• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Barış Bey'i Kadınlar Kulubü sayesınde tanıdım ve hala kararsızım guvenemıyorum ınternet fenomenı olarak ya da yaptıgı calısmalar burnumu teslım etmem ıcın yeterlı gelmıyor;evet kımılerının burnu dogal duruyor ama kımılerı de revızyondan bahsedıyor emın degılım belkı tatmınde edemedı benı belkı de o yuzden ama bu bıraz da sans ve doğru doktor ile karsılasınca ortaya ıyı sonuc cıkması muhtemelen.

canım yargıya varmadan önce gidip barış beyle görüşmeni tavsiye ederim
buı önemli bir karar , sadece burada yazılanlarla ve gördüğün resimlerle kararını verme derim.

canım inan çok üzüldüm,ama her işte bir hayır vardır..hem bak daha tasarıma tam karar verememiştin,tasarımı iyice düşünürsün,beklemeinin çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum,ama şans işte yapacak bişey yok..kendine iyi bak ve moralini bozma lütfen

teşekkürler kalemciğim , bir tersliktir oldu işte :hulya:
yapacak hiçbir şey yok , birdenbire grip oldum , kısmet değilmiş
artık 12 kasımı beklicem, beklemek sorun değil de herşeyin planını yapmıştım , yeni işe girmeden ameliyat olacaktım , olmadı napalım, artık yeni işe girdiğimde 1 gün izin alıp bu ameliyatı olucam, sonrası zaten kurban bayramı tatili

belki de birisi iptal eder aldığı günü, onun yerine ben olurum , belli mi olur kaydirigubbakcemile2

amorphia, ikincisi daha guzel cnm.

Bu arada, su anda ne zamana kadar dolu acaba ya?? Ben de gun almak istiyorum ama su anda da tam bir tarih soylemek icin cok erken. Biraz gecerse de gun bulamiycam :S

oralet: ameliyatinin super gecmesine cok sevindim, tekrar gecmis olsun!!

shezofren: her iste bir hayir vardir, buna cok inaniyorum... canini hic sikma olur mu?

cumleten arkadaslar:
albumume bir tasarim daha koydum... her tasarim yaptigimda bana mukemmel burnu tasarladim gibime geliyor, ama bir onceki tasarimima baktigimda da ay bunu nasil mukemmel gormusum diyorum... o yuzden objektif yorumlariniza ihtiyacim var :)

ben burnumun havali, kalkik vs olmasini istemiyorum. mumkun oldugunca yuz ifademi en az degistirecek ve yuzume en cok uyacak tasarimi bulmaya calisiyorum. ucunu kisaltmayi denedim, fakat benim boyum 180 ve kafam da ortalamaya oranla buyuk arkadaslar.. dolayisiyla siritiyor gibime geliyor. siz tabi sadece yuzumu yandan gorebiliyorsunuz fotolarda. zayif olmama ragmen baya hacimli bir insanim :)

yeni tasarimima da bir goz atabilir misiniz?

çook teşekür edrim amorphia şimdii senin tasarımlarına baktım "tasarımım" isimli resmini beğendim ben. tasarım 2'nin ucu çok köşeli yani sivri gibi kalmış seni biraz daha kızgın gösteriyor. Sana tavsiyem normal halini ve tasarılarını tek resimde birleştir ben öyle yapmıştım ve karar vermem daha kolay olmuştu. Sen istemiyorsun ama az kalkık olsa bakışların bence biraz daha yumuşar ? Sırf tasarım olarak bile o halini gör derim. Yanlış hatırlamıyorsam ben zaten sana yorum yapmıştım :)) Hadi bakalım kolay gelsin. Bu arada gün alacaksan şimdiden boş tarileri sor çünkü muazzam bir yoğunluk var diye düşünüyorum.

