• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Arkadaşlar burada daha önce belirttiğim gibi iyi doktor kötü doktor yakıştırması yapmıyoruz,başımıza gelenleri aktarıyoruz ve bununla ilgili genellemelere gitmemeliyiz...
Birinin burnu müthiş olurken başka birininki sorunlu olabilir...
Başınıza ne geldiyse onu anlatın lütfen,burnu müthiş olana da sorunlu olana da saygı gösterelim.Vay sen bunu nasıl söylersinsin'ci yaklaşımı da bırakalım lütfen...
Başınızdan ne geçti anlatın ,bu kadar basit!

Eğer bu forum bilgi paylaşımı içinse olumlular kadar olumsuz sonuçları da bilmeye hakkımız var.. Nasıl olumlu sonuçlar varsa memnuniyetsizlikler de olacak tabii ki..Her doktor için hata riski söz konusu..Gerçekten de olumsuz görüşler için hemen farklı yakıştırmalara gidiliyor.. Bunu sadece Barış bey için söylemiyorum birçok doktor için bu yapılıyor.. Ben de revizyon için karar aşamasında biri olarak her türlü bilgiye açığım.. Şu an burnundan çok memnun olan arkadaşlar acaba kendileri başarısız bir operasyon geçirip mutsuz olsalar ve bunu paylaşsalar aynı tepkiyi görmek hoş olur muydu??

Burada iki konu mevcut:

Eğer yapılan sonuçtan memnun kalan biri olumlu yorum yapıyorsa "sen doktorun akrabası mısın? reklam yapma!" sıfatı yapıştırılıyor.

Eğer yapılan sonuçtan memnun kalmayan biri olumsuz yorum yapıyorsa "sen başka doktorun yakını mısın? Doktorumu karalama!" tamlamaları yapıştırılıyor.

Arkadaşım ben buraya es kaza yorum yaptım doktorla ilgili fakat farkettim ki genelde burun ile ilgili yorumlar mevcut. Her neyse herkes bir müsabakadaymışçasına ameliyat olmayı düşünenlere doğru bilgi vermek yerine "ben haklıyım" modunda.

Yok yani hakkaten canınız mı sıkılıyor burada deşarj mı oluyorsunuz ? Çözebilmiş değilim.

Diğer bir arkadaşın dediği gibi " Başınızdan ne geçti anlatın, bu kadar basit!"

o arkdsın sen doktorun akrabasımısn derken yakştrma yapmadı bence cunku akrabası oldgunu kendı belrtmıstı ılk yazısında hernyse akrabası olsun olmasın ne farkeder bnce akrabasıda olsa memnınıytsızlğı olsaydı dıle gtrrdı bnce oyuzden bunlara takılmayalm

bnde cuma gunu revız<yon gunu alma kararyla gtmıstım ama gun almdm azcık daha dusunıcem burun ucunu uzatma konusunda dılemgıznkı kadr basarılı olma ıhtımalıne ınandgım ıcın ıcım son derece rahat ama barıs bey hemen karar vermemm gerektgnı soledı cokta mantıklı konustu herzamnkı gıbı istedgım gıbı yapacagına gercekten cok buyuk bı ınanc var ıcımde cokta gereklı gormedı aslında ama benm ıcım rahat etmeyecek sanırım ılk amlytmdan daha da cok guvenıyorum artık barıs beye herkse sevgıler

namphe canim,

Tam anlamiyla mukemmel olmus... Masallah diyorum.. Umarim hala memnunsundur.. Ben de Baris Bey'e yaptirmayi dusunuyorum...
Sevgiler

Bir burun insanı tamamiyle nasıl değiştiriyor arkadaş :)) belki de yüzün en önemli öğesi gözden bile !
ample burnunun yeni hali güzel olmuş mutlu olmana inan yürekten seviniyorum.

