Ya tahmin ettigimden cok daha fazla sisiyormus. Cok gerildim simdi yaa :S:S:S
Ya tahmin ettigimden cok daha fazla sisiyormus. Cok gerildim simdi yaa :S:S:S
Valla dostum ben bir şey istiyorsam tüm zorluklarına katlanmayı kendime borç bilirim :))
Şişsin üç gün beş gün bir ay şiş gezeyim sonuçta şu anki burnumdan daha güzeli benim olacaksa her şeye değer :)
Niye geriyosun kendini yahuu ?? :)) düşünsene elinde sihirli değnek duran bir doktor karşında dile benden ne dilersen diyor ve sonra gözünü kapatıp açıyorsun dileğin gerçek olmuş.
Dostum olumlu yönleri ağır bassın. Şu sitede o ağrıları çekeceğime şu şahane yapıt olmasaydı daha mutlu olurdum diyenini görmedim ben. +++ düşünn ++++ ol :))
Pazartesine yer buldum ameliyat oluyorum:)
yok canım ya daha hiçbirşey konuşmadım perşembe randevum var o zaman konuşucam.Ama Barış beyi çok araştırdım daha memnun olmayanına rastlamadım.Kendisine çok güveniyorum inanıyorumki en iyi sonucu alıcam.
Pazartesine yer buldum ameliyat oluyorum:)
kapalı ameliyatta dikiş olsa dahi kendiliğinden eriyen iplerle yapıyorlar alma olmuyor.Bende mümkün olursa kapalı istiyorum çünkü benim burnumda kambur yok düz ama kemikli ve biraz geniş.
Bilinçaltım kısa devre yaptı kötü kötü rüyalar görmeye başladım yeni burnum iğrenç ötesi olmuştuSanırım ameliyata kadar daha çok böyle rüyalar görücem..
Herşeyi çok güzel düşün herşey çok güzel olsun:)
misserable sen ameliyat oldunmu canım?
oldum canım 1 yıl önce:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?