• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

evet benim ameliyatım cuma günü denizcim
(tabi grip olmazsam ve şu anki mevcut soğuk algınlığım geçerse) =//////

oraletcim , ameliyatın sonunda süper bir burnun olacak
dualarımız seninle =)
haydi rastgele

sağol tatlım her şey güz<el geçti şu an taburcu oluyorum evde detayları anlatmaya başlarım 0 stres 0 ağrı bolll enerji içindeyim. Barış Bey'e ne kadar teşekkür etsem azdır. Tahminimizden zor bir ameliyat oldu ama 2. günüm. morluk yok. sağ göz kapağı başlangıcında biraz da gözün altının altında karartı var o kadar. Barış Bey buz kullanmamı da istemedi. Gel keyfim gel yani :))
Dren ve tamponlar bugün alındı.8 eylül de alçım alınacak. süper nefes alıyorum

Dip not:

bulantı
istifra
baş ağrısı
morarma (az kararma var o da gittikçe geçiyor ilk geldiğimde odama biraz düz yatmışım bilmeden ondan dolayı ameliyat sonrası bir şey yoktu)
tansiyon düşmesi/ çıkması
yorgunluk
halsizlik
yemek yememe
katı yiyecek yiyememe

gibi durumlar bende olmadı :)) Darısı senin başıma şekerim. Kasma korkma emin ellerdesin :)

oralet saol canim, deniycem bu aksam.. sana da bol sans ve tam istedigin gibi bir burun diliyorum, hayirli operasyonlar! cabucak gecsin bitsin insallah...

sağol şekerim bitti geçti gitti o kadar büyütülecek bir zorluğu yokmuş ama Barış Bey epey uğraşmış bir tek o yoruldu emeklerine değdi alçı var ama ben altından istediğim burnun çıkacağını tahmin ediyorum :))

ameiıyat olucak arkadaslara sımdıden gecmıs olsun dılıyorum ıns ıstedıklerı buruna kavusurlar zaten barıs beyde karar kıldıysalar zatenn guzel burunlar olucaklar benımde 4 ay oldu sanırım cok memnunumm ..ıns bır sorun cıkmazz ..

sağol canıom ameliyat öncesi desteklerin için bir kez daha teşekkür ederim KK huzurunda :))
Senin burnun çok güzel olmuşu yahuu memnuniyetin daim olsun.

Barış Bey istediğim burnu yapmak için yediremediği deriyi içeriden tuttura tuttura dike dike çalışmış yani olması zor bir işe girişmiş ve başarmış. İçim çok rahat Barış Bey yüzüme gidebilecek en iyi burunu yaptı bunu bildiğim için gerçekten çok rahatm şimdi evime doğru yola çıkacağım. Taburcu olma vakti :))

Sevgili Oralet

İnşallah herşey yolunda gider ve şipşak toparlarsın canım iyi haberlerini bekliyoruz:))

Dostum ameliyatım 9 gibi başladı dinlenme odasına alınmışım oradan normal odama 14,00 gibi ulaşmışım. Birazda odamda uyudum 16,00 gibi kalktım yürüdüm o saatten sonra yatmadım bir daha hatta yemekten sonra kalktım makyaj yaptım. Morluk yok sarartı yok rujumu da sürdüm misafirlerimi ağırladım. Her şey çok güzel ve rahattı. 8 Eylül çarşamba saat: 13,00 gibi randevum var istersen sende gel senin gçrüşmeyide aradan çıkaralım ne dersin ?

heyecanla bekleyenlere ve özellikle szofren için bu haber....
az önce oraletcigimle konuştuk,ameliyatı çok çok iyi geçmiş.. maşallahı var. ne mide bulantısı ne baş dönmesi,ne ağrısı ne de sızısı... sesi çok ama çok iyi geliyordu.hatta kıpır kıpır ,geziniyomuş hihoyyyt hehe makyajını bile yapmış.hihoyyyt. oraletciğimden de anladığımız gibi demek ki burun ameliyatı öyle korkulacak ameliyat değilmiş.darısı diğer ameliyat olacakların başına.

