Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

sonunda bende görüşmeye gittim barış beyle gerçekten çok sıcak ve içten biri inanılmaz bir güven oluştu ona karşı içimde ve şuan diyorumki kesinlikle benim doktorumda barış çakır olucak.Burnuma gelince ince derili zor bir burun olduğunu söyledi bir çok doktorun cesaret edemeyeği bir burun dedi çünkü hataları çabuk belli ediceğini söyledi ama kendinin rahatlıkla yapabiliceği bir burun olduğunu söyledi endişelerim bir nebze olsa gitti tasarım yaptı ancak gelişigüzel yaptı tasarımı istediğimde ise vermedi hastalar bakıyorlar baktıkça kusur arıyorlar buluyorlar dedi aslında verseydi çok iyi olurdu ama vermedi bilemiyorum artık sanırım ameliyat gününden önce gidip yine bikaç tasarım yapılır:26:

barıs bey fıyat konusunda dıgerlerıyle aynımı acaba emre ılhan ve yakup avsar gıbı o da ucretter ucuyor mu

bu topik ne kadar durgunlaştı ya yokmu yakınlarda ameliyat olan?

arkadaşlar fiyatta taksit gibi bi imkan sunuyorlarmı acaba bu konuda bilgisi olan varmı?

kendisi kulak ameliyatı konusunda inanılmaz başarılı olup , güler yüzlü, hastasına destek ve güven veren bir doktor olma özelliğini taşır. işini ustalıkla yapar sizin fikirleriniz önemser size açıklama yapar ve tıp dili konuşmaz ameliyattan önce yapacağı işlemleri size anlatır ve ameliyat esnasında size neler yaptığını şu anda hangi aşamada olduğunu söyler ( lokal ise) başarılarının devamını diler kulak ameliyatı olacak olanlar için şiddetle tavsiye ederim.

ne zamandır kımseden ses cıkmıyor ,biraz fotoğraf ekledim :)) bakalım nasıl bulunacak.ameliyat olan diğer arkadaşlar da biraz eklese negüzel oluuur..

ne zamandır kımseden ses cıkmıyor ,biraz fotoğraf ekledim :)) bakalım nasıl bulunacak.ameliyat olan diğer arkadaşlar da biraz eklese negüzel oluuur..

evet ameliyat olan arkadaşlardan resim bekliyoruz bu arada arkadaşlar birşey sorucam adet döneminde sanırım ameliyata almıyorlar dimi benimde ameliyat tarihimde bu döneme denk gelebilir geciktirici gibi hap kullansam birşey olurmu bu durumu yaşayan varmı?

Son düzenleme:

regl dönemınde barış bey kesinlikle yapmıyor,benim 2 kez bu nedenle ertelendı :)) geciktirici hap içmene de izin vermiyor..

regl dönemınde barış bey kesinlikle yapmıyor,benim 2 kez bu nedenle ertelendı :)) geciktirici hap içmene de izin vermiyor..

sevin hanımla görüştüm gerçektende dediğin gibi oldu erteledik ameliyat tarihini bu kötü oldu işte ya

6.500 tl nakit canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…