Bu arada, su anda ne zamana kadar dolu acaba ya?? Ben de gun almak istiyorum ama su anda da tam bir tarih soylemek icin cok erken. Biraz gecerse de gun bulamiycam :S

ben dün sordum şeker, en erken 6 ekimdi
ama öğleden sonraki ameliyat boştu
ondan sonra da 8 ekim vardı, ama o da öğleden sonraki ameliyat

Bak aklıma ne geldi
27 Ekimi al boş ise,
27-28 ekimde rapor alırsın, 29 ekim zaten tatil, sonra cumartesi,pazar
6. gününde yani pazartesi işe dönersin? :teytey:
nasılım? :lepi:

Barış Bey'i Kadınlar Kulubü sayesınde tanıdım ve hala kararsızım guvenemıyorum ınternet fenomenı olarak ya da yaptıgı calısmalar burnumu teslım etmem ıcın yeterlı gelmıyor;evet kımılerının burnu dogal duruyor ama kımılerı de revızyondan bahsedıyor emın degılım belkı tatmınde edemedı benı belkı de o yuzden ama bu bıraz da sans ve doğru doktor ile karsılasınca ortaya ıyı sonuc cıkması muhtemelen.

Canım ben Barış Bey'e iki ameliyat geçirdim biri göğüs büyütme diğeri burun küçültme :))
Ben KK sayeside tanımadım Memorial Hastanesi ve doktoları çok başarılı oradan bir +'sı oldu. Barış Çakır'I ise en çok tıklanan estetik doktoru olarak buldum. Mail attım görüşmeye çağırdı gittim, gitiğim gün ameliyat için gün almış oldum.

Revizyoların geneline yada tamamına bakarsan bir eksiklik yada olumsuz bir durumdan dolayı yenilenme değil, daha önce kararlaştırılan şeklin kişi tarafından aslında ben bunu değilde şu şekli istiyormuşum diyip yenilenmesinden kaynaklanıyor. Ben ilk tasarımlarda doğal bir burun üzerinde yoğunlaşırken ikici görüşmeye sırf daha kalkık ve havalı bir burun istediğimi anlayıp yeni bir tasarım yapılması için gitmiştim.

Yazılanlar, resimlere bakma sana yeterli gelmiyorsa, yaptırmayacak olsa bile Barış Bey ile mutlaka görüş onun yöntem ve fikilerini hatta tasarımlarını gör sonra yine istediğin doktora ameliyat ol derim. Hiç değilse yaydığı o harika pozitif enerjiyi görmüş olursun.
:içelim:

Canım ben Barış Bey'e iki ameliyat geçirdim biri göğüs büyütme diğeri burun küçültme :))
Ben KK sayeside tanımadım Memorial Hastanesi ve doktoları çok başarılı oradan bir +'sı oldu. Barış Çakır'I ise en çok tıklanan estetik doktoru olarak buldum. Mail attım görüşmeye çağırdı gittim, gitiğim gün ameliyat için gün almış oldum.

Revizyoların geneline yada tamamına bakarsan bir eksiklik yada olumsuz bir durumdan dolayı yenilenme değil, daha önce kararlaştırılan şeklin kişi tarafından aslında ben bunu değilde şu şekli istiyormuşum diyip yenilenmesinden kaynaklanıyor. Ben ilk tasarımlarda doğal bir burun üzerinde yoğunlaşırken ikici görüşmeye sırf daha kalkık ve havalı bir burun istediğimi anlayıp yeni bir tasarım yapılması için gitmiştim.

Yazılanlar, resimlere bakma sana yeterli gelmiyorsa, yaptırmayacak olsa bile Barış Bey ile mutlaka görüş onun yöntem ve fikilerini hatta tasarımlarını gör sonra yine istediğin doktora ameliyat ol derim. Hiç değilse yaydığı o harika pozitif enerjiyi görmüş olursun.
:içelim:

Teşekkürler oralet..İnsan kıyafet bile alırken kılı kırk yararken yüzdeki en önemli organını kolay kolay teslim edemiyor burda da karşılıklı güven ve sabır devreye giriyor.Belki yapılınca eski burnumu aramam ama aynada da her gün estetik harikası bır burun görmek istemem;yenı burnunu gormek ısterım acıkcası:=)

