• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

badem10 gördü onun 1 aylık konrolü vardı benmde alçım çıkıcaktı orada tanştık ve alçım çıkınca gördü o beğend çevremdekilerde beğeniyolar ama soun bu deil zaten önden çok kaba ve kalkık yandanda istediğim düzlükte deil fazla kavisli ama bekliyorum umarım iner ve stediğim doal buruna kavuşurum bu arada 17.günüm bugün arkadaşlar

Dediğim gibi yavaş inio bnmde çok kalkı sivri duruyordu 3ayda daha belli olur çok erkn ama onden geniş yapio ztn baris bey ama fotolarında öle durmuyor

badem10 gördü onun 1 aylık konrolü vardı benmde alçım çıkıcaktı orada tanştık ve alçım çıkınca gördü o beğend çevremdekilerde beğeniyolar ama soun bu deil zaten önden çok kaba ve kalkık yandanda istediğim düzlükte deil fazla kavisli ama bekliyorum umarım iner ve stediğim doal buruna kavuşurum bu arada 17.günüm bugün arkadaşlar

Dediğim gibi yavaş inio bnmde çok kalkı sivri duruyordu 3ayda daha belli olur çok erkn ama onden geniş yapio ztn baris bey ama fotolarında öle durmuyor

canım benimmm ne demek, arkadaşlar bugünler için diyelim ;)

bilmiyorum böyle kalıcak hissindeyim haklısın tüm yazdıklarında doğru herkeste bunu söylüyor umarım dediğiniz gibi olur :(

ah benim canım senin hakını hiç ödeyemem okadar kahrımı sıkıntımı çektin burdanda teşekkür ediyorum sana bikez daha :(

Benim merak ettiğim bişey var,barış bey önden geniş bırakıyor bunun sebebini sorduğumuzda nefes problemi yaşanmaması için diyor,o zaman bu demek oluyoki burnu önden geniş bırakmayan diğer cerrahların hastalarının çoğunda nefes problemi yaşanıyor???Bu konu üzerine açıklama yapacak olan var mı?

kızlar benim 47 gün oldu. ben de ara ara acayip hapşurma isteği oluyor sizde de böyle bir şey oldu mu?

kızlar bugün 23.günüm sanırım azda olsa bir inme durumu sözkonusu:16: bu durum beni umutlandırıyor dahada iniceğine inanmak istiyorum bol su ve oraletin verdiği oralet çayını içiyorum bakalım bundan sonra ne olucak gelişmeleri paylaşıcam:16:

Son düzenleme:
sizin barış beye karar vermenizde ne etkili oldu. ben aylardır doktor araştırıyorum ama çok kararsızım.barış beye burun estetiği olanlar fotoğraf göndere bilirler mi.

kimse yok mu cevaplarınızı bekliyorum.

Tatlım bende henüz ameliyat olmadım ama çok uzun zamandır doktorları takip ediyorum ve Barış Bey'e ameliyat olucam. Bence Barış Bey çok güzel ve doğal burunlar yapıyor, Emre Bey'in ise güzel olsada doğallıktan uzak burunlar yaptığını düşünüyorum. Tabi bunlar benim fikrim başkası ne düşünür bilemiyorum :)

Tatlım bende henüz ameliyat olmadım ama çok uzun zamandır doktorları takip ediyorum ve Barış Bey'e ameliyat olucam. Bence Barış Bey çok güzel ve doğal burunlar yapıyor, Emre Bey'in ise güzel olsada doğallıktan uzak burunlar yaptığını düşünüyorum. Tabi bunlar benim fikrim başkası ne düşünür bilemiyorum :)

Mrb Cnm iyi bayramlar.Barış beyin burun estetigi yaptığı bı iki kişinin fotoğrafını gördüm beğendim de aslında ama henüz daha karar veremedim.sen ne güzel kararını vermişsin dilerim herşey istediğin gibi olur :46:

Back