arkadaslar 17 mayısta burun ameliyatımı oluıyorum ve inanılmaz heyecanlıyım... nolur bana sans dileyin. ve burnumun tasarımı albumde bakıp bana yorum yapar mısınız lutfen
tasarımın çok güzel çok kibar olmuş canım umarım her şey güzel geçer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar 17 mayısta burun ameliyatımı oluıyorum ve inanılmaz heyecanlıyım... nolur bana sans dileyin. ve burnumun tasarımı albumde bakıp bana yorum yapar mısınız lutfen
inşallah şişliklerin iner ve düzelir arkadaşım . a.s. geçmiş olsun
benim de doktorum barış çakırdı canım. görüşmeye gitmek istiyorum ama okul yüzünden pek mümkün değil artık mail yoluyla falan iletişime geçmeye çalışacağım haziranda da revizyon olmak istiyorum.
kıslar 1 haftalk resım koydum daha cok sısı bısey anlamıyorum...bakalın nasıl olmuss
canim bence gayet güzel duruyor. hafif sis gibi, yani cok sis durmuyor. ama sekli bence cok güzel. önden tam olarak nasil? orantili duruyorumu? insallah benimkide düzelir.
canım onden resıme orantısız ama normalde evt orantılı ama cok genıs ve sıı bu yandan cekılmıs resım oldugu ıcın havalı duruyorr bol bol resım koyucamm sıslıkler orantısız olmaya baslıyor sanırım sımdı umarım sneınkıde cok guzel olur bakalım yaa
sagol canim insallah. ben 6 hafta önce revizyon oldum ama cok mutsuzum. ilk ameliyatimda baris beydi. Ilk ameliyatimin üzerinden 1 bucuk yil gecmisti. tam oturdu burn kücüldü, ve nefes yüzünden tekrar oldum. Baris beyde amelyaitta azda olsa bi deysiklik yapmis. ama inan canim cok orantisiz duruyor burnum. asiri sekilde moralim bozuk. ilk burnumu cok ariyorum. sende ameliyat oldunmu canim?
canım onden resıme orantısız ama normalde evt orantılı ama cok genıs ve sıı bu yandan cekılmıs resım oldugu ıcın havalı duruyorr bol bol resım koyucamm sıslıkler orantısız olmaya baslıyor sanırım sımdı umarım sneınkıde cok guzel olur bakalım yaa
canım benderevizyon oldum ve gerçekten revizyon ilk ameliyata göre çok zor oldu tabi bu kisiden kisiye doktordan doktora göre değisir amam ben çok yıprandım.benimde burnumda çok sıkıntı var.muhtemelen tekrar bi operasyona ihtiyacım var revizyon olalı 5,5 ay oldu. buay içinde istanbula gidip 1-2 doktorla görüsücem hayırlısı olur inşallah canım hepimiz için.sende canını sıkma revizyonlardan sonra iyilesme süresi daha uzun oluyor eminim en kısa sürede eskisinden bile güzel olur burnun. :1hug:
canım burnun çok güzel olmuş resimlerinde .harikasın tatlım çok güzelsin.darısı başıma inşallah.
miray hersey gönliünce olsunnn canım iyi şanslar
canım ücret olarak ne kadara mal olacak sana