• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

oralet cevrenın tepkısne pek kulak asma bende ılk yaptrdgımda cok tepki aldım ama suan 11 ay oldu ve burnun okadar oturdu kı baslangıcta bende cevremı neden dınlemedım dedım ama ıyıkı dınlemeyıp yaptrmısım zamanla okadar oturuyor okadar sankı o burunla dogmus gıbı oluyorsunkı iyiki yaptrmısım cok mutluyum suan valla ıyıkıde barıs beye yaptrmısım estetık oldgunu kımsenın anlması mumkun değil cok mutluyum artık basa donsem yıne barıs beyı tercıh ederdım dogru adres nezaman aradıysam ufacık sorunlarıma bıle daıma ılk gunku samımıyetıyle yanıt verdı yıllar sonra baska konuda estetiğe ıhtıyac duyarsam yıne doktorum aynı kısı olur yarın bırgun burnumda begenmedgım birsey olursa yada kafama takılan yıne barıs beyden şaşmam oyuzden bence de sen kendını dınle kafana taktysan elbet bırgun yaptracaksındır o sebeple dıyeblırım kı barıs bey dogru tercıh

oralet cevrenın tepkısne pek kulak asma bende ılk yaptrdgımda cok tepki aldım ama suan 11 ay oldu ve burnun okadar oturdu kı baslangıcta bende cevremı neden dınlemedım dedım ama ıyıkı dınlemeyıp yaptrmısım zamanla okadar oturuyor okadar sankı o burunla dogmus gıbı oluyorsunkı iyiki yaptrmısım cok mutluyum suan valla ıyıkıde barıs beye yaptrmısım estetık oldgunu kımsenın anlması mumkun değil cok mutluyum artık basa donsem yıne barıs beyı tercıh ederdım dogru adres nezaman aradıysam ufacık sorunlarıma bıle daıma ılk gunku samımıyetıyle yanıt verdı yıllar sonra baska konuda estetiğe ıhtıyac duyarsam yıne doktorum aynı kısı olur yarın bırgun burnumda begenmedgım birsey olursa yada kafama takılan yıne barıs beyden şaşmam oyuzden bence de sen kendını dınle kafana taktysan elbet bırgun yaptracaksındır o sebeple dıyeblırım kı barıs bey dogru tercıh

Barış Bey i tanıyorum, göğüslerimi ona yaptırdım başka bir doktora gidip yeniden tanıyıp güvenip risk almayı hiçç düşünmüyorum zaten :))

Vakit darlığına düştüm bir de bu kadar kısa zamanda düşününce hazırda nakit sıkıntısı da oluşuyor. En önemlisi iki tarafa uygun vakit bulabilmem. Ben senin resimlerini nasıl görebilirim Barış Bey ile görüşürken burun hesapta yoktu burun resimlerine de bakmadık :) Buradan fikir edinmiş olurum. Müsait bir tarihe randevu isteyceğim yeniden, kim bilir belki ameliyat tarihi olur bu :)))

Barış Bey i tanıyorum, göğüslerimi ona yaptırdım başka bir doktora gidip yeniden tanıyıp güvenip risk almayı hiçç düşünmüyorum zaten :))

Vakit darlığına düştüm bir de bu kadar kısa zamanda düşününce hazırda nakit sıkıntısı da oluşuyor. En önemlisi iki tarafa uygun vakit bulabilmem. Ben senin resimlerini nasıl görebilirim Barış Bey ile görüşürken burun hesapta yoktu burun resimlerine de bakmadık :) Buradan fikir edinmiş olurum. Müsait bir tarihe randevu isteyceğim yeniden, kim bilir belki ameliyat tarihi olur bu :)))

benım resımlerım herkse acık zannedıyorum arkadas olarak ekleyeblırsen goreblırsın

benım resımlerım herkse acık zannedıyorum arkadas olarak ekleyeblırsen goreblırsın

MISSERABLE ben senin foto koyduğunu bilmiyodum,daha önceki konuşmalardan da sen çok kalkık oldu dediğin için öyle kalmıştı senin burnun aklımda ama hiç öyle değil çoooook güzel olmuş bence,barış beyin ellerine sağlık:)çok doğal bence daha doğrusu çok doğal bi kalkıklık olmuş,güle güle kullan canım:)))

revizyon yaptıgı burunları dusunun hepsi zaten guzel ve Dogal (bu kelimenin altı cizilir cunku diger hekimlerle karsılastırılınce fark ortaya cıkıyor) burunları hastanın gonlu olsun hastası mutlu olsun diye revizyon yapıyor.

Barıs bey ayda 20 tane burun ameliyatı yapıyor, buraya bakmayan yazmayan yuzlerce hastası var... sizin ucu dusmesi yok kamburun tekrar cıkması gibi sorunlar yasayan kac tanesi hastasını gordunuz 1-2 peki bunların hangisi gercekten duzelemez durumdaydı hic? barıs bey hangisiyle ilglenmedi yada sorununu cozmedi hic? yada hangisi gidip baska bir doktora revizyon yaptırdı ve cok memnun kaldı hic??bende bir doktorum ve insan vucudu o kadar ilgincki her kisinin tepkisi dokusunun iyilesmesi farklı burun cok ama cok komplike bir yapı ameliyatsız burunlar bile degisirken ameliyat olmus bir burunda degisiklik olması zamanla gayet dogal cunku isin icine cilt yapısı doku reaksiyonu odem yaglanma kas tonusu gibi etkenler var tabi ben bu konuya tam hakim olamam ama bunlarıda goz onune alın. Ben ameliyat olmaya karar verdigimde bu revizyon olayları beni hic rahatsız etmemeis hatta memnun etmisti cunku o burunlarda cok dogaldı hafif kusurulu ama dogal burunlar... Ya hande yener yada funda arar gibi kıkırdak fakiri sıkılmıs tarzda bir burun olsaydıdıda revizyon la bile duzelmesiydi? bazı seylerin telafisi olsun ben kararımdan cok ama cok memnunum ve cok daha mutlu bir insanım... Bu revizyon konusunda aklında soru isaretleri olanları biraz rahatlatır belki... yakında 1 aylık resimlerimi yukluıcem... sevgiyle kalın

