• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

bugun 16. Gunum ,pek memnun degilim onden burnum cok genis ve guldugum zaman genislikten gozaltlarim cukurlasiyor yuzum cok cirkin bir hal aliyor eski zarifliginden eser yok
Yandan guzel ama onden hic ama hic istedigim gibi degil..

bugun 16. Gunum ,pek memnun degilim onden burnum cok genis ve guldugum zaman genislikten gozaltlarim cukurlasiyor yuzum cok cirkin bir hal aliyor eski zarifliginden eser yok

Eski hali ve şimdiki burnunuzun resmini ekleyebilir misiniz?

Villien burnunuz önden kalın görünüyor ama acaba yeni diye şiş olabilir moralinizi bozmayın hemen. Barış bey bu konuda ne diyor?

1.ayim dolunca gorusucem ama pek umutlu degilim
benim ameliyatımın üzerinden 2 yıl geçti nerdeyse yarı yarıya inceldi şimdiki görüntüyü dikkate almayın ben kaç gece böyle mi olucak diye ağladım ama burun 6 ay-1 sene içerinde oturuyor ve tam şeklini alıyor hiç korkmayın

Ben de 27 ocak ta 3 yıldır erteledıgım amelıyatı oluyorum inşallah barış beye umarım memnun kalırım

Baris bey cok kaldiriyor diyorlar dogru mu? Bana kalkik gitmez diye dusunuyoeum
ben muayeneye gittim barış beye çok kaldırmadığı örneklerde var kaldırdıkları da var yüzüne burnunun şekline göre değişiyo benim tasarımımda çok fazla kaldırmadı mesela ki ben bu konuda çok takıntılıyım gerçekten bana yakışmıyacağını düşünüyorum yanluz gerçekten bu konuyu ilk açan arkadaşın da dediği gibi siyah noktaların öne çıkan bir problemse geçirene kadar ameliyata almıyor.

Barış Çakıra yeni ameliyat olan arkadaşlar lütfen resimlerinizi ve ameliyatta yaşadıklarınızı paylaşır mısınız? Ben de randevu aldım. Mart sonuna verebildi. Acaba ameliyat tarihini randevudan ne kadar sonraya veriyor? Bir de revizyon olan var mı? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşkkürler...

arkadaşlar barış çakır hala fulyaaki oisindemidir yoksa adres değişikliği falan yaptımı?uzun zamandır forumada giremiyordum geçici dudak dolgunlaştırma yaptırmak istiyorum yaptıran varsa resim ve iyat bilgisi paylaşırsa çok sevinirim

arkadaşlar barış çakır hala fulyaaki oisindemidir yoksa adres değişikliği falan yaptımı?uzun zamandır forumada giremiyordum geçici dudak dolgunlaştırma yaptırmak istiyorum yaptıran varsa resim ve iyat bilgisi paylaşırsa çok sevinirim
hayır hala Fulya'daki ofisinde.

Slm sizin ameliyatinizi barış çakir mi yapmsti? Smdi nasl burnunuz şikayetlerini devam ediyor mu??

Yakup Avşar bana dün 16.000 tl dedi. Barış Çakır gayet uygun bir fiyata yapıyor. Serdar Eren'le de görüştüm o da 6.500 euro bilgine...
Yakup avşarı kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum, kendisine ameliyat oldum, resmen mandal burun yaptı. Rewizyon oldum. O kadar parayı haketmiyor keainlikle.

Back