Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım ödem iner sende ameliyat olmak zorunda kalmazsın. Boll şans diliyorum sana
Canım çok geçmiş olsun, bence kalkıklık konusunda çok iyi düşün çünkü bütün burunlar genelde ilk başta çok kalkık görünür sonra kısa bir süre ya da en çok 2 ay içinde bu kalkıklık güzel bir kalkıklığa dönüşür yani fazla olan kalkıklık düzelir.Bu konuda missarable arkadaşmızda büyük ihtimalle burnunu ilk başta çok kalkık bulmuştu şimdi ise çok normak kalkıkta buluyor.İstersen bi de onla konuş.Barış Beyinde bu konuda fikirini al sonradan da pişman olma.Arkadaşlar merhabalar
Görmüş olduğunuz gibi sağ salim döndüm.
Öncelikle hepinize sonsuz desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Oraletciim sana da çok teşekkür ederim ziyaretime geldiğin için =) , burnun yakından çok daha güzelmiş
Kalemciim sana da çok teşekkürler merak edip aradığın için =)
Bana gelince , yüzümde hiç morluk olmadı, bugün birazcık şiştim haliyle
Burnuma gelince, ameliyattan önce barış beye kendimi çok iyi ifade edemediğimden burnum aşırı kalkık oldu
barış bey bu kadar kalkık burun hiç yapmıyordu ama sanırım çok kalkık istediğimi düşündü
ben iyi anlatamadım =(
bu yüzden moralim biraz bozuk
dün odama geldiğinde inme şansının olup olmadığını sordum,(hatta yanımda oralet de vardı o sırada) o da çok kalkık dersen alçı çıktıktan sonra 2 dikiş keser indiririm dedi.
Bugün tekrar odama gediğinde annem de aynı şeyi söyledi. Kalkık diye üzülüyor dedi.
O da dün konuştuk onunla bunu, indirmek kolay da kaldırmak zor dedi
1 ay geçsin bakalım dedi bana , bi gez dolaş dedi ama
ben bu kadar kalkık burunla insan içine çıkamam
bu yüzden dedim ki alçım çıkınca tekrar konuşuruz =)
muhtemelen alçım çıktığında ya da alçıdan 5 gün sonra indirtirim hemen
bu şekilde çok fazla bekleyebileceğimi sanmıyorum
Canım benim demek istediğim ilk anda çok kalkık olabilir sonra onun bir kısmı ,baya bir kısmı inebilir bunları mutlaka hesaba kat diyorum.Bunu Barış Beyle konuş ona göre karar ver.barış beye de çok kalkık gelmiş olmalı ki,hiç "çok kalkık olmadı" demedi
o benim çok kalkık istediğimi düşündüğü için mümkün olduğu kadar kalkık yapmış mafoldumben
ben yine de alçıyı çıkardığı zaman muhtemelen baya indirmesini isticem çünkü bu şekilde duramıyorum,daha 2. gün bugün, sabredemiyorum bile ,insan içine de çıkamam
tabii ki ona da fikrini sorucam bu sırada
o tüm süreçleri bizden daha çok örnek gördüğü için daha iyi bilir
Kızlar Barış Bey sitesinden gönderdiğimiz maillere cevap vermiyor mu artık?!!!
Arkadaşlar merhabalar
Görmüş olduğunuz gibi sağ salim döndüm.
Öncelikle hepinize sonsuz desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Oraletciim sana da çok teşekkür ederim ziyaretime geldiğin için =) , burnun yakından çok daha güzelmiş
Kalemciim sana da çok teşekkürler merak edip aradığın için =)
Bana gelince , yüzümde hiç morluk olmadı, bugün birazcık şiştim haliyle
Burnuma gelince, ameliyattan önce barış beye kendimi çok iyi ifade edemediğimden burnum aşırı kalkık oldu
barış bey bu kadar kalkık burun hiç yapmıyordu ama sanırım çok kalkık istediğimi düşündü
ben iyi anlatamadım =(
bu yüzden moralim biraz bozuk
dün odama geldiğinde inme şansının olup olmadığını sordum,(hatta yanımda oralet de vardı o sırada) o da çok kalkık dersen alçı çıktıktan sonra 2 dikiş keser indiririm dedi.
Bugün tekrar odama gediğinde annem de aynı şeyi söyledi. Kalkık diye üzülüyor dedi.
O da dün konuştuk onunla bunu, indirmek kolay da kaldırmak zor dedi
1 ay geçsin bakalım dedi bana , bi gez dolaş dedi ama
ben bu kadar kalkık burunla insan içine çıkamam
bu yüzden dedim ki alçım çıkınca tekrar konuşuruz =)
muhtemelen alçım çıktığında ya da alçıdan 5 gün sonra indirtirim hemen
bu şekilde çok fazla bekleyebileceğimi sanmıyorum
Canım çok geçmiş olsun, bence kalkıklık konusunda çok iyi düşün çünkü bütün burunlar genelde ilk başta çok kalkık görünür sonra kısa bir süre ya da en çok 2 ay içinde bu kalkıklık güzel bir kalkıklığa dönüşür yani fazla olan kalkıklık düzelir.Bu konuda missarable arkadaşmızda büyük ihtimalle burnunu ilk başta çok kalkık bulmuştu şimdi ise çok normak kalkıkta buluyor.İstersen bi de onla konuş.Barış Beyinde bu konuda fikirini al sonradan da pişman olma.
çok aşırı kalkık kızlar
kendi kendine inmesi bile yetmez yani
dümdüz olsun razıyım
yeter ki kalkıklığı böyle kalmasın
barış bey olmazsa indiririz , böye bir şansın cebinde duruyo dedi
alçının çıktığı gün bakıcaz artık
bakıcaz da ben o güne kadar nasıl sabredicem bilemiyorum
kızlarrr mumu'dan haberler var... az önce konuştum kendisi ile ..herşey çok iyi diyo,sesi de çok canlı geliyodu.. ameliyatı çok iyi geçmiş ve kendisini çok iyi hissediyomuş..kendisi sizlere selam söylememi istedi... tabii yanında ziyaretcisi canım arkadaşım oralet de orada... mumucum herkese bu ameliyatı tavsiye ediyoo.. artık ayrıntıları kendisi yarın anlatır.
çok aşırı kalkık kızlar
kendi kendine inmesi bile yetmez yani
dümdüz olsun razıyım
yeter ki kalkıklığı böyle kalmasın
barış bey olmazsa indiririz , böye bir şansın cebinde duruyo dedi
alçının çıktığı gün bakıcaz artık
bakıcaz da ben o güne kadar nasıl sabredicem bilemiyorum
burnun daha cok yenı sımdıden dıkıs konusunda plan yapma bence emın ol cok kısa sure sonunda o kalkıklıktan eser olmucak bunun garantısını vermıstır barıs bey endıselenme