• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Baris beyin çalıştığı , doktor deniz hanci hakkında bilgi sahibi olan birileri varmi acaba??

Kemerli burunlara sahip insanların kemerleri alındığında ifade yumuşar ve kişi daha genç gösterir,bense ayna da kendimi yanakları genişlemiş ve daha olgun bir kişi olarak görüyorum,yüzümdeki bu genişlik geçici mi yoksa kemerden sonra mı bu şekle girdi bi anlam veremedim,bir de cildim aşırı yağlanmaya başladı ve sivilcelerim çıktı,bu yağlanma durumları da geçici mi, ameliyat geçirmiş arkadaşlar bu konuda bilgi verirseniz sevinirim...

Kemerli burunlara sahip insanların kemerleri alındığında ifade yumuşar ve kişi daha genç gösterir,bense ayna da kendimi yanakları genişlemiş ve daha olgun bir kişi olarak görüyorum,yüzümdeki bu genişlik geçici mi yoksa kemerden sonra mı bu şekle girdi bi anlam veremedim,bir de cildim aşırı yağlanmaya başladı ve sivilcelerim çıktı,bu yağlanma durumları da geçici mi, ameliyat geçirmiş arkadaşlar bu konuda bilgi verirseniz sevinirim...

Canım kemerli burun yüzü one doğru topladığı için kemer gidip kavis gelince yüz bir miktar geniş görünüyor. Ama isin icinde tabiki Şişliklerde var. Sisliklerin inince o genişlik görüntüsü gözüne çok çarpmayacak. Bende çok az olmuştu gecti benim bir arkadasım acayip genişledi ve 7 ay sonra tekrar gördüğümde normale donmuştu canım. Sabırla beklemek lazım

Kızlar Barış Beyin ofisinde erkek burun estetiği yaptıran hastalar gördünüz mü acaba yada resimlerini filan.Erkek hasta deneyimi fazla varsa eğer Barış Beye kardeşimin burununu çok ufaktan bir törpü işlemi yaptıcaz.Bilgilendirirseniz sevinirim..:3:

Kızlar Barış Beyin ofisinde erkek burun estetiği yaptıran hastalar gördünüz mü acaba yada resimlerini filan.Erkek hasta deneyimi fazla varsa eğer Barış Beye kardeşimin burununu çok ufaktan bir törpü işlemi yaptıcaz.Bilgilendirirseniz sevinirim..:3:

Ben her gittiğimde görüyorum, kataloğunda da var; ama nasıllar diye sorarsan yorum yapamayacağım. Erkeklere çok yakıştırmadığımdan mıdır nedir hep ufak olmuş gibi geliyor erkek burunları. Belki güzeldirler ben anlamıyorumdur. Kadın burunlarını bile küçük yapmamaya özen gösteren bir doktor erkek burunlarını niye küçük yapsın ki yoksa.

görüşmeye gittiğinizde ipad den fotolara bakıyorsunuz zaten orda birçok erkek hasta var.. ben biriyle bizzat tanıştım çok da neşeli biriydi.. hatta barış bey senin amiyata ihtiyacın yok yapmam emiş 5-6 kere gelmiş çocuk zor ikna etmiş barış beyi :)

Back