Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki sole lutfen hangi doktorun orneginde yuzde yuz simetrik ve prefabrike burun goruyorsun?? dogal burnuna sadık kalarak yapılmazsa butun kemigi kıkırdagı alınırsa gayet ole olabilir sanırım. eh kendi secimin boyleyse sana iyi sanslar...
Peki sole lutfen hangi doktorun orneginde yuzde yuz simetrik ve prefabrike burun goruyorsun?? dogal burnuna sadık kalarak yapılmazsa butun kemigi kıkırdagı alınırsa gayet ole olabilir sanırım. eh kendi secimin boyleyse sana iyi sanslar...
birde barış beyin yanına gittinizde o ameliyat olan arkadaşların resmini nasıl gördünüz ben sadece kaçak girlin gördüm o daha önce resmini burdan gördüğümm için ben normal isimlerinizi bilmiyorumbarış bey burdaki nicklerinizi biliyor mu bunu da çok merak ettim cevaplarsanız çok sevinirim
1- Ağrı sızı ne kadar sürüyor gün / ay ?
2- Morluk şişme herkeste oluyor mu yoksa kişiden kişiye değişir mi? oluyorsa maksimum kaç gün ?
3- Yemek yeme problemi yaşanıyor mu ? yaşanıyorsa maksimum kaç gün ?
4- Sanıyorum yan yatma sorunu da olacak bunun için ne kadar süre veriyorlar?
5- Tam olarak iyileşmesi burnumu eskisi gibi kullanabilmem ne kadar sürer?
6- Bandajlar aşağı yukarı kaç gün sonra açılıyor ?
7- Alçı her durumda kullanılıyor mu yoksa bandaj sonrası gerek duyulmuyor mu?
8- Özellikle dikkat etmem gereken bir durum var mı ? :) soracak başka bir sey bulamadım da :)
oralet; ben sana sole solıyım burnumda hemen anesteziden uyandıktan sonra bile en ufak bir sızı olmadı... ama herkes de ole olmuyomus bu biraz cerrahi ozenle ilgili bence 2. si tamponlar cıkana kadar 3-4 gun basım cok agrıdı ve surekli basım geride kaldı. zor olan 3-4 gun onlarda cehennnem azabı degil rahatsız hissediyosun basın agrıyor yuzun sis alcılı fln iste bunlar ama acı anlamında hicbirsey olmadı bende, morluklar yaklasık 15 gunde sıfırdı 1. haftada sanki azcık gozumun ustunde mor far var gibiydi o kadar az... sislikler cok ama cok degisken benim 2. haftadan itibaren cogu arkadasım anlamadı bile o kadar duzelmisti bugun 1. ay sanki hic ameliyat olmamıs gibiyim istedigim gibi burnumla oynuyorum dokunuyorum acı agrı yok cok rahatım geceleride istedigim gibi uyuyorum bunlar benim deneyimlerim ama herlkes farklı olabilir
denız.denız.ım oncelıkle bıraz sakın olmalısn bukadar heyecanlı davranırsan olmaz barıs beyle gidip gorusursen o sana tek tek hastal resımlerını gosterecektır ayrıca senın zaten revızyon degılmı revızyon resımlerıne oncelık vermen gerekır hem baska resımlerden yola cıkmana gerek yok gayet sana uygun bır burun yapılacaktır[/QUOT
Eski burnum büyük değildi, sonra iki yerinden darbe aldı ayrıca burun etlerim vardı, birincisini 2002 de devlet hastanesinde ikincisini 2002 sanırım mehmet bayramiçliye oldum ikinci ameliyatı burunum genişliği kalınlığı için olmuştum ama ikinci ameliyattada hemen hemen burnum değişmedi, yani kinci ameliyatı oduğuma değmedi, maddi ve manevi olarak çok zor.Yani derdim iki ameliyat geçiren biri olarak burnum büyükçe kalınve geniş kalması üstelik iki profilim