angeluss dogru soyluyor gerı donusu ımkansız bır burun bende gormedım belkı de o ufak kusurlar burnu doğal gosteren tamamen sımetrık ve kusursuz burunlarda hepsı estetık oldugu anlaşılıyor

carmex slm, sole solıyım massater kasına botox yapılyor ve kas kuculuyor boylece yuz inceleiyor, bu massater kası genis ve siskin insanlarda ise yarayan bir yontem. benimkini ingiltereden bir doktor yaptı. burda kim yapar bilmiyorum, ayrıca profilide ekledim

carmex slm, sole solıyım massater kasına botox yapılyor ve kas kuculuyor boylece yuz inceleiyor, bu massater kası genis ve siskin insanlarda ise yarayan bir yontem. benimkini ingiltereden bir doktor yaptı. burda kim yapar bilmiyorum, ayrıca profilide ekledim

Slm canım. İlginç daha önce hiç duymamiştım ama dediğim gibi hoş olmuş ve burun cene hepsi bir uyum içinde. ;) Peki bu botox her 6 ayda yenilenmesi gerekiyor mu?.

ewet cnm etkisi 3-6 ay kasın siskinligi geri donecek bu yontem hic yaygın degil kimse bilmiyor ve yapmıyor cokda lazım bisiy degil bence

angeluss dogru soyluyor gerı donusu ımkansız bır burun bende gormedım belkı de o ufak kusurlar burnu doğal gosteren tamamen sımetrık ve kusursuz burunlarda hepsı estetık oldugu anlaşılıyor

ben ozellikle biraz kusur olsun isterim benim ole prefabrike gibi duran burunlar hic hosuma gitmiyor

Muhtemelen Ağustos-Eylül en geç Ekim gibi burun ameliyatım olacak :)

Temmuz ayında Barış Bey full çektiği için geç kalmışım.

Ben burun konusunda görüşmeye gitmedim daha önce de söylemiştim o yüzden burada sizlere sormak istiyorum. Bugün Barış Bey i aradım konuştuk biraz fakat ameliyata gireceği için çok meşgul edemedim :D
Ben kibar bir burun için her şeye katlanacağımı biliyorum yapı olarak yine de bilgi olarak cebimde bulunması açısından sormak istiyorum :

1- Ağrı sızı ne kadar sürüyor gün / ay ?
2- Morluk şişme herkeste oluyor mu yoksa kişiden kişiye değişir mi? oluyorsa maksimum kaç gün ?
3- Yemek yeme problemi yaşanıyor mu ? yaşanıyorsa maksimum kaç gün ?
4- Sanıyorum yan yatma sorunu da olacak bunun için ne kadar süre veriyorlar?
5- Tam olarak iyileşmesi burnumu eskisi gibi kullanabilmem ne kadar sürer?
6- Bandajlar aşağı yukarı kaç gün sonra açılıyor ?
7- Alçı her durumda kullanılıyor mu yoksa bandaj sonrası gerek duyulmuyor mu?
8- Özellikle dikkat etmem gereken bir durum var mı ? :) soracak başka bir sey bulamadım da :)

Benim için en önemlisi ağrı-sızı süreci bandajda mühim değil yani. :)
Görüşürüz kızlar:)

Arkadaşlar üçüncü kez burun ameliyatı olacağım yüzde 99.9 da Barış Beye olacağım.MÜnkün olduğu kadar kadar çok arkadaşın özellikle revizyon amaliyatı olacakların resimlerini görmem lazım.Burnum kötü değil fene değil,sadece daha küçük ve daha düzgün bir burun istiyorum bana acil yardım edin.

duffy87,dahlia,yesilbasligovelordek,angelus,dilemcengiz ve diğer resmini görmediğim arkadaşlar lütfen resminizi görmem lazım .Bir de normal albümlerde resimlere nasıl bakıyorsunuz ,addan arama yapılıp bakılıyor mu ben addan arama yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum ama addan arama yaptığımda yesilyaslıgövelordeğin resmini, kimsen,in albümünü görmedim.ben mi yanlış yapıyorum.aksi takdirde albümden nasıl bakacağım bir sü,rü sayfa var o sayfalara teker teker bakmak çok zor yada sayfa nosunu bilmek gerekiyordur .bana yardım edin lütfen acil yardım

birde barış beyin yanına gittinizde o ameliyat olan arkadaşların resmini nasıl gördünüz ben sadece kaçak girlin gördüm o daha önce resmini burdan gördüğümm için ben normal isimlerinizi bilmiyorumbarış bey burdaki nicklerinizi biliyor mu bunu da çok merak ettim cevaplarsanız çok sevinirim

Back