Teşekkürler oralet..İnsan kıyafet bile alırken kılı kırk yararken yüzdeki en önemli organını kolay kolay teslim edemiyor burda da karşılıklı güven ve sabır devreye giriyor.Belki yapılınca eski burnumu aramam ama aynada da her gün estetik harikası bır burun görmek istemem;yenı burnunu gormek ısterım acıkcası:=)

o zaman şu an doğru konu başlığı altındasın alkisalkisalkis

Kesinlikle dediğin gibi karşılıklı güven ve sabır gereken bir durum yüzünün kilit noktası burun. Barış Bey doğal burun yapma taraftarı ondan doğal burun isteyip aynaya baktığında harika bir burun gören insanlar tanıyorum :) ama söylemeseler yada eski resimlerini görmesem estetik olduğuna hayatta inanmam. Benim uzun bir burnum vardı fakat ben hayatımın kalan döneminde biraz dah kalkık, kavisli ve havalı bir burunla devam etmek istediğimi anladım. Harika olduktan sonra benim için estetik olması çok önemli değil.
Sonuçta bu burnu beğenmiyordum, değiştirebimem için önümde estetikten başka çare yoktu o halde bu ameliyata karar verip oldum bitti. Önemli olan ne istediğini bilmek ve bunu anlatabilmek.
4.günüm daha alçılıyım yeni burnumu ben de daha görmedim :))

Kesinlikle dediğin gibi karşılıklı güven ve sabır gereken bir durum yüzünün kilit noktası burun. Barış Bey doğal burun yapma taraftarı ondan doğal burun isteyip aynaya baktığında harika bir burun gören insanlar tanıyorum :) ama söylemeseler yada eski resimlerini görmesem estetik olduğuna hayatta inanmam. Benim uzun bir burnum vardı fakat ben hayatımın kalan döneminde biraz dah kalkık, kavisli ve havalı bir burunla devam etmek istediğimi anladım. Harika olduktan sonra benim için estetik olması çok önemli değil.
Sonuçta bu burnu beğenmiyordum, değiştirebimem için önümde estetikten başka çare yoktu o halde bu ameliyata karar verip oldum bitti. Önemli olan ne istediğini bilmek ve bunu anlatabilmek.

İnsan paylaştıkça korkularını endişelerini en yakın ağızdan daha hafifletici oluyor;umarım çok güzel olmuştur aslında herşeye bir anda karar verip o ameliyatı olmalı bunu sağlayacak öce Barış Bey'in tatlı dili sonra hünerli elleri biraz cesaret lazım ve bunu sizlerinde burdan paylasarak destek olmanız çok güzel

:enbuyukkk:

barıs bey bır ınternet fenomeni değil normalde ınternet dısındakı hastalarının sayısı oldukca cok ve yaptıgı revizyonlar tamamen keyfi sayılabilir tek bir özensiz yapılan burun yok doğaldan yana oldugu ıcın bazen cok daha gösterişli beklentılerı olanlara ufak rotuslar yapıyor o kadar yoksa bunlara revizyon dahi denilemez gidip görüşmeni tavsiye ederim:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

İnsan paylaştıkça korkularını endişelerini en yakın ağızdan daha hafifletici oluyor;umarım çok güzel olmuştur aslında herşeye bir anda karar verip o ameliyatı olmalı bunu sağlayacak öce Barış Bey'in tatlı dili sonra hünerli elleri biraz cesaret lazım ve bunu sizlerinde burdan paylasarak destek olmanız çok güzel

ben tam 2 senedir sadece bu başlıktayım
burada bir sürü arkadaşın yeni burunlarına kavuşlamalarına şahit oldum
sonrasında yaşadıklarına şahit oldum
ve hala buradayım
2 senedir değil başka bir doktorla görüşmek , mail dahi atmadım
doktorumuzun asla kötü bir burun yapmadığını ve yapmayacağını biliyorum
ameliyatı olduktan sonra alçının altında nasıl bir burunla karşılaşacağımı kestirebiliyorum
bu yüzden 2 senedir buradayım
güvenim nedeniyle buradayım

cuma günü ameliyat olacaktım , grip oldum, olamadım =(
bazen doğru doktora karar vermek de yetmeyebiliyor =)

