• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

arkadaslar 17 mayısta burun ameliyatımı oluıyorum ve inanılmaz heyecanlıyım... nolur bana sans dileyin. ve burnumun tasarımı albumde bakıp bana yorum yapar mısınız lutfen

tasarımın çok güzel çok kibar olmuş canım umarım her şey güzel geçer.

inşallah şişliklerin iner ve düzelir arkadaşım . a.s. geçmiş olsun

sagol canim insallah. ben 6 hafta önce revizyon oldum ama cok mutsuzum. ilk ameliyatimda baris beydi. Ilk ameliyatimin üzerinden 1 bucuk yil gecmisti. tam oturdu burn kücüldü, ve nefes yüzünden tekrar oldum. Baris beyde amelyaitta azda olsa bi deysiklik yapmis. ama inan canim cok orantisiz duruyor burnum. asiri sekilde moralim bozuk. ilk burnumu cok ariyorum. sende ameliyat oldunmu canim?

benim de doktorum barış çakırdı canım. görüşmeye gitmek istiyorum ama okul yüzünden pek mümkün değil artık mail yoluyla falan iletişime geçmeye çalışacağım haziranda da revizyon olmak istiyorum.

canim sendemi revizyon olacaksin? senin ne sorunun var? ilk ameliyatini nezaman oldun. canim coooook iyi düsün derim. bak ben keyfi olmadim. nefesin cok düzeldi revizyondan sonra. ama burun sekilimi hic sevmedim. okadar orantisizki anlatamam. ya birde cok reviyzon olan var, hic normal degil, ben anlamadim gitti.

kıslar 1 haftalk resım koydum daha cok sısı bısey anlamıyorum...bakalın nasıl olmuss

canim bence gayet güzel duruyor. hafif sis gibi, yani cok sis durmuyor. ama sekli bence cok güzel. önden tam olarak nasil? orantili duruyorumu? insallah benimkide düzelir.

canım onden resıme orantısız ama normalde evt orantılı ama cok genıs ve sıı bu yandan cekılmıs resım oldugu ıcın havalı duruyorr bol bol resım koyucamm sıslıkler orantısız olmaya baslıyor sanırım sımdı umarım sneınkıde cok guzel olur bakalım yaa

canım onden resıme orantısız ama normalde evt orantılı ama cok genıs ve sıı bu yandan cekılmıs resım oldugu ıcın havalı duruyorr bol bol resım koyucamm sıslıkler orantısız olmaya baslıyor sanırım sımdı umarım sneınkıde cok guzel olur bakalım yaa

insallah güzel olur, ama cok umutsuzum.

arkadaslar 17 mayısta burun ameliyatımı oluıyorum ve inanılmaz heyecanlıyım... nolur bana sans dileyin. ve burnumun tasarımı albumde bakıp bana yorum yapar mısınız lutfen

canım tasarıma bende bakabilirmiyim?
şimdiden geçmiş olsun.umarım hersey istediğin gibi olur tatlım.

sagol canim insallah. ben 6 hafta önce revizyon oldum ama cok mutsuzum. ilk ameliyatimda baris beydi. Ilk ameliyatimin üzerinden 1 bucuk yil gecmisti. tam oturdu burn kücüldü, ve nefes yüzünden tekrar oldum. Baris beyde amelyaitta azda olsa bi deysiklik yapmis. ama inan canim cok orantisiz duruyor burnum. asiri sekilde moralim bozuk. ilk burnumu cok ariyorum. sende ameliyat oldunmu canim?

canım benderevizyon oldum ve gerçekten revizyon ilk ameliyata göre çok zor oldu tabi bu kisiden kisiye doktordan doktora göre değisir amam ben çok yıprandım.benimde burnumda çok sıkıntı var.muhtemelen tekrar bi operasyona ihtiyacım var revizyon olalı 5,5 ay oldu. buay içinde istanbula gidip 1-2 doktorla görüsücem hayırlısı olur inşallah canım hepimiz için.sende canını sıkma revizyonlardan sonra iyilesme süresi daha uzun oluyor eminim en kısa sürede eskisinden bile güzel olur burnun. :1hug:

canım burnun çok güzel olmuş resimlerinde .harikasın tatlım çok güzelsin.darısı başıma inşallah.

