Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

ameliyat 1 inde 12 sinde isteme var.tam 11 gün sonra:)tasarım fotolarını koyamadım bitürlü ama yapılmış halini koyarım mutlaka.

Canim ben de baya bir piyasayi dolastim. Sana tamamen kendi fikirlerimi soyleyeyim. Lutfen bunlari dayatma gibi algilama ama vereliniortak:

1) Yakup Avsar'a ben de gittim. Bildigim kadariyla, Baris beyle cok yakin teknikler (hatta belki de ayni) kullaniyorlar. Ikisi de kapali amleliyat yapiyor. Acik olanlar cok sisiyor, kapalilar cok daha rahat oluyor.

2) Doktorlar, o bilgilendirme kagidina en kotu ihtimalleri yazmak zorundalar. Belki senin yuzun o kadar dagilmayacak. Ama adam sana onu garanti edemez. Kimse sana 10 gunde super olacaksin diyemez.

3) 10 gun sonra Baris Bey ameliyatindan da gule oynaya cikacagina eminim

4) Baris bey her zaman en dogalini yapmaya calisiyor (eger yapay istersen mutlaka belirtmen lazim) daha kalkik daha soyle daha boyle dersen onu da yapabilir elbette

5) Para kolay kazanilmiyor. Az cok ayni seyi yapacak bir doktor icin, 2 kat para vermek cok anlamli gelmemisti bana. Tabii ki saglik onde gelir hicbir suphem yok. Ama ikisi de ustalik olarak belli ki ayni. Ayni seye iki kati para vermezdim ben sahsen. Daha gecen yil 4500 iken bu yil 9500 olmasi doktorun bir yilda sihirbaz oldugunu degil, reklaminin iyi oldugunu gosterir.

6) Ameliyati kim yaparsa yapsin tabii 6 ay sonra geciyor sislik. Ama bu demek degil ki 6ay boyunca suratin davul gibi geziyorsun. :)) Sadece tam oturmasindan bahsediliyor.

7) Baris Bey'in ameliyatlarinda da 10.gun cogu insanin burnu duzelmis

Ama eger Yakup Bey'e olayim icime sinsin dersen ol.. Onemli olan kendini guvende hissetmen. Ama sakin kendini sismeyeye sartlama.. sonra uzulebilrsin. Kim yaparsa yapsin bu ameliyati, suratinin ortasindaki kemigi siyirip alacak Kendini buna hazirla. Ben de hic sismez umitleriyle baslamistim bu ise, sonradan kabullendim.. Belki de, nisandan sonra yaptirmalisin ameliyatini. Ben mesela, ameliyat olurum cuma gunu, pazartesi de insan icine cikarim diyodum da pek oyle diilmis

Ben Baris Bey'in yanina gittigimde, gorevliler dedi ki, sirada bir kontrol var sonra da sizi alacagiz. Ya etrafima bakiyorum bakiyorum, kimse yok Yanimda bi kizcagiz var. Oylece oturuyor. Baya bi inceledim onu acaba bu kiz mi diye. Kizda estetik filan yok. Uzzzuuun uzun baktim En son dayanamadim. Ya dedim siz misiniz konrole gelen? Evet dedi . Dedim naptirdiniz? 2 ay once burun eestetigi dedi. Ama ben soook oldum. Kizcagiz o kadar mutluydu ki. Cok kolay gecti hersey cok guzel inanilmaz dogal kimse anlamiyor filan dedi. Ben zaten baris beyin yanina girdigimde, bulutlarin ustunde gibi mutluydum D

kızlar biraz saçma olacak ama
benim yanağımda bir ben var (et beni değil)
acaba rica etsem barış bey onu da alır mı sizce ameliyat esnasında
bugün aklıma geldi benim de :hulya:

kızlar biraz saçma olacak ama
benim yanağımda bir ben var (et beni değil)
acaba rica etsem barış bey onu da alır mı sizce ameliyat esnasında
bugün aklıma geldi benim de :hulya:

Evet canım bu barış bey için çok basit benimde geçenlerde hem dudağımı hafiften kalınlaştırdı ve sol gözümün altındaki beni hiç hissetmeden aldı.Benim de et beni değil ucu azıcık dışarda olan bendi.

biriseis madem okadar yakın zamanda göruntunun güzel olması gereken seramoniler var neden okadar acele edıyorsun şişlerin inmesi biraz şekil alması zaten 3 ayı buluyor cok acele etmen pek dogru gelmedı cunku yakın zamanda nişan gibi şeyler olacaksa eger kı bir de burun derin kalınsa daha da zaman almaz mı oturması

Cnm, dudagina gecici yapmisti degil mi Baris Bey? Ne kadar sure kaldi? Fotonu bana gonderebilir misin? Ben de istiyorum da.

aaa
süpermiş
peki ben alındıktan sonra yerinde iz kalıyor mu?

bir de bana da dudak dolgusu yaptırdıktan sonraki resmini gönderebilr misin sorun olmazsa?
ben de rinoplasti sonrasında belki yaptırabilirim
bir de bir deee
ücretini öğrenebilir miyiz kaydirigubbakcemile5

deniz bende dudak dolgusu düşünüyorum barış bey burundaki kadar dudaktada başarılımı merak ediyrum benimde resimlerini görme şansım varsa çok isterim görmek

