Ben bir süre nette olmayacağım o yüzden bu soruna da cevap vermek istedim.
İlk olarak ödemeni yapıyorsun sonra sana oda veriyorlar sonra odanda hazırlanıyorsun mesela ben çıkarmadığım piercing ,oje, küpe, lens gibi ıvır zıvırımı çıkardım bunlarla gitme canım.
Sonra hemşire geliyor kan alıyor gidiyor.
Sonra başk bir teknisyen - bir zat-ı muhterem hanım- geliyor varsa mevcut hastalıklarını, sürekli kullandığın ilaçları vs. soruyor. Notlar alıyor gidiyor. Sonra sen orad sana verilen gecelik-elbise karışımı kostümü giyiyorsun ve Barış Bey geliyor - burun ameliyatlarında PC üzerinden son kez şekilde mutabık kalınıyor- çizim yapıyor sonra seni ameliyathaneye götürmek için geliyorlar sedyeye ytıyorsun rahat rahat gidiyorsun. Bu esnada sana cesaretlendirici hap veriyorlar güle oynaya gidiyorsun.
Anestezi uzmanı sana kendini tanıtıp süreçten bahsediyor kollarına iğne takıyorlar seni ameliyata hazırlıyorlar Barış Bey tüm enerjisiyle geliyor ve harika bir iş çıkaracağım diyerek seni eski burnuna veda edebilmen için güzel bir uykuya gönderiyor :)
Öncesini değil sonrasını düşün dostum bir de ameliyattan bir gün önce gece göz çevrene buz koy morarmayı yada şişmeyi daha aza indirmeye yardımcı oluyor imiş.
Bol şans şimdiden