kızlar siz oldunuzmu ameliyat fikir edinmek için fotoğraflara bakıcam ama göremiyorumYarın randevum var barış bey sorucak ne istiyorsun diye ama ne istediğimle ilgili pek birşey söyleyemesemde ne istemediğimi çok iyi biliyorum:)
peki ya resimlerin
kaldırdın mı onları? mafoldumben
Bence soyle birsey yapabilirsin: O zaten derdin ne diyo sen kabaca soyle. Sonra bir tasarim yapar bakarsin burasi kotu oldu az daha soyle yap boyle yap/ Yani o kadar para veriyorsun tabii ki sonuna kadar ilgilenmek zorundalar seninle. Biraz yogun insanlr olduklari icin azicik zorlamak gerekiyor.
Mutlaka yaz bize de her ayrintiyi. Senin yasadiklarina gore ben de ameliyat gunu alicam kendime :lepi:
BEnim de profilimde tasarim fotosu var, nasil birsey oldugu hakkinda fikrin olmus olur en azndan.
tuscukcuğum senin burnun çok kolay bir burun
hiçbir riski yok
ve şuraya yazıyorum ki operasyon geçirdikten sonra senin burnun en beğenilenler top 10 listesinde 1 numaraya yerleşir kaydirigubbakcemile3
bence yaptırdıkytam sonra iyi ki yaptırmışım diyeceğin kesin
keşke benim de bu kadar kolay bir burnum olsaydı
benim ameliyatım 3 eylülde canım delikafadulden
Hadi bakalim... Butun ayrintilardan haberdar et bizi e mi? Tasarim foton yok mu? Varsa gorebilir myz?
Ameliyat günü yaklaşanlar çığlıklarını atıyor :)) bi ben mi oynaya oynaya gireceğim yahuu:))
Bu arada kızlar top on listesinde sizinle 1.sıra için yarışırım :)))
Ayyyy... Her anini paylas bizimle madem :)
Kızlar barış bey le görüştüm tasarım yaptı o zaman beğendim gibi ameliyatı çarşambaya attılar olur dedim mecburen neysee eve geldim içime sinmeyen birşeyler var erkek arkadaşıma gösterdim hiç beğenmediaslında benimde içime sinmedi ne bileyim o kadar para veriyorum buda fazla doğal oldu hala büyük göründü gözüme.Sorun oda değil aslında bayramın 4.günü isteme var sonra nişan düğün fazla zamanım yok bana verdikleri kağıdı okudum morluklar ve şişlikler gözümü korkuttu bide benim derim kalınmış barış bey fazla morarmaz dedi ama burnum şiş kalacağından 3 ay falan tam burnu göremezmişim birde deri kalınlığından zor şekil veririz dedi.Asla barış beyden yana bir şikayetim yok ama benim sorunum zaman bu sebeple yakup avşara başvurdum.Başından beri onu istiyordum ama pahalıydı sonra düşündüm bir ömür boyu kullanıcam üstelik morluk ve şişlikte yok bugün konuştum hastalarınıda gördüm hepsininki çok güzel 10.günü kız güle oynaya geziyor üstelik hiç şişlik yok.
1 EYLÜL DE AMELİYATIM VAR.Tasarımları gönderiyorum bakalım ne diyceksiniz:)
Kızlar barış bey le görüştüm tasarım yaptı o zaman beğendim gibi ameliyatı çarşambaya attılar olur dedim mecburen neysee eve geldim içime sinmeyen birşeyler var erkek arkadaşıma gösterdim hiç beğenmediaslında benimde içime sinmedi ne bileyim o kadar para veriyorum buda fazla doğal oldu hala büyük göründü gözüme.Sorun oda değil aslında bayramın 4.günü isteme var sonra nişan düğün fazla zamanım yok bana verdikleri kağıdı okudum morluklar ve şişlikler gözümü korkuttu bide benim derim kalınmış barış bey fazla morarmaz dedi ama burnum şiş kalacağından 3 ay falan tam burnu göremezmişim birde deri kalınlığından zor şekil veririz dedi.Asla barış beyden yana bir şikayetim yok ama benim sorunum zaman bu sebeple yakup avşara başvurdum.Başından beri onu istiyordum ama pahalıydı sonra düşündüm bir ömür boyu kullanıcam üstelik morluk ve şişlikte yok bugün konuştum hastalarınıda gördüm hepsininki çok güzel 10.günü kız güle oynaya geziyor üstelik hiç şişlik yok.
evet şişlik olucak biliyorum ama yakup beyin tekniğiyle bunu enaza indirgemeye çalışıyorum vakit yok normal ameliyat olursam daha çok şişecek ve benim nişan yatar.tasarım fotolarını ekleyemedim yarın ekliycem inş.gelen kızları gördüm öyle belli değildi şişlikleri zaten 1 gün isteme akşam makyajla kapatırım sonra 1 haftam daha var nişana:)
evet şişlik olucak biliyorum ama yakup beyin tekniğiyle bunu enaza indirgemeye çalışıyorum vakit yok normal ameliyat olursam daha çok şişecek ve benim nişan yatar.tasarım fotolarını ekleyemedim yarın ekliycem inş.gelen kızları gördüm öyle belli değildi şişlikleri zaten 1 gün isteme akşam makyajla kapatırım sonra 1 haftam daha var nişana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?