minimor canım senin alçın tamamen çıkarıldımı
evet alçım 23 nisan da çıktı. alçı 15 gün kaldığı için tekrar bant fln yapıştırmadı..
barıs bey fıyat konusunda dıgerlerıyle aynımı acaba emre ılhan ve yakup avsar gıbı o da ucretter ucuyor mu
benım alcım da 23unde cıktı bugun de bantları cıkardım,sankı bı tarafım daha sıs(masaj mı yapsam acaba
evet alçım 23 nisan da çıktı. alçı 15 gün kaldığı için tekrar bant fln yapıştırmadı..
Jennifer; taksit olanağı yok, tek çekim olanağı bile yok, nakit ödeme oluyor sadece.
ne zamandır kımseden ses cıkmıyor ,biraz fotoğraf ekledim :)) bakalım nasıl bulunacak.ameliyat olan diğer arkadaşlar da biraz eklese negüzel oluuur..
ne zamandır kımseden ses cıkmıyor ,biraz fotoğraf ekledim :)) bakalım nasıl bulunacak.ameliyat olan diğer arkadaşlar da biraz eklese negüzel oluuur..
regl dönemınde barış bey kesinlikle yapmıyor,benim 2 kez bu nedenle ertelendı :)) geciktirici hap içmene de izin vermiyor..
slm ben yeni üye oldum. şu an hamileyim. doğumdan sonra düşünüyorum burun estetiğini.. barış çakır ın methini ben de duymuştum. burda 500 küsür sayfa foruma yol açacak bir dr.muş demekmerak ettiğim bir konu var acaba ameliyat ücreti nedir ameliyat olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?
Merhaba kizlar, 5 aylik / 3 yeni resim yükledim. Sanirim artik burnum degismes...
Selamlar, Sema
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?