Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Ben daha önce başka doktora oldum fakat burnumu fazla beğenmiyorum birde nefes sorunum var o yüzden revizyon olacağım Barış beye ,Dilemgiz,bulbeni kacakgirl, angeluss,mayis31ozlem vs adını saymadığım arkadaşların burnunu arkadaşlık isteği gönderip onlarda kabul edince görürsün .Fakat Kacakgirl onun profili açık onu teklifsiz görebilirsin.Ne isteğini çok iyi bilmen çok güzel bunu Barış beyle paylaşıp ortak karar verirsiniz :)

Bence soyle birsey yapabilirsin: O zaten derdin ne diyo sen kabaca soyle. Sonra bir tasarim yapar bakarsin burasi kotu oldu az daha soyle yap boyle yap/ Yani o kadar para veriyorsun tabii ki sonuna kadar ilgilenmek zorundalar seninle. Biraz yogun insanlr olduklari icin azicik zorlamak gerekiyor.

Mutlaka yaz bize de her ayrintiyi. Senin yasadiklarina gore ben de ameliyat gunu alicam kendime :lepi:

BEnim de profilimde tasarim fotosu var, nasil birsey oldugu hakkinda fikrin olmus olur en azndan.

tuscukcuğum senin burnun çok kolay bir burun
hiçbir riski yok
ve şuraya yazıyorum ki operasyon geçirdikten sonra senin burnun en beğenilenler top 10 listesinde 1 numaraya yerleşir kaydirigubbakcemile3

tuscukcuğum senin burnun çok kolay bir burun
hiçbir riski yok
ve şuraya yazıyorum ki operasyon geçirdikten sonra senin burnun en beğenilenler top 10 listesinde 1 numaraya yerleşir kaydirigubbakcemile3

Canim ya... Cok tesekkur ederim. Bak gaza geldim simdi. Ariyp gun aliym ben artik en iyisi

Shezofrencm sen eylul sonunda oluyosun di mi?

bence yaptırdıkytam sonra iyi ki yaptırmışım diyeceğin kesin
keşke benim de bu kadar kolay bir burnum olsaydı

benim ameliyatım 3 eylülde canım delikafadulden

Ameliyat günü yaklaşanlar çığlıklarını atıyor :)) bi ben mi oynaya oynaya gireceğim yahuu :))

Bu arada kızlar top on listesinde sizinle 1.sıra için yarışırım :)))

Hadi bakalim... Butun ayrintilardan haberdar et bizi e mi? Tasarim foton yok mu? Varsa gorebilir myz?

2 sene önceki yaptığı tasarımlar vardı ama bozulan external hard diskimin içinde tarih oldular mafoldumben ama o tasarımlar barış beyde mevcut, 2 ay önce filan gittiğimde bana yeni tasarım da yaptı, eskileri de hala tutuyordu
ben 28 ağustosta son kez görüşücem, ameliyat görüşmesi için randevu almıştım
o gün ne istiyorum ne istemiyorum yazılı bir şekilde vericem ona
tekrar tasarım yaparız o gün beraber
onu paylaşırım sizinle de kaydirigubbakcemile5

Ayyyy... Her anini paylas bizimle madem :)

:)) Tabi şekerim paylaşacağım son 10 güne düştük :) Sabah akşam bir heyecan bir heyecan uyuyamıyorum bir türlü Sizlerde stres yapmayın eski burnunuzla son zamanlarnızın tadını çıkarın iyice vedalaşın :))) Sonuçta doktorumuz Barş Çakır üzerine çok söz söylemeye gerek yok. bayanssulusmile

Kızlar barış bey le görüştüm tasarım yaptı o zaman beğendim gibi ameliyatı çarşambaya attılar olur dedim mecburen neysee eve geldim içime sinmeyen birşeyler var erkek arkadaşıma gösterdim hiç beğenmediaslında benimde içime sinmedi ne bileyim o kadar para veriyorum buda fazla doğal oldu hala büyük göründü gözüme.Sorun oda değil aslında bayramın 4.günü isteme var sonra nişan düğün fazla zamanım yok bana verdikleri kağıdı okudum morluklar ve şişlikler gözümü korkuttu bide benim derim kalınmış barış bey fazla morarmaz dedi ama burnum şiş kalacağından 3 ay falan tam burnu göremezmişim birde deri kalınlığından zor şekil veririz dedi.Asla barış beyden yana bir şikayetim yok ama benim sorunum zaman bu sebeple yakup avşara başvurdum.Başından beri onu istiyordum ama pahalıydı sonra düşündüm bir ömür boyu kullanıcam üstelik morluk ve şişlikte yok bugün konuştum hastalarınıda gördüm hepsininki çok güzel 10.günü kız güle oynaya geziyor üstelik hiç şişlik yok.
1 EYLÜL DE AMELİYATIM VAR.Tasarımları gönderiyorum bakalım ne diyceksiniz:)

