- 11 Ocak 2015
- 162
- 61
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun 16. Gunum ,pek memnun degilim onden burnum cok genis ve guldugum zaman genislikten gozaltlarim cukurlasiyor yuzum cok cirkin bir hal aliyor eski zarifliginden eser yok
Yandan guzel ama onden hic ama hic istedigim gibi degil..
Barış bey ameliyatlara tek mi giriyor? Benim burnumun içinde de bir sürü problem var nefes alamıyorum. Barış bey plastik cerrah olduğu için ameliyata KBB uzmanı bir
ozelden atabilirimEski hali ve şimdiki burnunuzun resmini ekleyebilir misiniz?
1.ayim dolunca gorusucem ama pek umutlu degilimVillien burnunuz önden kalın görünüyor ama acaba yeni diye şiş olabilir moralinizi bozmayın hemen. Barış bey bu konuda ne diyor?[/Q
Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yok mu?Barış bey ameliyatlara tek mi giriyor? Benim burnumun içinde de bir sürü problem var nefes alamıyorum. Barış bey plastik cerrah olduğu için ameliyata KBB uzmanı bir cerrah ile mi giriyor acaba?
benim ameliyatımın üzerinden 2 yıl geçti nerdeyse yarı yarıya inceldi şimdiki görüntüyü dikkate almayın ben kaç gece böyle mi olucak diye ağladım ama burun 6 ay-1 sene içerinde oturuyor ve tam şeklini alıyor hiç korkmayın1.ayim dolunca gorusucem ama pek umutlu degilim
ben muayeneye gittim barış beye çok kaldırmadığı örneklerde var kaldırdıkları da var yüzüne burnunun şekline göre değişiyo benim tasarımımda çok fazla kaldırmadı mesela ki ben bu konuda çok takıntılıyım gerçekten bana yakışmıyacağını düşünüyorum yanluz gerçekten bu konuyu ilk açan arkadaşın da dediği gibi siyah noktaların öne çıkan bir problemse geçirene kadar ameliyata almıyor.Baris bey cok kaldiriyor diyorlar dogru mu? Bana kalkik gitmez diye dusunuyoeum
kbb ci girmiyor ameliyatlara ama çok öel bir durumun varsa ve özellikle talep edersen belkiiiArkadaşlar bu konuda bilgisi olan yok mu?
ben de şiş olduğundan dolayı kalın görünüyor olabileceğini düşünüyorumArkadaşlar ne olur önden zamanla burnumun daralacağını söyleyin
yok sormadım, ne bilim yanıtlamazlar diye düşündüm. ama tahminim burada duyduklarımdan dolayı 9 bin 10 bin arası. ben de öyle bir şey bekliyordum zaten.
hayır hala Fulya'daki ofisinde.arkadaşlar barış çakır hala fulyaaki oisindemidir yoksa adres değişikliği falan yaptımı?uzun zamandır forumada giremiyordum geçici dudak dolgunlaştırma yaptırmak istiyorum yaptıran varsa resim ve iyat bilgisi paylaşırsa çok sevinirim
Slm sizin ameliyatinizi barış çakir mi yapmsti? Smdi nasl burnunuz şikayetlerini devam ediyor mu??bugun 16. Gunum ,pek memnun degilim onden burnum cok genis ve guldugum zaman genislikten gozaltlarim cukurlasiyor yuzum cok cirkin bir hal aliyor eski zarifliginden eser yok
Yandan guzel ama onden hic ama hic istedigim gibi degil..
Yakup avşarı kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum, kendisine ameliyat oldum, resmen mandal burun yaptı. Rewizyon oldum. O kadar parayı haketmiyor keainlikle.Yakup Avşar bana dün 16.000 tl dedi. Barış Çakır gayet uygun bir fiyata yapıyor. Serdar Eren'le de görüştüm o da 6.500 euro bilgine...