ameliyat 1 inde 12 sinde isteme var.tam 11 gün sonra:)tasarım fotolarını koyamadım bitürlü ama yapılmış halini koyarım mutlaka.
Canim ben de baya bir piyasayi dolastim. Sana tamamen kendi fikirlerimi soyleyeyim. Lutfen bunlari dayatma gibi algilama ama vereliniortak:
1) Yakup Avsar'a ben de gittim. Bildigim kadariyla, Baris beyle cok yakin teknikler (hatta belki de ayni) kullaniyorlar. Ikisi de kapali amleliyat yapiyor. Acik olanlar cok sisiyor, kapalilar cok daha rahat oluyor.
2) Doktorlar, o bilgilendirme kagidina en kotu ihtimalleri yazmak zorundalar. Belki senin yuzun o kadar dagilmayacak. Ama adam sana onu garanti edemez. Kimse sana 10 gunde super olacaksin diyemez.
3) 10 gun sonra Baris Bey ameliyatindan da gule oynaya cikacagina eminim
4) Baris bey her zaman en dogalini yapmaya calisiyor (eger yapay istersen mutlaka belirtmen lazim) daha kalkik daha soyle daha boyle dersen onu da yapabilir elbette
5) Para kolay kazanilmiyor. Az cok ayni seyi yapacak bir doktor icin, 2 kat para vermek cok anlamli gelmemisti bana. Tabii ki saglik onde gelir hicbir suphem yok. Ama ikisi de ustalik olarak belli ki ayni. Ayni seye iki kati para vermezdim ben sahsen. Daha gecen yil 4500 iken bu yil 9500 olmasi doktorun bir yilda sihirbaz oldugunu degil, reklaminin iyi oldugunu gosterir.
6) Ameliyati kim yaparsa yapsin tabii 6 ay sonra geciyor sislik. Ama bu demek degil ki 6ay boyunca suratin davul gibi geziyorsun. :)) Sadece tam oturmasindan bahsediliyor.
7) Baris Bey'in ameliyatlarinda da 10.gun cogu insanin burnu duzelmis
Ama eger Yakup Bey'e olayim icime sinsin dersen ol.. Onemli olan kendini guvende hissetmen. Ama sakin kendini sismeyeye sartlama.. sonra uzulebilrsin. Kim yaparsa yapsin bu ameliyati, suratinin ortasindaki kemigi siyirip alacak Kendini buna hazirla. Ben de hic sismez umitleriyle baslamistim bu ise, sonradan kabullendim.. Belki de, nisandan sonra yaptirmalisin ameliyatini. Ben mesela, ameliyat olurum cuma gunu, pazartesi de insan icine cikarim diyodum da pek oyle diilmis