dostum süpersin ya ben de deminden beri yazıyorum sen cevap vermişsin bile :)

senin yazdıklarına dip not olarak dren ve tamponlarım da alındı Barış Bey tamamsın sen dedi :)) Tamamım ben yahuu :))

Sevgili Oralet biz bu gidişle küçük Ajda Pekkan lar olucaz:)))))))))))) Tekrar çok geçmiş olsun. 8 eylül işi aklıma yattı ogün kaçta tatil oluyoruz kesinleşsin mesaj atarım sana çokj öptümmm

bu habere çok sevindim kalemciim
oralet ne güzel kurtuldu , onun adına çok mutlu oldum =)
darısı benim ve diğer ameliyat olacakların başına
bu arada ben hala tasarımlardan birini seçemedim delikafadulden

grip tehlikesi geçti , 2 gün hapşırdım , burnum filan aktı ama geçti
Yalnız başlayan yeni bir sorun var
O da faranjit.Boğazım tahriş olmuş gibi acıyor
Acaba faranjit de ameliyata engel teşkil ediyor mu? bilmiyorumkismile

canım sana bu satırları evimde PC başında çayımı yudumlaken yazıyorum.;)
tasarımlar ameliyat günü Barış Bey ile teyid edersin ama karar ver çünkü istemediğin bir burun ameliyattan sonra ömek istemeyecesin. Ben hala alçıdan dolay nasıl bir burnum var bilmiyorum ama Barş Beyin elinden çıkmış her burun kabümdür :))

Ameliyattan önce kan tahlili yapacaklar ve anestezi uzmanı gelip sana sorular soracak.
İlk soru son bir hafta içinde ağır grip-nezle geçirdiniz mi?
İlaç aldıız mı? Peki aspiin aldıız mı?
Regl döneminde misiniz ?
Sürekli kulladığınız bir ilaç var mı?
Daha önce ameliyat geçirdiniz m? vs....

Farnjiti bilmiyoru ama sıcak çay ıhlamur iç boğazınn tahrişliği geçsin. Bu arada benim ameliyat uzun sürdü biraz Barış Beyi epey bi yormuşum. Yine de sağolsun varolsun elinden geleni fazlasıyla yapmış. Ben seni gömeye gelemeyeceğim dostum ama kalbim seninle. olacak. Rahat geçirmek için önce sen rahat olacaksn. Benim ameliyatım başlaken hemşirelele gülüyorduk. Anestezi uzmanının sorular bitti ben başladım. Eee başka napıyorsunuz. Aaa Barış Bey siz de mi buradaydınız bu ne güzel tesadüf :D "
işte bir ameliyt öncesi son cümlelerim bunladı.

San tavsiylerim:
1- Ben ameliyat sırasında sonrasıda hiç moramadım fakat odamda yatarken biraz fazla kaykılmışım kendi kedimi karatmıım morluk değilde kararmışım o da geçti gerçi gözümün altında kaldı. kesinlikle düz yama ourur pozisyonda kal ayakta dur gez dolaş ama dümdüz yada düze yakın yatma. Barış Bey beni dikleştidi ama iki saat yatmşım rahat rahat :))

Başka tavsiyem yok çünkü hakaten rahat atlatacaksın strese gerek yok tüm yük Barış Bey"de sen rahat ol, güvenilir ellerdesin canım şimdiden geçmiş olsun :nazar: peşin peşin boncuğumu da takayım :))

Sevgili Oralet biz bu gidişle küçük Ajda Pekkan lar olucaz:)))))))))))) Tekrar çok geçmiş olsun. 8 eylül işi aklıma yattı ogün kaçta tatil oluyoruz kesinleşsin mesaj atarım sana çokj öptümmm

Ajda Pekkan idolüm ben hiç yaşlanmayı düşünmüyorum :))
8 Eylül Çarşamba saat 13;00 beklerim efenim :))

oraletcim geçmiş olsun ameliyatında iyi geçmesi süper inş bizlerinde iyi geçer grçi ben daha tarih konusunda hala karar verebilmiş değilim ama bakalımm artık buarada fotoğraflarını bekliyoruz canım tekrar geçmiş olsun sağlıcakla kal

oralet ameliyatının başarılı geçmesine çok sevindim inş. en kısa zamanda istediğin burnuna da kavuşursun canım

