• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kıslar haftaya cuma revızyon olucam son resımlerımı koydum ben bıraz daha kısa ve kalkık ıstıcem barıs beyden ıns pısman olmam ıns bu defa daha guzel olur:)gercı barıs bey nasıl ısterse ole yapsın ona guvenıyorum ama sımdıden korku ve heyecan yasamaya basladım:)

kacakgirl çok merak ediyorum sonucunu çünkü bu yaz ben de revizyon düşünüyorum. burnumu kısalttırmak istiyorum ama yapabilir mi nasıl yapar hiç bilmiyorum istanbulda olmadığım için görüşmeye de gidemiyorum. eğer bundan sonraki süreci de paylaşırsan çok sevinirm. sana şimdiden geçmiş olsun :-)

Kacakgirl galiba sen ameliyat olmada kararlisin. bence cok iyi düsün, cünkü burnun cok güzel oturmus, özelliklede cok yakismis. ben oldum simdi okadar zor geliyorki iyilesmesini beklemk. ve ilk ameliyata göre dahami iyi, dahami kötü oldu onuda ancak 5-6 ay sonra anlicam, cünkü sis ve orantisiz.

bencede burnun cok oturmus kısa olursa yuzune gider mi acaba çünkü yüzün uzun kısa burun nasıl olur kaçak

bende valla çok beğendim zaten yorum da yaptım canım burnuna harika bence

kıslar hepınıze tsk ederım guzel yorumlarınız ıcın ben asıl nefes alamadıgım ıcın olucam olmuskenden az kaldırmak ıstıyorum yanı cok buyuk degısıklık olmaz herhalde yarın barıs beyle goruscem karar vercem nasıl olucagına ...ıns pısman olmam

inşallah olmazsın kotü olacagını zannetmıyorum ama zaten güzel oyuzden rike atma dıye soyledım sımdıden gecmıs olsun

senin için hayırlı olanı seçersin umarım canım şimdiden kolay gelsin

kaçak girl yarın amılyat olucktın tasarım yaptrmadın mı paylaşmamşşsın da bu arada dffy87 revızyondan berı resım koymadın koymacakmısın

kacakgirl sakın oynatma bence burnun cok güzel. nefes problemine bir şey diyemem ama 2. ameliyatlar daha zordur burunda yapışıklık olduğu için. dr eşi olarak güven bu dediğime.

burnunu kim yapmıştı daha önce ben çok beğendim. çok doğal ve yüzüne çok uygun. kime yaptırmıştın mahsuru yoksa?..

yok canım, cerrahi branş ama plastik değil. yalnız plastikçi arkadaşları var o kadar ısrar etmeme rağmen gözümü korkutup durdular. ya eşim olmayım diye öyle söyletiyor onlara :)) ya da ciddiler :(( o kadar komplikasyon riskine deymez diyorlar yani :S kafam karıştı. eşim de geri dönüşü yok bak bunun, garantisi de yok, beğenmezsen 2.de yapışıklık olacağı için operasyon daha zor olur ona göre diyor :((( sinirimi bozuyo yav. ben de dolgu falan yaptırıyorum o yüzden ama onlar da malum geçici :(((

Son düzenleme:
kıslar ben geldım sabah 9.30 amelıyata gırdım 12.30 gıbı cıktım saat 6 da taburcu oldum ılk amelıyata gore cok daha eıyım agrım sızım yok hafıf sısmeye basladım o sorun degıl alıskınım buna mısarreble canım tasarm yapmadım barıs beye guvendıgım ıcın ben nasıl burun ıstedıgım sadece soyledım. ayrıca amelıyatta resmımı cekmıs cok guzel olmus umarım sıslıkler ınınce aynısı olur:) resmı koyucam yarın bu arada kıslar benımkı revızyon amelıyatı degıl kesınlıkle ben nefes alamadıgım ıcın olduım oda benden kaynakladı sanırım etlerım sıste bunye meselesı veya alerjık olabılır ama madem olmusken bırazda kaldırmak ıstedım barıs beyde sagolsun benı kırmadı umarım pısman olmam..

kıslar ben geldım sabah 9.30 amelıyata gırdım 12.30 gıbı cıktım saat 6 da taburcu oldum ılk amelıyata gore cok daha eıyım agrım sızım yok hafıf sısmeye basladım o sorun degıl alıskınım buna mısarreble canım tasarm yapmadım barıs beye guvendıgım ıcın ben nasıl burun ıstedıgım sadece soyledım. ayrıca amelıyatta resmımı cekmıs cok guzel olmus umarım sıslıkler ınınce aynısı olur:) resmı koyucam yarın bu arada kıslar benımkı revızyon amelıyatı degıl kesınlıkle ben nefes alamadıgım ıcın olduım oda benden kaynakladı sanırım etlerım sıste bunye meselesı veya alerjık olabılır ama madem olmusken bırazda kaldırmak ıstedım barıs beyde sagolsun benı kırmadı umarım pısman olmam..

Canım çok geçmiş olsun..Nefes alamamak ne demek çok iyi biliyorum...Ve sana bol bol mis gibi nefesler diliyorum...İnşallah herşeyinden memnun olursun...opuyorumnanaktan

cok gecmıs olsun kaçak burnun cok guzldı oyuzden bı farklılık olmaz sanırım kotu anlamda cok cok gecmıs olsun bu kez ıcıne sınmıstır merakla beklıyorum cok daha mutlu olacagına emınım pinkyy haklısın ıkıncıler her zaman daha ıyı olacak diye bir garantı yok fakat ızlenımlerıme gore barıs beyın kendı hastalarında yaptgı duzltmeler cok basarılı senın do0ktorun kımdı?

merhaba,anca girebildim buraya.
incecik bir burnum oldu.
resimleri eklerim =)

canim gecmis olsun. anladigima göre cok mutlusun. umarim zamanla dahada güzel olur.
senin tam olarak ne yapildi? acikmi, kapalimi ameliyatin? cok sisdimi? bende bi ay önce tekrardan oldum. baya bi sis benimki yine.

herkese çok geçmiş olsun. kacakgirl genel anestezi oldun değil mi ve buna rağmen hastanede yatmana gerek kalmadı?

herkese çok geçmiş olsun. kacakgirl genel anestezi oldun değil mi ve buna rağmen hastanede yatmana gerek kalmadı?

evt canım genel aneztesı oldum kalmak ıstemedım kalmadım zaten agrım sızım yoktu amelıyattan sonra hemen sonra kalkıp gezdım ..ama sıstım yaw gene eskısı kadar olmasada yenıden aynı seylerı yasamak kolay degıl acıkcası ...:(:(:(:(:((::çok üzgünüm:

Back