Shezofrencim ben bile kipirkipir oldum yahu :) Heyecandan öluyor olmalisin!!! Oraletin de yarin ameliyati ama tasarimlarini goremedik onun
Shezofrencim ben bile kipirkipir oldum yahu :) Heyecandan öluyor olmalisin!!! Oraletin de yarin ameliyati ama tasarimlarini goremedik onun
bilmiyorum ki
burnum yanıyor ve birazcık da akıyor, çok nadir de hapşırıyorum =/
umarım cumaya kadar geçer
oralette hiç heyecan yok maşallah
gayet rahat o
ben ise korkudan ölmek üzereyim eyvahedigeldismile
Oralet senin yarın Şezofren senin de cuma günü ameliyatınız var değil mi?Çok Çok başarılı olmasını dilerim.Şimdiden çok geçmiş olsun
Arkadaslar,
Baris Bey'e sunmadan once son tasarimim hakkinda sizlerin de fikrini almak istiyorum. Sanirim karar verdim. Annemi ikna etmek en zoru oldu.
Albumumde gorebilirsiniz.. Lutfen yorum..
:)
oralet saol canim, deniycem bu aksam.. sana da bol sans ve tam istedigin gibi bir burun diliyorum, hayirli operasyonlar! cabucak gecsin bitsin insallah...
Tatlım çook teşekkür ederim. Harika bir moralle uyuyacağım şimdi.
Telaş, heyecan, korku, stres vs. namına henüz bir şey yok. Bu rahatlık ve serin kanlılık nereden geliyor merak ediyorum. Muhakkak ki doktoruma olan güvenimden.
Güzel dileklerin için ayrıca teşkkür ederim. a.s.
Sevgili Oralet
İnşallah herşey yolunda gider ve şipşak toparlarsın canım iyi haberlerini bekliyoruz:))
heyecanla bekleyenlere ve özellikle szofren için bu haber....
az önce oraletcigimle konuştuk,ameliyatı çok çok iyi geçmiş.. maşallahı var. ne mide bulantısı ne baş dönmesi,ne ağrısı ne de sızısı... sesi çok ama çok iyi geliyordu.hatta kıpır kıpır ,geziniyomuş hihoyyyt hehe makyajını bile yapmış.hihoyyyt. oraletciğimden de anladığımız gibi demek ki burun ameliyatı öyle korkulacak ameliyat değilmiş.darısı diğer ameliyat olacakların başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?