gercekten cok ama cok guzel olmus eski resimlerine baktıgımda yuzune daha bi genclik ve masumiyetlik katmıs bayıldımmm darısı basıma :)
aynen darısı başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gercekten cok ama cok guzel olmus eski resimlerine baktıgımda yuzune daha bi genclik ve masumiyetlik katmıs bayıldımmm darısı basıma :)
barış beye revizyon olan var mı? birde kıkırdakta küçültme yapıyor mu acaba yani uzun burnu kısaltır mı? bir çok doktor kıkırdakta oynama yapmayıp sadece kemiği düzeltiyorda. Barış beye ameliyat olan arkadaşlar resimleriniz varsa beni de ekler misiniz? hiç aklımda yokken birden barış bey aklıma yatmaya başladı...
Yani oluşturulan kemik kıkırdak çatının ileride değişeceğini düşünmüyorum neşeliçocuk, ama burun ucu hani kalın gözüküyor ya, onun inceleceğini düşünüyorum. Benim de burun ucum sepsert, illa ki değişecek yani.
Bir de Sevin Hanım'ın burnunu görmüşsündür, 9 aylıktı ilk gördüğümde, incecikti gayet güzeldi. Sonradan incel(miş), öyle demişti.
Gladhat; kafanda ne kadar doktor varsa seni onlardan vazgeçirmeye ant içtim:) Barış Bey iyi bir doktor AMA senin istediğin burnu yapmaz. Sen burun ucunu kısaltmaya çalışıyorsun ama kendisinin fiks stili: hafif uzun ve kalkık burundur. Asla küçük burun da göremezsin yaptığı. (bir iki tane varsa da onlar inatla kendine revizyon yaptıranlardır)
Sana tavsiyem kesinlikle kendisiyle görüş fikir al, içine sinerse git revizyon ol O'na. Aklı selim bir adam, mantıklı tavsiyelerde bulunacaktır orası kesin. Eğer sadece küçülsün fikrine kanalizeysen, ve kulaklarını önerilere kapatıyorsan Barış Bey'le görüşmen tamamen zaman kaybı olacaktır senin için.
Kolay gelsinn!
Yok hayır kesinlikle öyle sevdiğin fikrine kapılmış değilim, ama işte milimlik değişikliklerse beklentin, ona kafam çok basmadı. Sanki daha kavisli daha ufak tercih edersin diye düşündüm. Yani senin burnunla Barış Bey'in yaptığı burunlar arasındaki tek fark kalkıklık. Gerçi uzun bir burun kalkınca bayağı farklı oluyor resmen kısalıyor o da var.
Neyse canım sen bir görüş önce fikir al bakalım o ne diyecek. Zaten ortada çok bir fark olmayacağını düşünürse söyler sana.
Valla benimki nerdeyse aynı. Ama daha iyisi oldu sanki.
Yani oluşturulan kemik kıkırdak çatının ileride değişeceğini düşünmüyorum neşeliçocuk, ama burun ucu hani kalın gözüküyor ya, onun inceleceğini düşünüyorum. Benim de burun ucum sepsert, illa ki değişecek yani.
Bir de Sevin Hanım'ın burnunu görmüşsündür, 9 aylıktı ilk gördüğümde, incecikti gayet güzeldi. Sonradan incel(miş), öyle demişti.
arkadaşlar bende tasarım yaptırdım ama pek içime sinmedi gibi izce barış beyemi bırakmalıyım?
Jennifer bana kalırsa tasarımın önemi=0, o sadece sen kendini üç aşağı beş yukarı nasıl göreceksin aynada onu göstermek için yapılan bir simülasyon, sana ne yapacaksa onu yapacak yine. Sen istemediğin şeyleri sırala, bir de oradaki fotoğrafları iyi incele. Onlardan milimetrik farklar olacak. Senin üstelediğin isteklerin olursa ona göre çok ufak rötuşlar yapıyordur doktor. Bu yani olay.
Neşeliçocuk; bence kendini yaşlı göremezsin ya o imkansız, kesinlikle burun ameliyatı gençleştiren bir operasyon. Beğenmesen bile gençleşmişsindir iki iki daha dört. Ucu umarım incelir, yani umarım benimki de incelir, bekleyip göreceğiz.
Missions fotoğraf koymadım ne yazık ki.
tasarımı zaten gelişigüzel yaptı sanki barışbey bide tasarımı istediğimde vermedi hstalar bakıp bakıp kusur arıyorlar dedi oyüzden tasarım şuan bazı yerlerini hatırlamıyorum bile diyebilirim:) acaba sevin hanımdan rica etsem gönderirlermi bana kızlar bana bu konuda akıl verin ameliyat günümü aldım ve ameliattan bikaçgün önce gidebilicem ancak oda anestezi uzmanıyla ve barışçakırla görmek için ancak ben daha önceden elimde olsun istiyorum sonuçta son hafta çok heyecanlı olucağımdan belki istemediğim bi tasarımada vet diyebilirim umarım anlatabilmişimdir kendimi