Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Oraletcim cok gecmis olsun. Ve de hayirli olsun yeni burnun :)

Cok sisti mi yuzun??

Sağol canım çok teşekkür ederim :)
Zor ve başarılı bir ameliyat Barış Bey in tabirine göre

İlk gün çok iyiyidim 2.gün akşam üzeri yanaklarım şişmeye baladı hala da şiş morluk hiç yok sağ elmacık kemiğimin üstü bandaj altına geln kısım biraz gri onun dışında iyiyim.
mimikleri ilk üç gün çok oynatmamak lazımmş ben ilk gün iyiyim diye fazla abatmışım çok konuşmuştum şimdi konuşmuyorum. Barış Bey buz önermedi bana buzda kullanmıyorum. Ağrı kesici vs. ameliyat sonrası hiç ilaç almadım. Ağrım sızım yok. Uykumunda maşallahı var deliksiz 10 saat uyumuşum :)) Yemek yeme problemimde yok şu an her şey kontrol altında..

canım benim lütfen kendini üzme emin ol bir boşluk çıkar bu konuda Barış Bey in asistanları çok igili çıkar çıkmaz seni alırlar hemen. Ben de ilk ameliyatımı bu sayede erken olmuştum. Geç olsun güç olmasın demişler. Hem bak şunu düşün istediğin şekil için iyice düşümüş olursun. Çünkü istemediğin bir burnu yüzünün tam ortasında inan görmek istemezsin. Ne istediğine karar verirsin. Şimdi kendii toplamaya ve iyileşmeye çalış Arada sırada Zeynep Hanım'ı ararsın.ya illaki bir boşluk çıkar birinin regl dönemine gelir biri kararsız kalır erteler. Bir de görüşmeden sonra insalar hemen tarih alıyor ama son bir hafta kalana kdar o tarihler net tarih sayılmıyor. Çoğu kez değişiyor sen iyilemene bak belli mi olur belki iki hafta içinde çağırırlar. Hadi baklım pes etmek yok. Can sıkmak yok. Çabucak iyileşiyosun önceliğimiz bu. Bol ıhlamur ve meyve hadi bakalım.

bu yüksek moral için sağol oraletcim a.s.
ben önümüzdeki haftadan itibaren Zeynep Hanım'ı aramaya başlarım kaydirigubbakcemile3
haydi bana da rastgele kaydirigubbakcemile2

ben önümüzdeki haftadan itibaren Zeynep Hanım'ı aramaya başlarım kaydirigubbakcemile3

:içelim: işte böyle rastgelecek yahu sen moralini enerjini hep yüksek tut hadi bakalm :)) vereliniortak

Cnm benim bak boyle konularda hayirlisi olsun demen lazim. Yazin ortasinda cat diye hasta olduysan ve o da o gune geldiyse bu iste hakkaten hayir vardir.

Yeni zaman alirsin, bi sekilde ayarlarsin.. Ben sahsen cuma sabah olup pazartesi ise donmeyi planliyorum. Onemli olan islerinin rast gitmesi tatlim.

Bombombomba gibiyim. Tampon ve direnleri normalde Barış Bey 4 gün tutacağım demişti o kadar iyigeçmişki herşey bu sabah 9 gibi çıkardı hiççte can yakan bir şey değil bunu da söyleyeyim.

oraletcim internete girebildim direkt sen geldin aklıma,çok geçmiş olsun herşeyin başarılı geçmesine inan çok sevindim,umarım alçılar çıkınca çok daha mutlu olucaksın,gelişmelerden haberdar et çok öpüyorum.....

sağol dostum
yüzümde dün akşam şişme başladı hal şiş alçı ve şişliklerden sebp bir ağırlık basıyor yüzümü. 1. gün daha iyiydim yine iyiyim gerçi her durumu öğrendiklerimi yazacağım.
seninde 20 ekimdi ameliyat tarihin sende hazırlıklarına başla :) su gibi akıp geçecek zaman..

Shezofren yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm çünkü bende bu tarih konularında çok hassasım herşey planladığım gibi olsun isterim olmayıncada uykularım kaçar cidden,ama ne demişler her işte bir hayır vardır belki böylesi çok daha iyi olucak senin için...yalnız okurken bişey dikkatimi çekti 6 ekimdeki randevusunu iptal eden benim:)ben aylar öncesinden arayıp 6 ekime ameliyat randevusu almıştım sonra uymadığı için 20 ekime erteledim...yine erteliyenler olur bence hiç sıkma canını,bu arada tasarımlarına baktım bende 2.sini daha çok beğendim:)kendine çok ii bak öpüldün.....

Var bir hayır sanırım , 2 senedir bir türlü ameliyat olamadım. Acaba yaptırmamam mı gerekiyor diye düşünmüyor da değilim hani? kaydirigubbakcemile3

şaka bir yana bu ameliyat iyice bir ütopya gibi gelmeye başladı bana

Evet canım, tarih benim için çok önemliydi.Ameliyat olup yeni bir burunla işe devam ediyor olmam işyerindeki arkadaşlarıma çok garip gelecekti. Onlar bana takılmayı aşırı seviyorlar ve konu burnum olunca sanırım "estetikli , ajda pekkan, con con" tarzı isimlerle bana sesleneceklerdi. Geçen ay tatile gittim , bronzlaştım geldim , başladılar yine takılmaya . yok fedon derler, yok çingene derler, yok arap bacı derler, ofiste herkes bronz ama bir tek benimle uğraşıyorlar.Tamam beni sevdikleri için yaptıklarını biliyorum ama konu burnum olunca çok da hoş olmaz bu tarz şakalar, sürekli dile getirmeler vs.

