shezofrenciğim nihayet oluyosun ameliyatını. şimdiden geçmiş olsun.. inşallah istediğin gibi bir burnun olacak,ben tasarımdaki en sonuncuyu beğendim daha hoş gözüküyor bence..şimdiden güle güle kullan..
teşekkür ederim canım, evet nihayet oluyorum =)
ben de son tasarımı beğendim ama Barış Bey yüzüne küçük olur o dedi. Ama diğerinin yüksekliği çok. Ben ucu küçük olanı yani en sonuncuyu istiyorum =) Ameliyat günü tekrar onu göstericem kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim canım, evet nihayet oluyorum =)
ben de son tasarımı beğendim ama Barış Bey yüzüne küçük olur o dedi. Ama diğerinin yüksekliği çok. Ben ucu küçük olanı yani en sonuncuyu istiyorum =) Ameliyat günü tekrar onu göstericem kaydirigubbakcemile2
Cnm su anki burnunun yaninda, diger ikisi ayni gibi duruyo zaten. Ben anlayana kadar baya bi ugrastim aradaki farki. Hic farketmez bence. Biraz da ameliyatta gelisine oluyo bu isler sanirim. Cok guzel ikisi de. Cok dogru bir karar vermissin ameliyat olmak konusunda. Lutfen her ayrintidan hberdar et bizi de :)
Arkadaslar merhaba
Bildiginiz gibi 3 Eylül'de rinoplasti oluyorum. Geri sayim basladi. Dün Baris Bey'le ameliyat öncesi görüsmeye gittim.
Her zamanki gibi yine çok ilgilendi sagolsun.Kongrelerde sundugu sunumunu benimle paylasti.
O kadar teknik ve mikro çalisiyor ki , gerçekten hiç kimsenin ugrasmayacagi detaylarla ugrasiyor.
Buna bizzat kendi gözlerimle sahit oldum =) Ve bana o kadar çok resim gösterdi ki , o hastalar burada resimlerini paylassalar
sanirim Türkiye'de gidilen tek plastik cerrah Baris Bey olur =)
Ben 2 senedir bu ameliyati olmayi düsünüyorum ve Baris Bey'den baska hiçbir doktorla görüsmedim. Ona çok güveniyorum =)
Dün bana yeni tasarımlar yaptı , tasarımları albüme ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum, ben ucu küçük olanı beğendim , ama Barış bey büyük olanda ısrar ediyor =(
Dostum 3 numaralı çalışma gayet güzel olmuş benim de oyum son tasarım için fakat önden bakıldığında acaba küçük gibi durur mu ? Eğer durmayacaksa kesinlikle 3 numara diyorum bende.
Sitede mesela Dilemgiz de burun ucunu sonradan uzatmaya karar vermişti ve son hali mükemmel olmuştu. Onun resimlerine de bakmanı öneririm hatta acele edersen bir de ona yorumlat bakalım burun ucuyla ilgili fikir verebilir belki. Ve diğer ameliyat olanların yorumlarını da dinle bakalım. Ben tasarımımda kararımı verdiğim için günümü bekliyorum :)) Sıfır stres! kaydirigubbakcemile2
Dilemgizin yeni burnunu ben de çok beğeniyorum, hatta Barış beye onu gösterdim, özellikle burun ucu önden bakıldığında çok zarif.
Benim iki tasarımım birbirine çok yakın ve ameliyat esnasında Barış beyin yüzüme en yakışanı yapacağına inanıyorum. Burada benim için daha önemli olan burnun alt kısmının (yani deliklerin olduğu kısım) tıpkı bu tasarımlardaki gibi olması. Umarım o kısmını tasarımın aynısı gibi yapar ohaoldumsmile
Bir de arkadaşlar ben grip mi oluyorum ne? :sinifsinif:
Yahu onu bunu boşver dostum uzun kollu ve çorap giymeye başla grip olursan ameliyat iptal olur !!!!! aman diyeyim ve ilaç kullanımını da bir hafta öncesinden bırakmak gerektiği için kendine iyi bak soğuk bir şey içme yani sen kendini koru. Gece yatarkende aynı şekilde sağlam giyin. Maydanoz da hücrelerin yapımını hızlandırır çabuk iyileşmeyi sağlar bol bol ye :))
1 hafta önce mi??? Barış beyin sekreteri bana 1 gün öncesi demişti. Ben bugün antibiyotik aldım :1shok:
Neyse artık içmeyeyim , ne olur ne olmaz.