derin kalinsa ozaman yakup avsar ameliyat etse onda bile sislik olacak. :) bende on gün birak bir kac gün sonra güle oynaya dolastim ama yakup avsara olmadim. bünye meselesi bünye canim.

Dostum öncelikle hayırlısı olsun senin için :) hakkaten vakitsiz kalmışsın yahuu

Şimdi senin derin kalınsa şişliklerin olur canım çünkü o deriyi doktorun bir şekilde yedirmesi gerekecek bir noktadan sonra hem istediğin kadar küçük hemde şişlik olmayan bir burun oluşması zor olacak. zaten 10.günde yine güle oynaya gezersin ama 2 ay şişlik olur, o da gündüz bariz bir şişlik gün içinde inecek ama tam şekil ameliyatan 10 gün sonra işte budur diyemez bence hiçbir doktor. çünkü burnun otuması 6 ay hata 1 seneyi bulabiliyor bunu ameliyat olan arkadaşların yorumlaması daha yerinde olacaktır bende 1 eylülde ameliyat oluyorum aynı tarihlerimiz :)
Doktorun kim olursa olsun iletişmini sağlam tut ne istediğini yada ne istemediğini tam olark anlatabil ki içine sinmeyen bir durum oluşması. Ama 10.günde şişlik olmaz kısmı bana pek tatmin edici gelmedi bünye meselesi olabilir kişi dayanıklıdır derisi incedir vs. umarım istediğin gibi olur her şey şimdiden bol şans dilerim.

Arkadaşlar lütfen nasıl bir burun istediğimi doktorumuza iyice belirtelim burnun dört önemli noktası var büyüklüğü-küçüklüğü,uzunluğu -kısalığı-kalıklığı birde kavisi bu konuları doktorumuzla iyice konuşulalım ne isteğimizi istemediğmizi belirtelim tabi yüzümüze en çok yakışacak burun birde burun yapımızın müsade ettiği ölçüler var bunları hepsini gözönününe alıp öyle konuşup doktormuzla ortak karar vermeliyiz onlara göre tasarım tasarımlar yapıp en uygun en güzel tasarıma okey demeliyiz
Birde benimde burnum kalın derili şekil alması daha zor burun grubundan daha çok sabıırlı olunması gereken grup ama her doktorda bu böyleydir şişlik ve morluk her dokttorda aynıdır sadece sen kendine daha iyi bakarsan daha az olur bünyeye tabi çok önemli bazıları çok az şişiyor ve morarıyor
şimdiden çok geçmiş olsun çok iyi düşün iyi karar ver

evet şişlik olucak biliyorum ama yakup beyin tekniğiyle bunu enaza indirgemeye çalışıyorum vakit yok normal ameliyat olursam daha çok şişecek ve benim nişan yatar.tasarım fotolarını ekleyemedim yarın ekliycem inş.gelen kızları gördüm öyle belli değildi şişlikleri zaten 1 gün isteme akşam makyajla kapatırım sonra 1 haftam daha var nişana:)

Yakup beyin tekniğiyle yüzünün en az şişeceğine inanıyorsan tercih senin karar senin

evet bünye meselesi gerçekten bende kolay kolay morarmam vücudum sağlam o konuda ama şişlik için bişi diyemem tek tesellim kırma olmayacağından min düzeyde şişmesi.

ben gercekten ameliyattan en fazla bir haftalik halini merak etmeye basladim
ameliyattan nekadar sonra nisanin?.
yakup avsar seni sisirmeden ameliyat ederse helal derim. :)))

ameliyat 1 inde 12 sinde isteme var.tam 11 gün sonra:)tasarım fotolarını koyamadım bitürlü ama yapılmış halini koyarım mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…