Yok kalacağını hiç sanmıyorum şu an 15 gün oldu ben hala bant takıyorum her ihtimale karşı ama bandını değiştirdiğimde gördüm sadece çok küçücük bir yara kabukçuğu var.
Gönderebilirim evet yok sorun olmaz ,ücretini sana özelden yazayım.

canım bu burun meselesini takıntı haline getirdim(hayatımda bir kere evlenicem inşallah ondada tüm fotoğraflarımın güzel olmasını istiyorum eğer yaptırmazsam mutsuz olucam.Karakterim gereği biraz aceleciyim hemen herşey olsun bitsin istiyorum.

kızlar selam,
ben de yıllarca burun ameliyatı olmak istedim ama ya parayı denkleştiremedim ya da zamanım olmadı, bir türlü kısmet olmadı.
geçtiğimiz aylarda bu forumu keşfettim, gittim barış beyle görüştüm. yaptığı tasarımı pek beğenmesem de buradaki olumlu yorumlara güvenip ameliyat tarihi aldım.
sonra tesadüfen başka bir doktorun yaptığı bir burnu gördüm ve inanamadım, hayatımda gördüğüm en güzel, en doğal estetikli burundu. kbb uzmanı özcan çakmak yapmıştı burnu.
gittim onunla da görüştüm acıbadem hastanesinde. ücreti barış bey ile hemen hemen aynıydı, hemen ameliyat tarihi aldım.
geçen hafta ameliyat oldum. özcan bey bana ameliyat sonrasında hiç ağrınız olmayacak dediğinde pek inanmamıştım ama gerçekten hiç ağrım olmadı. tampon da kullanılmadığı için çok rahat ettim. burnum ve yanaklarım şişti tabii, morarma da oldu ama 2 günde geçti.
bugün 8. günümdeyim. suratımda ne bir şişlik ne bir morluk var. hayatım boyunca istediğim burna kavuştum. özcan bey burnumun henüz şiş olduğunu, tam şeklini birkaç ayda bulacağını söylüyor ama bence bu hali bile çok güzel. en kısa zamanda resimleri ekleyeceğim.

hepinizin istediği burunlara acısız, morluk şişlik olmadan kavuşması dileğiyle .. :)

canım cok cok gecmıs olsun ne kadar sanslısın ılk ameliyatın ve hersey istediğin gibi olmuş ne kadar güzell .a.s. a.s.

benim de doktorum barış çakır. 23 ağustosta burun ameliyatı oldum. morluklarımı annem ben nerede olduğunu göstermeden fark etmedi bile, çok hafiflerdi. iki gnde de yok oldular zaten. bugün 6. günüm ve az bi şişliğim kaldı. ben doktora görüşme için beklerken alçısı o gün alınacak bir hastasıyla beraber bekledim şans eseri. 10. gün olmasına rağmen çok muntazamdı burnu. fark edilecek bir şişliği de yoktu. özellikle de önden bi şişlik yoktu. bunu gördükten sonra kimse durduramazdı beni zaten çünkü ben burun ucumdaki şişlik için ameliyat olmayı istiyodum. umarım her şey iyi gitmeye devam eder. fotoğraflarımı da koymak istiyorum en kısa zamanda.

Ben de ocak inş barış beye revizyon burun ameliyatı olacağım bu haberleri duydukça çok seviniyorum eminim tüm arkadaşlar çok seviniyordur en kısa zamanda o güzel resimlerinizi de görmek isteriz .Herkese en güzel burunlar mutlu günler dilerim.

arkadaşlar merhaba,ben de ameliyat olmak istiyorum hem çok karasızım hem çok korkuyorum hem de barış bey çok pahalı.gidip ne yapmam gerektiğini bile soramıyorum.ne yapmalıyım.çok da büyük bir burnum var :))

Arkadaslar merhaba
Bildiginiz gibi 3 Eylül'de rinoplasti oluyorum. Geri sayim basladi. Dün Baris Bey'le ameliyat öncesi görüsmeye gittim.
Her zamanki gibi yine çok ilgilendi sagolsun.Kongrelerde sundugu sunumunu benimle paylasti.
O kadar teknik ve mikro çalisiyor ki , gerçekten hiç kimsenin ugrasmayacagi detaylarla ugrasiyor.
Buna bizzat kendi gözlerimle sahit oldum =) Ve bana o kadar çok resim gösterdi ki , o hastalar burada resimlerini paylassalar
sanirim Türkiye'de gidilen tek plastik cerrah Baris Bey olur =)
Ben 2 senedir bu ameliyati olmayi düsünüyorum ve Baris Bey'den baska hiçbir doktorla görüsmedim. Ona çok güveniyorum =)
Dün bana yeni tasarımlar yaptı , tasarımları albüme ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum, ben ucu küçük olanı beğendim , ama Barış bey büyük olanda ısrar ediyor =(

Son düzenleme:

shezofrenciğim nihayet oluyosun ameliyatını. şimdiden geçmiş olsun.. inşallah istediğin gibi bir burnun olacak,ben tasarımdaki en sonuncuyu beğendim daha hoş gözüküyor bence..şimdiden güle güle kullan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…