• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Ya tahmin ettigimden cok daha fazla sisiyormus. Cok gerildim simdi yaa :S:S:S

Şişlik ve morluk bünyeden bünyeye değişiyor fakat kapalı yöntemde şişlik ve morluk daha az oluyor birde ilk üç -dört iyi dinlenirsen birdeilk iki gün buz konuyor o da şişliği çok önlüyor bunları yaparsan çok az şişlik ve morlukla atlatırsın

Ya tahmin ettigimden cok daha fazla sisiyormus. Cok gerildim simdi yaa :S:S:S

Valla dostum ben bir şey istiyorsam tüm zorluklarına katlanmayı kendime borç bilirim :))

Şişsin üç gün beş gün bir ay şiş gezeyim sonuçta şu anki burnumdan daha güzeli benim olacaksa her şeye değer :)

Niye geriyosun kendini yahuu ?? :)) düşünsene elinde sihirli değnek duran bir doktor karşında dile benden ne dilersen diyor ve sonra gözünü kapatıp açıyorsun dileğin gerçek olmuş.

Dostum olumlu yönleri ağır bassın. Şu sitede o ağrıları çekeceğime şu şahane yapıt olmasaydı daha mutlu olurdum diyenini görmedim ben. +++ düşünn ++++ ol :))

Valla dostum ben bir şey istiyorsam tüm zorluklarına katlanmayı kendime borç bilirim :))

Şişsin üç gün beş gün bir ay şiş gezeyim sonuçta şu anki burnumdan daha güzeli benim olacaksa her şeye değer :)

Niye geriyosun kendini yahuu ?? :)) düşünsene elinde sihirli değnek duran bir doktor karşında dile benden ne dilersen diyor ve sonra gözünü kapatıp açıyorsun dileğin gerçek olmuş.

Dostum olumlu yönleri ağır bassın. Şu sitede o ağrıları çekeceğime şu şahane yapıt olmasaydı daha mutlu olurdum diyenini görmedim ben. +++ düşünn ++++ ol :))

Evet aslinda.. 1 ay sonra acilari hatirlamiycam bile..

yok canım ya daha hiçbirşey konuşmadım perşembe randevum var o zaman konuşucam.Ama Barış beyi çok araştırdım daha memnun olmayanına rastlamadım.Kendisine çok güveniyorum inanıyorumki en iyi sonucu alıcam.

yok canım ya daha hiçbirşey konuşmadım perşembe randevum var o zaman konuşucam.Ama Barış beyi çok araştırdım daha memnun olmayanına rastlamadım.Kendisine çok güveniyorum inanıyorumki en iyi sonucu alıcam.

Ben de bu konuyu çok araştırdım bence de bu konuda en yetenekli doktor Barış Bey zaten dilemgiz, bulbeni ,kacakgirl, angeluss, mayis31ozlem vs adını sayamadığım arkadaşlar burunların da ne kadar yetenekli olduğunu görüyoruz,yalnız Barış Beyle herşeyi ayrıntılı konuşup ortak karar vermemiz gerekiyor .

Pazartesi ameliyat pazar günü 7.gün olur muhtemelen diğer pazartesiye iyileşmiş olurum:)Çok heycanlıyım günler hemen geçsin istiyorum.fotoğraflarımı öncesi ve sonrası şeklinde koyarım kızlar
pazartesi günü aklınıza gelirsem dua edin benim için..

şöyle yapıcam p.tesi hastanede kalıcam salı günü yazmaya başlarım şu kadar şişti şöyle oldu diye yaşadıklarımı gün gün haberdar ederim sizlere.

kapalı ameliyatta dikiş olsa dahi kendiliğinden eriyen iplerle yapıyorlar alma olmuyor.Bende mümkün olursa kapalı istiyorum çünkü benim burnumda kambur yok düz ama kemikli ve biraz geniş.

kapalı ameliyatta dikiş olsa dahi kendiliğinden eriyen iplerle yapıyorlar alma olmuyor.Bende mümkün olursa kapalı istiyorum çünkü benim burnumda kambur yok düz ama kemikli ve biraz geniş.

Baris bey zaten kapali yapiyor. Hic acik yapmiyor son zamanlarda

Kizlar obur topic'te bir arkadas (yasminc) bir tampondan bahsetti. Biraz daha fazla para veriliyormus ama hic sismemesini sagliyormus. Boyle birsey duyan var mi?

Bilinçaltım kısa devre yaptı kötü kötü rüyalar görmeye başladım yeni burnum iğrenç ötesi olmuştu:( Sanırım ameliyata kadar daha çok böyle rüyalar görücem..

kızlar siz oldunuzmu ameliyat fikir edinmek için fotoğraflara bakıcam ama göremiyorum:(Yarın randevum var barış bey sorucak ne istiyorsun diye ama ne istediğimle ilgili pek birşey söyleyemesemde ne istemediğimi çok iyi biliyorum:)

Back