ben de hem ameliyat olucam diye , hem şirketle ilgili bazı sıkıntılar yüzünden işten ayrıldım
rahat rahat ameliyatımı olucam, yeni işe girdiğimde beni kimse tanımayacak derken , pat yaz ortasında grip oldum ve ameliyattan döndüm

En erken boş tarih 6 Ekim olduğu için bugün onu almıştım. Ama eve gelince düşündüm ve o zamanlarda işe girmiş olursam yeni gidiğim bir yerden izin alamayacağımı düşündüm.
Bu yüzden ben de arayıp 6 Ekimi iptal ettirdim . Ameliyatımı rahat rahat 12 Kasım saat 9 da olucam. Yine bayram tatili öncesine gün aldım ki çalışıyor olsam bile izin ya da reapor almama gerek kalmayacak , nasılsa kurban bayramında 10 gün tatil var

Umarım yine de eylül ayında iptal eden biri çıkar ve eylül ayında ameliyatımı olup kurtulurum. Olmazsa da en geç 12 Kasım allahın izniyle hihoyyyt

ameliyattan bir kaç gün önce ben de biraz soğuk almıştım tam havaların değişken olduğu tarihe denk geldim şu an yine üşüttüm hapşuruyorum arada daha 12 günllük bi şey olur mu acaba? bi de neden korkuyosam o başıma geliyo sanırım. alçılıyken de ya gülersem diye korkmuştum ve 2. 3. günü burnumu biraz acıtacak kadar güldüm. sonra da barış beye koştum dikişlerime bişey olmuş mudur diye. akşama kadar gülsen açamazsın dikişleri dedi. :) ameliyat sonrası insanın psikolojisi biraz etkileniyo. sağlam sinirli olmak lazım.guclubacismile

oralet: ameliyatinin super gecmesine cok sevindim, tekrar gecmis olsun!!

shezofren: her iste bir hayir vardir, buna cok inaniyorum... canini hic sikma olur mu?

cumleten arkadaslar:
albumume bir tasarim daha koydum... her tasarim yaptigimda bana mukemmel burnu tasarladim gibime geliyor, ama bir onceki tasarimima baktigimda da ay bunu nasil mukemmel gormusum diyorum... o yuzden objektif yorumlariniza ihtiyacim var :)

ben burnumun havali, kalkik vs olmasini istemiyorum. mumkun oldugunca yuz ifademi en az degistirecek ve yuzume en cok uyacak tasarimi bulmaya calisiyorum. ucunu kisaltmayi denedim, fakat benim boyum 180 ve kafam da ortalamaya oranla buyuk arkadaslar.. dolayisiyla siritiyor gibime geliyor. siz tabi sadece yuzumu yandan gorebiliyorsunuz fotolarda. zayif olmama ragmen baya hacimli bir insanim :)

yeni tasarimima da bir goz atabilir misiniz?

kızlar barış beye görüşmeye gidicem 2 hafta içinde ama öncesinde gün almak gerekli sanırım görşme için bile=)iletişim için tel numarası verirmisiniz kızlar deniz arkadaşımz vermşti ama mesajı silmişim şimdiden teşekkürlr

Canım eski tasarımın da çok güzeldi ama yenisi çok çok daha güzel olmuş başka yaparsan onlarda daha da mı güzel olacak bilmiyorum.Canım burdan elluerd diye bir arkadaş bana tasarımlar yapmıştı sağolsun ama çok da fazla içime sinmedi birde sen bana tasarımlar yapsan rica etsem zahmet olmazsa birde kendin içinde daha havalı kalkık vs tasarımlarda yap koy hepsini karşılaştırıp karar verelim, kendine çok iyi bak

Barış Bey'i Kadınlar Kulubü sayesınde tanıdım ve hala kararsızım guvenemıyorum ınternet fenomenı olarak ya da yaptıgı calısmalar burnumu teslım etmem ıcın yeterlı gelmıyor;evet kımılerının burnu dogal duruyor ama kımılerı de revızyondan bahsedıyor emın degılım belkı tatmınde edemedı benı belkı de o yuzden ama bu bıraz da sans ve doğru doktor ile karsılasınca ortaya ıyı sonuc cıkması muhtemelen.

Şimdilik düşüncemde Doc.Dr Ahmet Sönmez ve Haluk Duman var bakalım herkes için güzel sonuçlar olsun temenni bu tabii ki:=)

canım inan çok üzüldüm,ama her işte bir hayır vardır..hem bak daha tasarıma tam karar verememiştin,tasarımı iyice düşünürsün,beklemeinin çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum,ama şans işte yapacak bişey yok..kendine iyi bak ve moralini bozma lütfen

xeynus dediğine katılıyorum korktuğun başına geliyor ve o yüzden hep olumlu düşünmek lazm ben ameliyat tarihim 40'tan 10'a düşene kadar nasıl heyecanlıydım nasıl geçmek bilmez bir süreçti alatamam. Ve son iki hafta kala muazzam bir grip olmuştum gözleriden yaşlar akıyordu, yaz sıcağında soğuk algınlığıda hiç çekilmiyor arkadaş. Baktım iyileşemiyorum sporu bıraktım ilaç kullanmaya başladım son 10 güne geldiğimde iyileşmiştim geceleri yataken çorap hatta uzun kollu gecelikler giyiyordum. Şu an burnumun alçılı 4.günü hapşırmak benim en büyük korkumdu araştıdım ama dikişlerime zarar gelir diye korkuyordum az önce sağlam bir hapşırıkla rahatladım korkulacak bir şeyi yokmuş hatta Barış Beyin senin gülmenle ilgili yorumunu okuyunca daha da rahatladım. Yaşadığım olaylara gülmeden, şaşırmadan, esnemeden, kısacası tepki vermeden harekt etmek çok zor geliyor neyse ki yanaklarım şiş mimiklerim çok oynamıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…