Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
barış çakır mı emre ilhan mı ?
@yildiztozum;slm canım mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden ceva0p veremiyorum. kabul ettim isteğini bende daha tam sonucunu almadım aslında 3,5 ay oldu ameliyat olalı hatta geçen hafta 3.ay kontrolüne gittim:) şuan için memnunum bir problem yok şişlerim var hala iyileşme sürecim yavaş ilerliyor (bu benden kaynaklı) havaların etkisi de var bunda tasarımla birebir zaten çok fazlada tasarım üzerinde durmamıştım ben. benim ilk ve tek görüştüğüm doktordu Barış Çakır bana güven verdiği için araştırma gereği duymamıştım. ve benim nefes problemim de vardı. sorularına gelince nasıl bir burun istediğini açık ve net anlat doktoruna o kadar :) normal hayatına 15 gün içerisinde dönüyorsun zaten Barış Çakır'ın hastalarında çok fazla morarma olmuyor çünkü. Sorularına her zaman cevap veririm canım şuan ki psikolojini anlayabiliyorum çünkü :) inş en doğru kararı verirsin Emre İlhan hakkında yorum yapamıyorum çünkü hiç görüşmedim kendisiyle.. kendine iyi bak cnm sevgiler
merhabalar..
ben de 2 hafta once barış beye burun ameliyatı oldum, ben çok doğal bir burun istedm ama sonunda çok da israr etmedim, barış beye bıraktım..şimdi ucu biraz kalkık geliyor bana, biliyorum daha çok erken ama ucu ne kadar iniyor ve doğallaşıyor kızlar? olan diğer arkadaşlar, sizin de ucu hafif top gibi kalkık mıydı bu dönemlerde? resim koyduğunu okuduğum arkadaşlara ekleme talebi gönderdim, tek tek soramadım kusura bakmayın..
Fulya acıbadem hastanesinde yapılıyor ameliyatlar..çok lüks güzel bir hastane..eminim orada yatan bir daha yatmak isteycektir :)Bir de ameliyatlarını nerede yapıyor:)
Var fakat herkese açık değil benim albümüm sadece onay verdiğim kişiler görebiliyor sizide ekledim tamamdır bakabilirsiniz :)Merhaba ruhsen
sormak ıstedıgım fotograf albumun yok mu acaba mesaj olarak 25 ı actım dıger arkadasların yukledıgı fotografları gorebılıyorum ama senınkılerı goremedım
İsterseniz fiyatı asistanıyla görüşün daha sağlıklı bir bilgi için...bende 2011 yılının 25 mayıs'nda ameliyat olmuştum..5 500 tl idi...tabi hastane fiyatı değiştiği için artış yapıyorlar...Çok geç kalmayın fiyatlar yükseliyor çünkü..borç alın kredi çekin bişeyler yapın bence değer :))mutlu olursunuz sizlerde..pişman olmazsınız garantili gibi bişey