:enbuyukkk:

barıs bey bır ınternet fenomeni değil normalde ınternet dısındakı hastalarının sayısı oldukca cok ve yaptıgı revizyonlar tamamen keyfi sayılabilir tek bir özensiz yapılan burun yok doğaldan yana oldugu ıcın bazen cok daha gösterişli beklentılerı olanlara ufak rotuslar yapıyor o kadar yoksa bunlara revizyon dahi denilemez gidip görüşmeni tavsiye ederim:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

tüm hastaları bu forumda olsaydı ne güzel olurdu
eylüldeki herhangi bir hastasıyla maduriyetimi konuşup ameliyat tarihini bana vermesini rica edebilirdim kaydirigubbakcemile3

Ben bu sitenin en çok bu yönünü seviyorum bibirini tanımayan insalar paylaşımlarını dile getiriyorlar hatta gün geliyor yine tanımadığı birine yardımcı olabilmek için araştırıyor, soruşturuyor, önemsiyor vakit harcıyor.
Ve senin dediğin gibi bir anda karar verip ameliyatı olmak lazım. Ben ilk ameliyatımda çok hızlı davranmıştım gecenin bir vakti (27 Aralık 2009) google'de ilk sırada Barış Bey'in adını okudum tanımam etmem. Sitesne girdim okudum ee haliyle anlamadım pek bir şey hiçç fikrim yoktu çünkü. Ben bir de burun için araştırıp gecenin sonunda göğüs ameliyatı olmaya karar vermiştim. Hatta ona attığım maili buraya yazsam (kendi sayfam yazmıştım :D ) yok artık arkadaş hiç mi fikrin yoktu dersiniz. Ben ameliyatsız iğneyle bir yöntem varsa onu uygulamak istediğimi yazmıştım. Silkonu iğneyle enjekte etsin yine elimi kolumu sallayarak çıkayım istiyordum canım o kadar tatlı ki neşterin görüntüsnü düşünmek istemiyordum. Barış Bey bana 4-5 gün sonra cevap vermişti. Bunun tek yolu ameliyatır diyip istersem görüşmeye gediğinde detaylıca anlatabileceğini yazmıştı. Bir müddet oyalandım başka doktorlar da bakar kıyaslarım diyordum yaptırmasam bile olumlu olumsuz yönlerni öğrenir fiir sahibi olurum diyordum ve ısrarla internetteki bilgi kirliliğine bulaşmadan direkt 1.ağızdan dinleme taraftarıydım. Şubat 10'a ancak gün alabilmiştim. Hatta tereddüt içindeydim çok kendmi kasarak gitmiştim dönsem mi diyordum sanki adam beni oracıkta ameliyat edecekti neyin korkusuysa :))
İlk etapta boş bir kağıt ve kalem istedim, kağıdı aldım kalemle ortadan ikiye çizdim şaşırdı. Dedimki : ben öncelikle buraya bilgi almak için geldim bu konu ile ilgili olumlu ve olumsuz yönleri yazacağım sonra benim için hangi taraf ağır basarsa ameliyatı düşünmeye başlayacağım. Barış Bey benim gardımı almış duruşuma rağmen gülümsedi anlatmaya başladı bir taraftan resimler gösterdi silikonları çıkardı bilgiler vermey başladı baktı ben hiç not almıyorum kendisi aldı kağıdı kalemi sayfanın yarısına kadar doldurdu. İnternetten hata literatürden buları araştır oku bilgi dedi dedi. Sonra silikonların kaç bedene tekabül edeceğini sordum bu değişir dedi bu kez ebisemin içine koyarak bakabileceğimi söyledi uzun uzun denedim baktım. Hiç beklmediği bir anda ben bu ameliyatı olmak istiyorum dedim. Siz araştırın bakın yine görüşmeye gelin dedi bana. Ben direkt ameliyat için gün almak istediğimi söyledim. Kendimi hiç bu kadar istekli ve kararlı bulacağımı ummuyordum. Dediği yöntemleri de araştırmadım ameliyat videosu izlemedim sıfır bilgiyle ameliyata girdim ailem çok şaşırdı bu ani kararıma ben bile şaşırmıştım. Matta olacakken biri ileri tarihe kaydımış ameliyatını 1 hafta erkenden şubat sonunda oldum. Bu tarihe kadar burada - KK - çok şey öğrenmiş oldum burun konusunda Barış Bey senin burnun güzel yapmam diyordu Haziranda zor ikna ettim çok mutsuz olduğumu dile getirince dayanamadı tamam dedi. :)) Belki daha önce ikna edebilseydim şu an yeni bunumun sefasını sürüyor olacaktım ama olsun geç olsun güç olmasın diyorum hep.
Daha öncede dediğim gibi Memorial Hastanesi çok kaliteli ve çalıştıkları doktorlar çok özel seçiliyor Barış Bey de çok titiz harika bir doktor.

