Yeni ameliyat olan arkadaşlar resim koyacakmısınız.görmek isteriz
Kemerli burunlara sahip insanların kemerleri alındığında ifade yumuşar ve kişi daha genç gösterir,bense ayna da kendimi yanakları genişlemiş ve daha olgun bir kişi olarak görüyorum,yüzümdeki bu genişlik geçici mi yoksa kemerden sonra mı bu şekle girdi bi anlam veremedim,bir de cildim aşırı yağlanmaya başladı ve sivilcelerim çıktı,bu yağlanma durumları da geçici mi, ameliyat geçirmiş arkadaşlar bu konuda bilgi verirseniz sevinirim...
özel albüm ekledim..
özel albüm ekledim..
bikaç foto paylaştım,yorum beklıyorum :))
gullush kapalı ameliyat mı oldun canım
evet kapalı ameliyat oldum,Barış Bey genelde kapalı yapıyor bildiğim kadarıyla.
ben normalin üstünde çabuk iyileşme gösteren hastalardanım çok şükür :))
Kızlar Barış Beyin ofisinde erkek burun estetiği yaptıran hastalar gördünüz mü acaba yada resimlerini filan.Erkek hasta deneyimi fazla varsa eğer Barış Beye kardeşimin burununu çok ufaktan bir törpü işlemi yaptıcaz.Bilgilendirirseniz sevinirim..
ikaç foto ekledim,yorum bekliyorum:)
minimor canım resimlerini gördüm.Sarılı haliyle bile çok hoş.İnşallah istediğin gibi olur.
Kızlar Barış Beyin ofisinde erkek burun estetiği yaptıran hastalar gördünüz mü acaba yada resimlerini filan.Erkek hasta deneyimi fazla varsa eğer Barış Beye kardeşimin burununu çok ufaktan bir törpü işlemi yaptıcaz.Bilgilendirirseniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?