:Çooook teşekkür ederim ameliyatı düşünenler hayallerini ertelemesin, ameliyat olacaklar korkup kendilerine strese sokmasın, olalarda sabredip beklesin :)
Bu iş kararlılık, istek, cesaret ve de sabır istiyor. Ki biz kadınlar ne istediğimizi biliyorsak engeller bizi yıldıramaz..

oraletcim geçmiş olsun ameliyatında iyi geçmesi süper inş bizlerinde iyi geçer grçi ben daha tarih konusunda hala karar verebilmiş değilim ama bakalımm artık buarada fotoğraflarını bekliyoruz canım tekrar geçmiş olsun sağlıcakla kal

sağol canm kendini strese sokma inan söylemesi kadar uygulaması da kolay :)) senin daha rahat daha güzel geçer inşllahh :) tarih için bence karar vermeye başlayabilisin bu ameliyatı yaptırmak için sonbahar iyi bir tarih bence. serin serin gider gelirsin, Resilere gelince Barış Bey den alçılar çıkınca alacağım çünkü şu an alçılı şiş bir burnum var dah çok değişir :)
Sevgiyle kal :)

sağol şekerim bitti geçti gitti o kadar büyütülecek bir zorluğu yokmuş ama Barış Bey epey uğraşmış bir tek o yoruldu emeklerine değdi alçı var ama ben altından istediğim burnun çıkacağını tahmin ediyorum :))

canım cok cok gecmıs olsun inş. istediğin gibi bi burnun olmustur darısı isteyen herkesin başına ve banaaaaaaaaaaaa

:çok üzgünüm:
yarın shofren burun ameliyatı olacak inş. onun da çok çok başarılı geçer

Arkadaşlar merhaba

Ben ameliyat olamadım :çok üzgünüm: Şu an gerçekten çok üzgünüm.
Sabah 5 gibi uyandığımda kendimi ağır bir gribal enfeksiyon içinde buldum.
Yine de annemle altı buçuk gibi yola çıktık, tam yedide hastanedeydik.
Danışmadan hasta yatışa yönlendirildik.Orada görevli bir bay vardı ,ona grip olduğumu söyledim.
Sonra daha önceden bana ayrılmış odaya alındım. Kan testleri yapılmadı . Çünkü % 90 ameliyat olamayacaktım. Yedi buçuk gibi odaya anestezi doktoru geldi. Çok tatlı bir bayandı.
Grip olduğum için beni muayene etti. Ateşin çıkmış dedi. Bu şekilde ameliyat olamayacağımı ama yine de bir de Barış Bey'in görmesinin uygun olacağını söyledi.Ondan 5 dk sonra da odaya Barış bey geldi.Ateşin mi çıktı senin dedi , ateşime baktı ve ameliyat olamayacağımı söyledi :1no2:

Ben bu tarihi 2 sene öncesinden planlamıştım, herşeyi takvim üzerine çok güzel oturtmuştum . Şimdi herşey alt üst oldu.
Tekrar ameliyat günü almak için Barış Bey'in sekreteri Zeynep Hanım'ın yanına gittim.
Ne duyayım ! Eylül ayı komple doluymuş. En erken boş tarih 6 Ekim :çok üzgünüm:

O güne gün aldım ben de. Ama benim için çok geç, yeni işe giricem,bir sürü plan var. İşimden sırf bu ameliyatı olabilmek için ayrılmıştım ben =( Ne yapıcam bilmiyorum. Zeynep Hanım'a rica ettim daha önceki bir tarih boşalırsa bana haber vermesi için :çok üzgünüm:
6 Ekim çok geeeçç :1no2:

Acaba buradaki arkadaşlardan eylül ayı içinde gün almış olup da iptal ettirmeyi düşünen var mı?

Son düzenleme:
Back