farklı . üstelik ameliyatsız burnum büyük ve kötü değildi. Şu an da kötü bir burna sahip değilim birincide de sahip olmadım.Ama ben küçük ve düzgün bir burun istiyordum.Bu arada haziran 12inde görüşmeye gittim barış beye baya konuştuk fakat arkada bekleyen hasta vardı o yüzden yaptığı resimleri göstermeye çok fazla fırsat olmadı.2 temmuzda tekrar görüşeceğim , sonra temmuzayında ameliyat olacaım inş. bu arada senin yan resimlerden başka resnin var mı senin burnnunu gördüğüm yan resim olaak beğeniyorum.iyi ki burnunu uzattığın tasarımlrdan burun yaptırmadın.senin ki en güzeli orakiler arasında o yan rrsimlerde gördüğüm kadarıyla . bu arada benim en çok beğendiğim barış çakır hatta bu formdaki en güzel doğal ve küçkük burun bulbeni arkadaşımızın burnu
ben de istemiştim önden daraltmasını ama önden daraltmıyorum demişti sanırım, benim de güldüğümde çok geniş duruyoru ama normalde iyi
slm cnm üzüldüm basina gelen olumsuzluklara.. benimde benzer problemlerim oldu.. burun sanki saga dogru egik hissi veriyor, goruntude belli degil fakat dokununca anlasiliyor. sen profilden yine memnunmussun bende yine kemer belirdi, cok cnm sklyo, önden görüntü de hic hos degil kemer yüzünden burun ucu düstü yine. saglik olsun, revizyon olucam.
bebeginde simdiden hayirli olsun.. Allah anali babali büyütsün insallah..
slm canim, öncelikle gecmis olsun. insallah bu sefer en ufak bi sorunla karsilasmazsin. belki benimde revizyon olma ihtimalim var. lokal sadece burunu uysuturarakmi yapti? ve ne kadar bi ödeme yapman gerekti? benimde kikirdak sorunu var, türkiye gelince baris beyle tekrar görüsecegiz ama fiyat konusunda bilgi almadim. yardimci olursan sevinirim.
dahilicım ben burnumu önden acayip geniş buluorum ve birazda uzun gibi sanki sadece kemer gitmiş onun dışında bişi olamış gibi gelio delklerim büyük gibi aslında doğal bi burun hiç bi sorun yok ama beni nedense mutlu etmedi barış beyin hiç bi hatası falan yok sadece benim isteğimden kaynaklanan bi revizyon olursa olcak ama onuda şimdi düşünmüorum en azından 1 yıl dolsun diorum bakalım haftaya gideicem tekrar o zaman ayrıntılı konuşcaz ama bana dediği barış beyin üst yana doğru olan kemikleri daraltırız delikleri küçültüp boyunu kısaltırız dedi yani çok daha küçük bi burun dedi ama tasarım yapmadı bana senin tasarımını atabilirmisin bide ne zaman görüştün sen barış beyle???
Slm siz kime ameliyat olmuştunuz , revizyonu barış beye mi düşünüyorsunuz
hiç düşünmeyin derim...ben 31 mayısta ameliyat oldum rumuzdan bellidir adımda ,barış beye gidince size resimleri gösterir ,isterseniz bende özel gönderirim.ben barış beye çene ameliyatı oldum 1 sene evvel,18 gün evvel de mahvolmuş burnumu muhteşem nefese ve görüntüye kavuşturdu.yani tereddütü olanları gerçekten anlayamıyorum,2.burun operasyonumu oldum 18 gün oldu kimse estetikli burnum olduğunu anlayamıyor şu anda bile, o kadar doğal ki...gönlünüz rahat olsun.İlk burun ameliyatımı bursada kbb prof oğuz basut a olmuştum.korkunç kötüydü.nasıl böyle düzeldi hala rüya gibi.
slm ilk ameliyatını kime oldun