Ben göğüs ameliyatı oldum Barış Bey'e fakat son kontrolüme gittiğimde burnumdan dert yandım. Hani birazcık uzun geliyor gözüme başka bir sıkıntım yok birazcık ucunu kaldırsak mı törpülesek mi napsak dedim. Kesinlikle gerek yok gayet güzel bir burnunuz var dedi. Ama birazcık kalkık olsa ucu dedim hayır hiç gerek yok dedi bir burun cerrahının burnumu beğenmiş olması beni ikna etmeye yetti ama ben yine de bir sonraki rutin kontrolümde yine bu durumu bi çıtlatacağım. Buradan okuduğum kadarıyla burun ameliyatı düşündüğüm kadar kolay değilmiş, hatta en zor ameliyatlar arasında sınıfında bir numarada olabilir. En çok ameliyattan çok revizyon kelimesini okuyorum buralarda. ıllaki bir revize durumu söz konusu oluyor mu? Yada daha basitçe bir soru soracak olsam sadece burnumun ucu biraz daha yukarı baksın istiyorum bunun için bana ne önerirsiniz arkadaşlar?
ınternette iğneyle bayıltmadan yapılan operasyonları izlemiştim ağrısız sızısız demek imkansız fakat ne kadar dayanıklı olur ne kadar işe yarar ne kadara malolur hiç fikrim yok isteyen olursa bulup linkini atarım. Neştersiz de bu iş çözülebilir mi ben birazcıkta bunu merak ediyorum.

Bir de üst dudak problemim var alt dudağıma göre daha ince kalemle büyütmekten inanılmaz yoruldum.
Megan Fox kadar doğal ve dolgun dudaklarım olsun isterim doğrusu. :)) Bunu da Barış Bey'e söylemiştim yine güzel diyerek ikna etti benim düşüncemin aksine dudağın var dedi ben dahasını istiyorum desem de ihtiyacın yok demişti. Benim hala aklımın bir köşesinde kaldı bu düşünce.

Dudaklarını dolgunlatan var mı aranızda ?
Ya da bilgi sahibi olan varsa memnun olacağım tabi Barış Bey'e yaptıran biri. Benim tercihim yine Barış Bey olacaktır. Biraz daha bilgi sahibi olup öyle yaptırayım istiyorum.
*Sürekli yinelemek mi gerekir?
*Hep sorulan sorudur dokunulduğunda yada öpüldüğünde silikon olduğu hissini verir mi karşı taraf?
*Patlar mı!!??
*Acısını neyle kıyaslayabiliriz mesela?

oralet merhaba.mesaj sayım yetersiz oldugu icin cevap yazamadim sana.
Gonderdigin link icin cok tesekkurler :))
Gogus ameliyatindan memnun kaldinmi? Buyutmemi yoksa kucultmemiydi?
Ben once burun sonra gogus dusunuyorum.Ikiside zor ameliyatlar diye biliyorum.

oralet merhaba.mesaj sayım yetersiz oldugu icin cevap yazamadim sana.
Gonderdigin link icin cok tesekkurler :))
Gogus ameliyatindan memnun kaldinmi? Buyutmemi yoksa kucultmemiydi?
Ben once burun sonra gogus dusunuyorum.Ikiside zor ameliyatlar diye biliyorum.

Rica ederim rolle'cim.

Ben Şubat sonunda göğüs büyütme ameliyatı oldum şu an gayet memnunum rahat bir süreç geçirdim yaz öncesi bu işe giriştiğim için daha da keyifliyim. Bugün 43.günüm alıştım hatta varlıklarını unutuyorum desem yeridir :))

Göğüs ameliyatı zor kolay bir operasyon değil fakat ben belki seçtiğim yöntemden olsa gerek çok zorlanmadım hastane sonrası evde sürekli yatmadım istirahat ettim hatta bandajlarım çözülmeden işe bile başladım.

şimdi buradan link atamama gibi bir problemim var yeterli kotayı dolduramamışım.

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca > Estetik ve Estetik Cerrahi > Göğüs Estetiği
>Göğüs estetiği üç ay araştırdım, görüşmeye gittim ertesi hafta ameliyat oldum :))

Bu benim açtığım forum sayfası burada tekrar uzun uzadıya yazmayayım bak bakalım soruların olursa yine cevaplarım.
Burun konusunda ne yaptırmak istiyorsun araştırmalrın neler ? Paylaşırsan memnun olurum.