Grip olunca gerçekten ameliyat iptal mı olur? Bundan da bahsedilmedi.
Ben işi sağlama alanlardanım sen başka alma yani en önemlisi aspirin içeren ilaçlar alma kanı sulandırır kanamayı arttırır. Grip olursan gerçekten iptal olur dostum bunu netteki okuduklarımdan ve bana bir kağıt vermişlerdi orada da okumuştum. Hatta regl dönemine denk geliyorsa ameliyat Barış Bey yapmayı uygun bulmuyor bu da dip not olsun.
" Ameliyat öncesi soğuk algınlığı, grip gibi basit enfeksiyonlar bile ameliyat olmanıza engel teşkil eder. Tam iyileşme olduktan sonra ameliyat olmak uygun olur."
Dostum sen şu linki iyice bi oku yahu :)
okudum canımcım , sağolasın
ben bugün soğuk algınlığı için bir antibiyotik bir de nurofen cold içmiştim, bir de supradyn vitamin içtim.
Burnum yanmaya başlayınca panik oldum çünkü
Artık vitamin dahi içmem , cuma günü ameliyattan önceki test sürecinde bugün aldığım ilaçların kutularını ilgililere gösteririm, grip olursam da yapacak birşey yok ,şans , ertelenir napalım bilmiyorumkismile
Yok artık ben iki hafta önce griptim ama ne grip bu sıcak havada çok fena kapmıştım şifayı.
Ama kendime bir baktım bir baktım yani çiççek gibi :)) Sende kendine bak Cumaya hazır ol hem niye ertelensin canım bitsin gitsin rahatla :))) Ihlamur iç bol bol sıcak sıcak ananas ye bol c vitamini :))
İlaçsızda atlatırsın yeterki iste :))
senin ameliyatın ne zaman? gamyoncuiremsu
Arkadaşlar , Barış Çakır'a ameliyat olanlar bana msn lerini özelden gönderebilir mi?
Bu cuma ameliyatım var ve ameliyat öncesi süreçle (şu ameliyattan 2 saat öncesi testlerin yapıldığı süreçten bahsediyorum) ilgili sorularım var.Ameliyat olanlar içerisinde mesajımı görenlerden yardımlarını rica ediyorum :1hug:
Ben bir süre nette olmayacağım o yüzden bu soruna da cevap vermek istedim.
İlk olarak ödemeni yapıyorsun sonra sana oda veriyorlar sonra odanda hazırlanıyorsun mesela ben çıkarmadığım piercing ,oje, küpe, lens gibi ıvır zıvırımı çıkardım bunlarla gitme canım.
Sonra hemşire geliyor kan alıyor gidiyor.
Sonra başk bir teknisyen - bir zat-ı muhterem hanım- geliyor varsa mevcut hastalıklarını, sürekli kullandığın ilaçları vs. soruyor. Notlar alıyor gidiyor. Sonra sen orad sana verilen gecelik-elbise karışımı kostümü giyiyorsun ve Barış Bey geliyor - burun ameliyatlarında PC üzerinden son kez şekilde mutabık kalınıyor- çizim yapıyor sonra seni ameliyathaneye götürmek için geliyorlar sedyeye ytıyorsun rahat rahat gidiyorsun. Bu esnada sana cesaretlendirici hap veriyorlar güle oynaya gidiyorsun.
Anestezi uzmanı sana kendini tanıtıp süreçten bahsediyor kollarına iğne takıyorlar seni ameliyata hazırlıyorlar Barış Bey tüm enerjisiyle geliyor ve harika bir iş çıkaracağım diyerek seni eski burnuna veda edebilmen için güzel bir uykuya gönderiyor :)
Öncesini değil sonrasını düşün dostum bir de ameliyattan bir gün önce gece göz çevrene buz koy morarmayı yada şişmeyi daha aza indirmeye yardımcı oluyor imiş.
Bol şans şimdiden
oraletcim , kafam karıştı, şimdi sen ameliyat oldun mu olmadın mı, yukarıda 1 eylül yazmışsın ama burada yazdıklarınla da sanki olmuşsun gibi yazmışsın kaydirigubbakcemile3
bu kadar şeyi nereden öğrendin, bravo valla tebrikler kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim aydınlattığın için a.s.
Yavrum ben 2010 Şubatında Barış Çakır'a göğüs büyütme ameliyatı oldum sırada burun küçültme opersayonu var :))
Sorularına cevap bulabildiysen ne mutlu bana tümü tecrübeyle sabittir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?