canım benderevizyon oldum ve gerçekten revizyon ilk ameliyata göre çok zor oldu tabi bu kisiden kisiye doktordan doktora göre değisir amam ben çok yıprandım.benimde burnumda çok sıkıntı var.muhtemelen tekrar bi operasyona ihtiyacım var revizyon olalı 5,5 ay oldu. buay içinde istanbula gidip 1-2 doktorla görüsücem hayırlısı olur inşallah canım hepimiz için.sende canını sıkma revizyonlardan sonra iyilesme süresi daha uzun oluyor eminim en kısa sürede eskisinden bile güzel olur burnun. :1hug:

canim sen kime oldun ilk ameliyatini ve revizyonu, baris beyemi? nekadar berbat bisey bu burun ameliyati. en ufak bi hata belli oluyor, ilk ameliyatimda cok az bi kikirdak fazlaligi var burun ucunda. ama cok orantili bi burun seklim vardi. ama simdi sol burun kanadim cok tuaf duruyor. doktoruma göre bosuna kendimi üzüyorum, ama bunu bi kac arkadasimda dedi orantisizlik var diye. piskolojim alt üst oldu. eger düzelmezse nasil bidaha ameliyat olalim. bu oyuncak degil ve baska bi doktora olmaya kalkilsa fiyatlar almis basini gidiyor ve garantisi de yok daha iyi olacak diye :-((

canım burnun çok güzel olmuş resimlerinde .harikasın tatlım çok güzelsin.darısı başıma inşallah.

tsk ederım canım daha burnum cok sıs ıns ınınce daha guzel olur gercekten zor ısler bunlarr ...herkesın ıstedıgı gıbı olur ınss...

Merhaba arkadaslar :)
Öncelikle tecrübelerinizi bizlerle paylaştıgınız icin cok tesekkürler ;) Bende burun ameliyatı olmaya karar verdim ve tereddütsüz Barış beyede karar kıldım, tabi bunda sizlerinde cok büyük etkisi var. 7-8 aydir buraya üyeyim yorumları resimlerinizi takip ettim, burunlarınız mükemmel olmus ve darısı benim basıma diyorum :D :D Özellikle kacagirl senin burnuna sadece ben degil arkadaslarımda bayıldı :) 26 Haziranda barıs beyle ilk görüsmem olcak ve inanılmaz heycanlıyım. Sizlerden bir istegim olcaktı,ilk görüsmede, ameliyat öncesi ve sonrası hangi asamalardan gecicez yani ameliyata girerken cıkarken, agri sızı oluyomu? falan filan :D Bunların hepsine yanıt vermeye calısırsanız cok sevinirim, simdiden cok tesekkürler ;)

ben barıs beye olmadım kızlar yanlıs biseye sebeb vermeyim ben izmirde oldum ve adı çok duyulmamıs bi doktor işte

Kızlar sizden görüş almak istiyorum,

Burnumda kemer vs. bir sey yok fakat burnum azzzcık uzun gülüncede ucu birazcıkk düşüyor. Şöyle ucu biraz daha 1 cm civarında yukarıda dursa gözüme hoş gelecek yani.

Yüzdeki en önemli bölge burun bana göre, burnunu yaptıranların resimlerine baktım sitede. Öncesi-sonrası hallerine, burun yapıldıktan sonra gözler bile daha hoş bakışlar daha anlamlı gelmeye başlamış.

Ben burun ucum için ne yapabilirim, iğneli yöntemler ne kadar işe yarar ne kadar luzumlu ? :((
Ameliyat olsam sonra revizyon gerekir mi yoksa bi hamlede kurtulur muyum sizce ? :))

Haziranda Barış Bey ile randevum olacak silikonlarımın son durumuna bakacak, görüşme sırasında burun konusuna değineyim, öncesinde biraz bilgi sahibi olayım istiyorum.

Ucunu törpületmeli miyim :)) Bu yöntem ameliyatla mı oluyor :p

Dipnot: Burun konusuna inanılmaz derecede uzağım. Etraflıca yardımcı olursanız mutluuu çokk mutluu olacağım. ;)

bence senı cok rahatsız eden bırsey yoksa olma cok takıntı halıne donustugunde elbet olunuyo ama bazen kemıklı burunlar kısıye yakısablıyor yada cok kucuk sımetrıler cok rahatsz deılsen gerek yok bence

Back