İnsan paylaştıkça korkularını endişelerini en yakın ağızdan daha hafifletici oluyor;umarım çok güzel olmuştur aslında herşeye bir anda karar verip o ameliyatı olmalı bunu sağlayacak öce Barış Bey'in tatlı dili sonra hünerli elleri biraz cesaret lazım ve bunu sizlerinde burdan paylasarak destek olmanız çok güzel
Ben bu sitenin en çok bu yönünü seviyorum bibirini tanımayan insalar paylaşımlarını dile getiriyorlar hatta gün geliyor yine tanımadığı birine yardımcı olabilmek için araştırıyor, soruşturuyor, önemsiyor vakit harcıyor.
Ve senin dediğin gibi bir anda karar verip ameliyatı olmak lazım. Ben ilk ameliyatımda çok hızlı davranmıştım gecenin bir vakti (27 Aralık 2009) google'de ilk sırada Barış Bey'in adını okudum tanımam etmem. Sitesne girdim okudum ee haliyle anlamadım pek bir şey hiçç fikrim yoktu çünkü. Ben bir de burun için araştırıp gecenin sonunda göğüs ameliyatı olmaya karar vermiştim. Hatta ona attığım maili buraya yazsam (kendi sayfam yazmıştım
) yok artık arkadaş hiç mi fikrin yoktu dersiniz. Ben ameliyatsız iğneyle bir yöntem varsa onu uygulamak istediğimi yazmıştım. Silkonu iğneyle enjekte etsin yine elimi kolumu sallayarak çıkayım istiyordum canım o kadar tatlı ki neşterin görüntüsnü düşünmek istemiyordum. Barış Bey bana 4-5 gün sonra cevap vermişti. Bunun tek yolu ameliyatır diyip istersem görüşmeye gediğinde detaylıca anlatabileceğini yazmıştı. Bir müddet oyalandım başka doktorlar da bakar kıyaslarım diyordum yaptırmasam bile olumlu olumsuz yönlerni öğrenir fiir sahibi olurum diyordum ve ısrarla internetteki bilgi kirliliğine bulaşmadan direkt 1.ağızdan dinleme taraftarıydım. Şubat 10'a ancak gün alabilmiştim. Hatta tereddüt içindeydim çok kendmi kasarak gitmiştim dönsem mi diyordum sanki adam beni oracıkta ameliyat edecekti neyin korkusuysa :))
İlk etapta boş bir kağıt ve kalem istedim, kağıdı aldım kalemle ortadan ikiye çizdim şaşırdı. Dedimki : ben öncelikle buraya bilgi almak için geldim bu konu ile ilgili olumlu ve olumsuz yönleri yazacağım sonra benim için hangi taraf ağır basarsa ameliyatı düşünmeye başlayacağım. Barış Bey benim gardımı almış duruşuma rağmen gülümsedi anlatmaya başladı bir taraftan resimler gösterdi silikonları çıkardı bilgiler vermey başladı baktı ben hiç not almıyorum kendisi aldı kağıdı kalemi sayfanın yarısına kadar doldurdu. İnternetten hata literatürden buları araştır oku bilgi dedi dedi. Sonra silikonların kaç bedene tekabül edeceğini sordum bu değişir dedi bu kez ebisemin içine koyarak bakabileceğimi söyledi uzun uzun denedim baktım. Hiç beklmediği bir anda ben bu ameliyatı olmak istiyorum dedim. Siz araştırın bakın yine görüşmeye gelin dedi bana. Ben direkt ameliyat için gün almak istediğimi söyledim. Kendimi hiç bu kadar istekli ve kararlı bulacağımı ummuyordum. Dediği yöntemleri de araştırmadım ameliyat videosu izlemedim sıfır bilgiyle ameliyata girdim ailem çok şaşırdı bu ani kararıma ben bile şaşırmıştım. Matta olacakken biri ileri tarihe kaydımış ameliyatını 1 hafta erkenden şubat sonunda oldum. Bu tarihe kadar burada - KK - çok şey öğrenmiş oldum burun konusunda Barış Bey senin burnun güzel yapmam diyordu Haziranda zor ikna ettim çok mutsuz olduğumu dile getirince dayanamadı tamam dedi. :)) Belki daha önce ikna edebilseydim şu an yeni bunumun sefasını sürüyor olacaktım ama olsun geç olsun güç olmasın diyorum hep.
Daha öncede dediğim gibi Memorial Hastanesi çok kaliteli ve çalıştıkları doktorlar çok özel seçiliyor Barış Bey de çok titiz harika bir doktor.
Benim patronlarımdan biri bilindik büyyyük bir sağlık kurumunda başkan. İlk ameliyatımda mecburen özel bir ameliyat olacağımı söyleyip izin talep etmiştim, yanına çağırdı beni hangi hastane hangi doktor bize somadan niye böyle bir iş yapıyorsun dedi bildiğimiz dotorlara yönlediriz biz bu alanın içindeyiz diyip bir güzel azarladı beni. Ben haliyle siikon taktıracağım diyemiyorum özel bir ameliyat diyip geçiştirdim muhtemlen kadın hastalığı vs. düşünmüşlerdir
her neyse Memorial Hastanesi Barış Çakır dedim tamam o zaman oradaki her doktor gayet kaliteli en azımdan içim rahatladı dedi. Ben günümü aldım her şey tamam dediğim için kendi doktorlarına yönlendimesiden de kurtulmuş oldum. :))
İki ameliyatıma da girerken çok keyifliydim o anların bir videosu olmalıydı ve görmeliydiniz yahu :)