Oralet'cim cok gecmis olsun ve iyi gunlerde gule gule kullan :)) Benim burnum cok problemli degil aslinda.soyleki biraz nefes almakta zorluk cekiyorum.Burun etim biraz ufaltilmisken burnumuda duzelttirmek istiyorum ve mevcut burnumun aynısının bir ufagını yapabilecek uzman bir hekim arıyorum:)) Yani burnumu begeniyorum ama bir ufagını istiyorum.Birde kemigim var tabi o torpulenicek.Iyice arastirip oyle gitmem gerek cunku hepsi hakli olarak muayne ucreti talep edeceklerdir.Cokta zor guvenirim birine.Nasıl olacak bilmiyorum eyvahedigeldismile

canim nezaman ameliyatin? yanilmiyorsam senin kikirdak sorunun vardi, dogrumu?
bende iki hafta önce revizyon oldum.. burnum hala sis. umrarim bu sefer son olur.

önümüz hafta olacak canım. benim kıkırdak sorunu değil.gülünce ucu düşüyor ve önden daraltılıcak.sen nasılsın şu an.şişlik normal ama.bir aydan sonra kendine gelir.memnunu musun şu an?istediğin gibi oldu mu.sen neyi düzelttirdin burnunda?

Burnunuz harika olmuş. Ben de 10 Mayıs ta Barışa beye ameliyat olacağım inş. En çok ameliyat sonrasından korkuyorum. Sizin ameliyat sonrası ilk iki gün nasıl geçti? Ağrı , sızı ve nefes almada sıkıntı yaşadınızmı? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

önümüz hafta olacak canım. benim kıkırdak sorunu değil.gülünce ucu düşüyor ve önden daraltılıcak.sen nasılsın şu an.şişlik normal ama.bir aydan sonra kendine gelir.memnunu musun şu an?istediğin gibi oldu mu.sen neyi düzelttirdin burnunda?

ozaman ben yanlis hatirliyorum. Ben su an iyiyim. Ilk ameliyata göre cok daha rahat gecti ikinci ameliyatim. Benim nefes sorunum vardi, et büyümesi olmus. Ameliyat etmisken sol tarafta hafif eyrilik vardi, onuda düzeltmis. Su an sis oldugu icin pek bisey söyleyemiyorum. Benim ilk ameliyatimin üzerinden bi bucuk sene gecmisti ve burnum tam oturumustu, simdi tekrar sisince burnum gözüme tuaf geliyor. bu biraz moralimi bozdu, ama artik sabirla beklemem gerekiyor. benim burun derisinde kikirdak yerleri hafif belli oluyor, yani ilk ameliyatimda da vardi, acaba sende böyle bisey oldumu? Baris bey normal diyor, ama bu beni biraz rahatsiz ediyor.

meraba arkadaşalar acaba barış çakır ın göğüs büyütme ameliyatını ne kadara yaptığını biliyor musunuz?

ozaman ben yanlis hatirliyorum. Ben su an iyiyim. Ilk ameliyata göre cok daha rahat gecti ikinci ameliyatim. Benim nefes sorunum vardi, et büyümesi olmus. Ameliyat etmisken sol tarafta hafif eyrilik vardi, onuda düzeltmis. Su an sis oldugu icin pek bisey söyleyemiyorum. Benim ilk ameliyatimin üzerinden bi bucuk sene gecmisti ve burnum tam oturumustu, simdi tekrar sisince burnum gözüme tuaf geliyor. bu biraz moralimi bozdu, ama artik sabirla beklemem gerekiyor. benim burun derisinde kikirdak yerleri hafif belli oluyor, yani ilk ameliyatimda da vardi, acaba sende böyle bisey oldumu? Baris bey normal diyor, ama bu beni biraz rahatsiz ediyor.

kıkırdak yerlerinin nerede olduğunu bile bilmiyorum ben :) yani ondan dolayı bir şikayetim yok..
şişliklerin inmesini beklemek var tabi bir de..ama birinci haftadan sonra iniyor hızla..

Back