Benim patronlarımdan biri bilindik büyyyük bir sağlık kurumunda başkan. İlk ameliyatımda mecburen özel bir ameliyat olacağımı söyleyip izin talep etmiştim, yanına çağırdı beni hangi hastane hangi doktor bize somadan niye böyle bir iş yapıyorsun dedi bildiğimiz dotorlara yönlediriz biz bu alanın içindeyiz diyip bir güzel azarladı beni. Ben haliyle siikon taktıracağım diyemiyorum özel bir ameliyat diyip geçiştirdim muhtemlen kadın hastalığı vs. düşünmüşlerdir :D her neyse Memorial Hastanesi Barış Çakır dedim tamam o zaman oradaki her doktor gayet kaliteli en azımdan içim rahatladı dedi. Ben günümü aldım her şey tamam dediğim için kendi doktorlarına yönlendimesiden de kurtulmuş oldum. :))

İki ameliyatıma da girerken çok keyifliydim o anların bir videosu olmalıydı ve görmeliydiniz yahu :)

Bak aklıma ne geldi
27 Ekimi al boş ise,
27-28 ekimde rapor alırsın, 29 ekim zaten tatil, sonra cumartesi,pazar
6. gününde yani pazartesi işe dönersin? :teytey:
nasılım? :lepi:

Ya cok mantikli yaa... Ama kurban bayraminda, nisanlimin akrabalariyla tanisacagim ve yuzumde bir balon olmamasi gerekiyor. Yani 13 Kasimda sislerimin inmis olmasi gerekiyor. Bu noktada tecrubeliler lutfeeeen cevap verebilir mi bana lutfennnnnn :( 19 gunde sisler iner mi yoksa hala balon gibi mi olurum lutfen cevap verin

Oraletcim ya sisliklerin ne alemde? sence 20 gunde gecerler mi?:sm_confused:

Beni en cok ikna eden sey, Baris Bey'in yaptigi seyi cok iyi biliyor olmasiydi. Yani yaptigi sey onun icin cok kolay birsey (emek harcamak acisindan soylemiyorum, bilmek acisindan soyluyorum). Onun o rahatligini gorunce, sen de direk rahatliyosun :)

Ya cok mantikli yaa... Ama kurban bayraminda, nisanlimin akrabalariyla tanisacagim ve yuzumde bir balon olmamasi gerekiyor. Yani 13 Kasimda sislerimin inmis olmasi gerekiyor. Bu noktada tecrubeliler lutfeeeen cevap verebilir mi bana lutfennnnnn :( 19 gunde sisler iner mi yoksa hala balon gibi mi olurum lutfen cevap verin
tuscuk ameliyatın 6.7. gününden sonra yüzünde şişlik kalmaz. burundaki şişlik benim hala var 13. günde. ama onlar da başkasının fark edeceği şekilde olmuyo bence. 12. günümde ameliyat olduğumu bilmeyen bi arkadaşım fark etmedi burnumu. kilo mu verdin, saçına bi şey mi yaptın dedi...

Back