- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
canım evet takmıyorum artık ama ilk hali gerçekten fenaydı korkmuştum billiyosun nasıl panik yaptığımı:) bildiğim kadarıyla 6 ayda tam şeklini alıyor 1 senedede oturuyor.Dikiş konusunda da bende sıkıntı yaşadım hatta dün akşam burun deliğimin birinden misinanın sarktığını gördüm çok korktum çekicektm vazgeçtm sonra sabah kalktımki kendi kendine düşmüşumarım attırmamışımdır dikişleri bilemiyoırum artık görüşmeye gidince barış beyden öğrenicem.
canım evet takmıyorum artık ama ilk hali gerçekten fenaydı korkmuştum billiyosun nasıl panik yaptığımı:) bildiğim kadarıyla 6 ayda tam şeklini alıyor 1 senedede oturuyor.Dikiş konusunda da bende sıkıntı yaşadım hatta dün akşam burun deliğimin birinden misinanın sarktığını gördüm çok korktum çekicektm vazgeçtm sonra sabah kalktımki kendi kendine düşmüşumarım attırmamışımdır dikişleri bilemiyoırum artık görüşmeye gidince barış beyden öğrenicem.
cevabın için teşekkürler siz hangi doktora oldunuz barış beye mi?
Arkadaslar ekleme yolladım ama kabul görmüyorum. :). Ben baris beye iki kere ameliyat oldum şimdi 3. İstiyorum yaparım Dio ama cesaret edemiyorum biraz daha küçültmek istiyorum yandan super ama onden orta kemik kısmı kalın geliyor yanlarını daralmak istiyorum ikinci ameliyatımda nefes sorunum olduğu için genişletmişti cogu kisi beğeniyor gerek yok diyor ama kalin diyende var ama bu sefer korkuyorum resim eklicem fikirlerinizi bekliyorum.
Arkadaslar ekleme yolladım ama kabul görmüyorum. :). Ben baris beye iki kere ameliyat oldum şimdi 3. İstiyorum yaparım Dio ama cesaret edemiyorum biraz daha küçültmek istiyorum yandan super ama onden orta kemik kısmı kalın geliyor yanlarını daralmak istiyorum ikinci ameliyatımda nefes sorunum olduğu için genişletmişti cogu kisi beğeniyor gerek yok diyor ama kalin diyende var ama bu sefer korkuyorum resim eklicem fikirlerinizi bekliyorum.
alçılarım çıktı kızlar sonunda çıktı çıkmasına ama nasıl bir moral bozukluğum var anlatamam burnum hem çok kalkık hem çok kavisli bilemiyorum herkes değişicek korkma inicek diyor ama inse inse en fazla nekadar inebilirki bu benim çok canımı sıkıyorşuanda eski burnumu arrıyorum keşke olmasaydım evet bunu diyorum
barış bey ne kadar ucret alıyor suan ????
resimlerimi koydum :) yorumlarınızı beklıorm
alçılarım çıktı kızlar sonunda çıktı çıkmasına ama nasıl bir moral bozukluğum var anlatamam burnum hem çok kalkık hem çok kavisli bilemiyorum herkes değişicek korkma inicek diyor ama inse inse en fazla nekadar inebilirki bu benim çok canımı sıkıyorşuanda eski burnumu arrıyorum keşke olmasaydım evet bunu diyorum
jennifer öncelikle geçmiş olsun :) Ben daha ameliyat olmadım ama forumdaki tüm ameliyat olanları takip ederek edindiğim izlenim şudur ki alçıları çıktıktan hemen sonra pişman olanlar ve keşke olmasaydım diyenler kısa bir süre sonra şişlikler inince ve yeni görüntülerini aşina olunca gerçekten boşuna üzüldüklerini söylediler hep :) inanmıyorsan geçmiş sayfalara bak mesela Sema28 ne kadar pişman olmuştu ama sonra o kadar üzüldüğüne pişman oldu. Ameliyat sonrasının kolay bir süreç olmadığını düşünüyorum değilde zaten. Yüzünün tam ortasında koskoca bir değişiklik oluyor insan saçını kestirdiğinde bile bazen pişman oluyor. Sense burnunda ameliyat oldun ve burnun şiş hemen son halini almıyacak. Sadece sabret tek yapman gereken bu. Ve biraz rahat ol Barış Bey harika bir doktor ve çok güzel sonuçlar var hastalarında sende onlardan biri olacaksın merak etme !
Yahuuuu burnun vallahi çok güzel canım, sana şuan öyle geliyor söylenenlere inan. Ameliyat sonrası ilk bir iki hafta stresli olabilir çünkü insan alışamıyor kendine. Ama ben gerçekten çok beğendim burdan tekrar söyleyim yani.
bilmiyorum böyle kalıcak hissindeyim haklısın tüm yazdıklarında doğru herkeste bunu söylüyor umarım dediğiniz gibi olur
ah benim canım senin hakını hiç ödeyemem okadar kahrımı sıkıntımı çektin burdanda teşekkür ediyorum sana bikez daha
Jeneffr merak ediyorum burnunu nasıl görebilirmiş ayrıca gayet iniyor merak etme
Peki güzel diyenler nerde gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?