• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Merhaba Kadınlar Kulubunun güzel bayanları :) Her şey yolundadır umarım. Yeni ameliyat olanlar var mı biraz güzel burun göreyim istedim :))

kizlar burun ve gogus birlikte olan var mi_ Oraletcim sen ikisini birlikte mi oldun acaba Baris beye? iki ameliyat beraber olunca ne kadara mal oluyor onu ogrenmek istiyorum. Kendisinden mayis ayi icin randevu aldim :) heyecanliyim!

kizlar burun ve gogus birlikte olan var mi_ Oraletcim sen ikisini birlikte mi oldun acaba Baris beye? iki ameliyat beraber olunca ne kadara mal oluyor onu ogrenmek istiyorum. Kendisinden mayis ayi icin randevu aldim :) heyecanliyim!

selamlarr sse5011 :))

Canım ben hem göğüs hem burun ameliyatı oldum ama aynı yıl oldum aynı anda olmadım. Ve 2010 da yaptırdım ikisini şimdiki fiyatlardan hiç haberim yok muhtemelen kızların yazdığı rakamlar gibidir. Son ameliyat olanlar daha iyi bilir veya araştıranlar :))

Buna en iyi cevabı kendisi veya asistanı verecektir. Mayıs randevunu almışsın bizzat kendisine sor bakalım. Buraya da yaz senin gibi başka araştırma içinde olanlara fikir olsun canım. Heyecanın daim olsun!

Hayata heyecan katmak için yaşıyoruz ;)) Aynen devam ;))

Merhaba Kadınlar Kulubunun güzel bayanları :) Her şey yolundadır umarım. Yeni ameliyat olanlar var mı biraz güzel burun göreyim istedim :))

Oraletcik ameliyat olmadan öncede forumda senin yazilarini bayaga okumustum, cok hayatdolu bi kisiligin var, hep öyle kal :) ben subatta burun ameliyati oldum, resimlerime bakabilirsin :)

merhaba arkadaşlar,
Bende Barış Çakır'a ameliyat oldum 17 ocak'da. 3 ayım bitti.Ve ben yeni burnumla çok mutluyum.Ne ameliyatta ne de sonrasında hiç bir problem yaşamadım.Başkalarına yaptıran arkadaşlarım hep sonrasında nefes alma problemleri yaşadı.bende hiç öyle bi problem olmadı.Artık geceleri ağzım kapalı uyuyorum=)Zaten Barış Beye daha önce arkadaşlarmdA burun estetiği yaptırdığı için çok güvendim.Yıllardır Barış Beyin takipçisiydim dogruyu söylemek gerekirse=) merak edenlere resmimi gönderebilirim.

kızlar tekrar merhaba,
resimlerimi eklemeye çalışdım umarım başarılı olmuşumdur. $serra foto2.jpg

Merhaba bende cok yakin zamanda Baris beye ameliyat olucam bir kac revizyon olan arkadasin yorumunu okuyunca birazcik korkmaya basladim acikcasi peponies sen peki seklinden de memnunmusun daha fazla fotografini gorme imkanim olurmu yardimci olabilrsen sevinirim

7 bin lira çok pahalı ya,neden böyle fiyatlar benim ayırdığım bütçe 5 bin lira öğrenci halimle bunun 2 bin lirasını da kredi çekeceğim

arkadaşlar geçtiğimiz cumartesi görüşmeye gittim dediğiniz gibi görüşme ücretsizdi baya ilgilendi barış bey fiyat merak edenler için ilk ameliyat ücreti 8000tl revizyon 9500tl ben revizyon olucam özellikle burnun durumuna göre ücret değişir mi diye sordum ben bunu vicdansızlık olarak görüyorum fiyatlarımız sabit dedi 21ine ravdevumu aldım şükürler olsun:)

Back