesi mümkün değil:)bugün anneme söyledim bayılıyorum bu kızın bu huyuna dedim,keşke bende biraz senin gibi olabilsem:))))bende senin burnuna bir boncuk:nazar:takıyımda nazarlara gelme sakın:)çok öpüyorm.....

Back