ameliyat 1 inde 12 sinde isteme var.tam 11 gün sonra:)tasarım fotolarını koyamadım bitürlü ama yapılmış halini koyarım mutlaka.
ameliyat 1 inde 12 sinde isteme var.tam 11 gün sonra:)tasarım fotolarını koyamadım bitürlü ama yapılmış halini koyarım mutlaka.
kızlar biraz saçma olacak ama
benim yanağımda bir ben var (et beni değil)
acaba rica etsem barış bey onu da alır mı sizce ameliyat esnasında
bugün aklıma geldi benim de :hulya:
Evet canım bu barış bey için çok basit benimde geçenlerde hem dudağımı hafiften kalınlaştırdı ve sol gözümün altındaki beni hiç hissetmeden aldı.Benim de et beni değil ucu azıcık dışarda olan bendi.
Cnm, dudagina gecici yapmisti degil mi Baris Bey? Ne kadar sure kaldi? Fotonu bana gonderebilir misin? Ben de istiyorum da.
Evet canım bu barış bey için çok basit benimde geçenlerde hem dudağımı hafiften kalınlaştırdı ve sol gözümün altındaki beni hiç hissetmeden aldı.Benim de et beni değil ucu azıcık dışarda olan bendi.
Yok kalacağını hiç sanmıyorum şu an 15 gün oldu ben hala bant takıyorum her ihtimale karşı ama bandını değiştirdiğimde gördüm sadece çok küçücük bir yara kabukçuğu var.aaa
süpermiş
peki ben alındıktan sonra yerinde iz kalıyor mu?
bir de bana da dudak dolgusu yaptırdıktan sonraki resmini gönderebilr misin sorun olmazsa?
ben de rinoplasti sonrasında belki yaptırabilirim
bir de bir deee
ücretini öğrenebilir miyiz kaydirigubbakcemile5
deniz bende dudak dolgusu düşünüyorum barış bey burundaki kadar dudaktada başarılımı merak ediyrum benimde resimlerini görme şansım varsa çok isterim görmek
kızlar selam,
ben de yıllarca burun ameliyatı olmak istedim ama ya parayı denkleştiremedim ya da zamanım olmadı, bir türlü kısmet olmadı.
geçtiğimiz aylarda bu forumu keşfettim, gittim barış beyle görüştüm. yaptığı tasarımı pek beğenmesem de buradaki olumlu yorumlara güvenip ameliyat tarihi aldım.
sonra tesadüfen başka bir doktorun yaptığı bir burnu gördüm ve inanamadım, hayatımda gördüğüm en güzel, en doğal estetikli burundu. kbb uzmanı özcan çakmak yapmıştı burnu.
gittim onunla da görüştüm acıbadem hastanesinde. ücreti barış bey ile hemen hemen aynıydı, hemen ameliyat tarihi aldım.
geçen hafta ameliyat oldum. özcan bey bana ameliyat sonrasında hiç ağrınız olmayacak dediğinde pek inanmamıştım ama gerçekten hiç ağrım olmadı. tampon da kullanılmadığı için çok rahat ettim. burnum ve yanaklarım şişti tabii, morarma da oldu ama 2 günde geçti.
bugün 8. günümdeyim. suratımda ne bir şişlik ne bir morluk var. hayatım boyunca istediğim burna kavuştum. özcan bey burnumun henüz şiş olduğunu, tam şeklini birkaç ayda bulacağını söylüyor ama bence bu hali bile çok güzel. en kısa zamanda resimleri ekleyeceğim.
hepinizin istediği burunlara acısız, morluk şişlik olmadan kavuşması dileğiyle .. :)
benim de doktorum barış çakır. 23 ağustosta burun ameliyatı oldum. morluklarımı annem ben nerede olduğunu göstermeden fark etmedi bile, çok hafiflerdi. iki gnde de yok oldular zaten. bugün 6. günüm ve az bi şişliğim kaldı. ben doktora görüşme için beklerken alçısı o gün alınacak bir hastasıyla beraber bekledim şans eseri. 10. gün olmasına rağmen çok muntazamdı burnu. fark edilecek bir şişliği de yoktu. özellikle de önden bi şişlik yoktu. bunu gördükten sonra kimse durduramazdı beni zaten çünkü ben burun ucumdaki şişlik için ameliyat olmayı istiyodum. umarım her şey iyi gitmeye devam eder. fotoğraflarımı da koymak istiyorum en kısa zamanda.
Arkadaslar merhaba
Bildiginiz gibi 3 Eylül'de rinoplasti oluyorum. Geri sayim basladi. Bugün Baris Bey'le ameliyat öncesi görüsmeye gittim.
Her zamanki gibi yine çok ilgilendi sagolsun.Kongrelerde sundugu sunumunu benimle paylasti.
O kadar teknik ve mikro çalisiyor ki , gerçekten hiç kimsenin ugrasmayacagi detaylarla ugrasiyor.
Buna bizzat kendi gözlerimle sahit oldum =) Ve bana o kadar çok resim gösterdi ki , o hastalar burada resimlerini paylassalar
sanirim Türkiye'de gidilen tek plastik cerrah Baris Bey olur =)
Ben 2 senedir bu ameliyati olmayi düsünüyorum ve Baris Bey'den baska hiçbir doktorla görüsmedim. Ona çok güveniyorum =)
Dün bana yeni tasarımlar yaptı , tasarımları albüme ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum, ben ucu küçük olanı beğendim , ama Barış bey büyük olanda ısrar ediyor =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?