evet benim ameliyatım cuma günü denizcim
(tabi grip olmazsam ve şu anki mevcut soğuk algınlığım geçerse) =//////
oraletcim , ameliyatın sonunda süper bir burnun olacak
dualarımız seninle =)
haydi rastgele
oralet saol canim, deniycem bu aksam.. sana da bol sans ve tam istedigin gibi bir burun diliyorum, hayirli operasyonlar! cabucak gecsin bitsin insallah...
ameiıyat olucak arkadaslara sımdıden gecmıs olsun dılıyorum ıns ıstedıklerı buruna kavusurlar zaten barıs beyde karar kıldıysalar zatenn guzel burunlar olucaklar benımde 4 ay oldu sanırım cok memnunumm ..ıns bır sorun cıkmazz ..
Sevgili Oralet
İnşallah herşey yolunda gider ve şipşak toparlarsın canım iyi haberlerini bekliyoruz:))
oralettttttt nasilsinnnn ???
heyecanla bekleyenlere ve özellikle szofren için bu haber....
az önce oraletcigimle konuştuk,ameliyatı çok çok iyi geçmiş.. maşallahı var. ne mide bulantısı ne baş dönmesi,ne ağrısı ne de sızısı... sesi çok ama çok iyi geliyordu.hatta kıpır kıpır ,geziniyomuş hihoyyyt hehe makyajını bile yapmış.hihoyyyt. oraletciğimden de anladığımız gibi demek ki burun ameliyatı öyle korkulacak ameliyat değilmiş.darısı diğer ameliyat olacakların başına.
dostum süpersin ya ben de deminden beri yazıyorum sen cevap vermişsin bile :)
senin yazdıklarına dip not olarak dren ve tamponlarım da alındı Barış Bey tamamsın sen dedi :)) Tamamım ben yahuu :))
bu habere çok sevindim kalemciim
oralet ne güzel kurtuldu , onun adına çok mutlu oldum =)
darısı benim ve diğer ameliyat olacakların başına
bu arada ben hala tasarımlardan birini seçemedim delikafadulden
grip tehlikesi geçti , 2 gün hapşırdım , burnum filan aktı ama geçti
Yalnız başlayan yeni bir sorun var
O da faranjit.Boğazım tahriş olmuş gibi acıyor
Acaba faranjit de ameliyata engel teşkil ediyor mu? bilmiyorumkismile
Sevgili Oralet biz bu gidişle küçük Ajda Pekkan lar olucaz:)))))))))))) Tekrar çok geçmiş olsun. 8 eylül işi aklıma yattı ogün kaçta tatil oluyoruz kesinleşsin mesaj atarım sana çokj öptümmm
oralet ameliyatının başarılı geçmesine çok sevindim inş. en kısa zamanda istediğin burnuna da kavuşursun canım
oraletcim geçmiş olsun ameliyatında iyi geçmesi süper inş bizlerinde iyi geçer grçi ben daha tarih konusunda hala karar verebilmiş değilim ama bakalımm artık buarada fotoğraflarını bekliyoruz canım tekrar geçmiş olsun sağlıcakla kal
Ajda Pekkan idolüm ben hiç yaşlanmayı düşünmüyorum :))
8 Eylül Çarşamba saat 13;00 beklerim efenim :))
sağol şekerim bitti geçti gitti o kadar büyütülecek bir zorluğu yokmuş ama Barış Bey epey uğraşmış bir tek o yoruldu emeklerine değdi alçı var ama ben altından istediğim burnun çıkacağını tahmin ediyorum :))
yarın shofren burun ameliyatı olacak inş. onun da çok çok başarılı geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?