• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

saadet81 9500 tl ilk ameliyat mı revizyon mu canım?bilgilendirirsen çok sevinirim.

9500 ee bı araba alnır ıkıncı elden:))

kizlar ben iki sene once bir ev aldim allah sahidim beni mutlu etmedi yeni burnumun ettiyi kadar bu cok baska bir sey ve bunu ben burnumu atelin altinda gorduyum zaman hissetim cunku belliyidi cok guzel is cikitigindan tarif edilmez bir duygu insallah her kez yasar ve bana hak verir ve de bu burunu her sabah daha guzellesmis gormek o ise ayri mutluluk insanin yureyinde guller aciyo ben aman aman reklam yapmak istemem zaten de ihtiyac yok doktorumun kafasini kasiyacak zamani yok ama istediyim husran olmasin her kez bu mutlulugu yasasin kanatlansin hayatindaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan elulde yine kapisini calacam yakup beyin gbisimi ve memisleri yaptiracam baskasini dusunemiyorum bir an bile .ustelik birinci elden burun aliyosun sahane

Son düzenleme:
ohaaaaaaaaaaa desem ayıp olurmu acaba ne yapıyormuskı 9500 senı bastanmı yaratcakmıs bu paraya ....:))))delikafadulden

:olmaz: o kelimeyi yakistramadim o para anasinin ak sutu gibi HELAL olsun kendisine ve de ekibine cunku hepsi tam profesiyolen orda insallah oyle sansin olur da kendin gorursun ilgiyi alakayi ve de o mutlulugu

:olmaz: o kelimeyi yakistramadim o para anasinin ak sutu gibi HELAL olsun kendisine ve de ekibine cunku hepsi tam profesiyolen orda insallah oyle sansin olur da kendin gorursun ilgiyi alakayi ve de o mutlulugu

Cance bence sen çok abartıyosun. Yakup beyle bende görüşmüştüm. Ewet gerçekten güven uyandıran bir doktor. Ama Türkiyede tek değil bence. Benden 12.500 tl istedi. Aklım almamıştı. ve bi kuruş bile inmediler bu miktardan. Bende inat ettm ve olmadım ona. 27 nisanda Naci Çeliğe oldm ameliyatımı. 1. haftadaym. Hem burnm çok gsl gözüküyo hem ameliyattan çıktığım ilk günde dahil olmak üzere yüzüm önceden nasılsa yine öyleydi. Tek fark burnumda üstünde bir atel duruyodu. Yani göz altlarımda dahil olmak üzere ne şişlk ne morlk hiç bir şeyim olmadı. Üsteliktee benimki seconder burun ameliyatıydı ve çook zor bir ameliyattı. Naci bey o kadar mükemmelki kaburgamdan kıkırdak alarak, içinde kemik kalmayan burnumun üstüne resmen sıfırdan burun yaptı. Çok çok mutluyumm. İyikide Yakup Beyn kliniğinde indirim yapmamışlar, iyiki onlara uyus olmuşumm ve vazgeçmişim ve iyikiii naci beye ameliyat olmuşmm. Her şerde bi hayır vardır lafına eskiden inanmazdım bu kadar...

revızyondan cok korkuyorum amabnde ucunu bıraz uzattrımak ve kıbarlastrmak ıstıyorum vazgecıp duruyorum korkudan ama duffyınnkıde cok basarılı dılemınde oyleydı kacak gırlnkıde oyledr sanırım buhafta gun alıcam galıba artık karr verdım

revızyondan cok korkuyorum amabnde ucunu bıraz uzattrımak ve kıbarlastrmak ıstıyorum vazgecıp duruyorum korkudan ama duffyınnkıde cok basarılı dılemınde oyleydı kacak gırlnkıde oyledr sanırım buhafta gun alıcam galıba artık karr verdım

benımde yarın alcı cıkıcak heyecanla beklıyorum ıns guzel olmsutur tatlım bence sen burnuna dokundurma cok guzel senın burnun keske benımkıde senınkı kadar kısa olsa ben senın burnuna bayılıyom hatta barıs beye dedım benımkıde onden boyle dursun ...

banda cok kısa gelıyo ıste ondan huzursuz oluyorum oyuzden bırz uzattrcam korkuyorum ama guvenıyorumda.yarın mı alnıyo hadı hayırlısı emınm cok memnun kalıcaksn cok sıs oldumu pekı nekadr zamanda gecıcekmıs

benımde yarın alcı cıkıcak heyecanla beklıyorum ıns guzel olmsutur tatlım bence sen burnuna dokundurma cok guzel senın burnun keske benımkıde senınkı kadar kısa olsa ben senın burnuna bayılıyom hatta barıs beye dedım benımkıde onden boyle dursun ...

canim hakkinda hayirlisi olsun. Sisliklerin cok oldumu?

canım benım yuzum falan sıs olmadı ama burnum malesef cok sıs ozellıkle kas kısmım benımkı cok sısıyor bakalım sımdı sıslıklerının ınmesını beklıcez..

hmm anliyorum canim. Alcin cikinca ister istemez moralin bozulmustur. yani benim öyle oldu. halada aynanin karsisindan ayrilamiyorum. her baktigimda daha cok moralim bozuluyor. su an ben cok mutsuzum burnumun seklinden. umarim baris beyin dedigi gibi bos yeredir. ama hic öyle gelmiyor bana.

hmm anliyorum canim. Alcin cikinca ister istemez moralin bozulmustur. yani benim öyle oldu. halada aynanin karsisindan ayrilamiyorum. her baktigimda daha cok moralim bozuluyor. su an ben cok mutsuzum burnumun seklinden. umarim baris beyin dedigi gibi bos yeredir. ama hic öyle gelmiyor bana.

inşallah şişliklerin iner ve düzelir arkadaşım . a.s. geçmiş olsun

arkadaslar 17 mayısta burun ameliyatımı oluıyorum ve inanılmaz heyecanlıyım... nolur bana sans dileyin. ve burnumun tasarımı albumde bakıp bana yorum yapar mısınız lutfen

mrvdnz duffyının burnunu gordunmu bılmıyorum ama onunda bıraz kısalmıs ve cok sahane olmus kaçak girlınkini henuz goremedık ama bnce onunda cok daha guzel olmustur senın doktorun kımdı?bnce bı gıdıp gorusmelısn en ıyı bılgıyı sana barıs bey verecektır ama burun ucuna yapılan mudahaleler tekrar bır burun yapmak kadr zormudur bilemıcem ama gıdıp gorusmelısn

benim de doktorum barış çakırdı canım. görüşmeye gitmek istiyorum ama okul yüzünden pek mümkün değil artık mail yoluyla falan iletişime geçmeye çalışacağım haziranda da revizyon olmak istiyorum.

Back