Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kızlar 2 senedir gelgitlerdeydim ama artık kesin kararımı verdim barış çakırla görüşüp mart nisan gibi olucam ameliyat
ancak oldukça korkularım var komik gelicek belki ama narkozdan çıkamazsam ya bi aksilik olursa gibi bir yığın düşünceye sahibim..
ve olan arkadaşlar biraz detaylı anlatabilirlermi kaç saat sürüyor ameliyat? ameliyatta ne kadar sonra ayıldınız?
biraz bu konular hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum...

Son düzenleme:
canım aslında korkulcak hıc bır sey yok,aslında bende olmadan once aynı korkular ıcındeydım bunyem zayıf oldugu ıcın dıyodum ya kaldıramazsam narkozu yada begenmezsem bısey olursa vs.bunlar hep beynımı kemırıyodu:) ama bak barıs beyle gorusmeye gıt konusmaya basladıgından ıtıbaren rahatlıcaksın emın ol.amelıyat genelde 3 saat dıyorlar ama benım 5,5 saat surmustu tamamen uyandıgında yukarı cıkarıyolar.ben odaya geldıgımde herseyı duyuyordum ama uyku halındeydım cevap veremıyordum.bende hıc agrı flan olmamıstı odaya geldıgımde sadece burnumda bır alcı wardı okadar :) zaten 1 gece kalıyosun ertesı gunu cıkarıyolar 4 gun sonra tampon cıkarılıyor 10.gunde de alcı cıkarıyolar zaten 1 ayda da sıslıkler ınmeye baslıyor.barıs beyden vazgecme derım cunku ısınde cok basarılı ve dogal burunlar yapıyor ben hep dogal burundan yana oldugum ıcın barıs bey dıyorum.ve benım kuzenım bıtanede arkadasım hatta salı gunu amelyat oldu :) sormak ıstedıgın baska bırsey warsa sorabılırsın yardımcı olmaya calısırım.ıns en yakın zamanda darısı basına:)

bencede herşeyi barış beye bırakın güvenli ellerdesiniz gözünüz kapalı gidin bence..hadi hayırlısı :)) biz mutluyuuz inşallah sizlerde bizim gibi mutlu olursunuzzz..

bu sayfalarda uygun bir doktor aramıştım kendime. şu an neredeyse 3 ay oldu rinoplasti olalı barış beye.
çok başarılı, tam istediğim gibi doğal, güzel bir sonuç aldım.
pek sık foruma giremesem de paylaşmak istedim. bir kişinin daha olumlu sonucu not düşülsün buraya diye =) sevgiler.
vesile olan herkese de teşekkürler.

arkadaşlar,

daha önce belirtmiştim burun deliklerim biri yukarıya diğeri aşağıya bakıyor.Ayrıca büyüklükleri eşit değil.
Genelde karşımdaki kişilerle konuşurken başımı hafif eğiyorum ve 45 derece durmamaya çalışıyorum.
Birde burun orta duvarındaki iç kısım çıkık duruyor.Burun deliğini perdeliyor.Anlatabildim mi ?
2 adet foto ekledim.

Sizce bu durum düzeltilebilir mi ?
Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var....bakar mısınız fotolara...

sevgiler...

Son düzenleme:

resimlerini görmek isteriz bız de guzel burnunu gorelım

bence duzelır barıs beyle bı konus ıstersen.

arkadaşlar benim burnum eğriydi ve ucu düşüktü. biraz da kemeri vardı. aslında 4 senedir bu ameliyat aklımdaydı ve başka bir doktor istiyordum. fiyatı yüksek geldiği için eşime, kendi akrabasının ameliyat olduğu bir doktora ameliyat oldum. çok zordu acayip şiştim morardım. kusmaktan hiçbirşey yiyemedim. bayılıp duruyordum orası ayrı...

benim burnum / şekilde. çok kalkık. ucu eğriliğin olduğu yana doğru yamuk. altına kıkırdak koymuş ) şeklinde bombeli duruyor. üst taraf ise içeri kaçmış. burnum ileri doğru uzun. deliklerimden biri daha büyük diğeri daha küçük. alınla birleştiği yerde sivilce gibi çıkıntılar var. ve hala nefesim düzelmiş değil. alerjim var acaba ondan mı anlayamıyorum... michael jacksonun kız versiyonu gibiyim. domuz gibi tuhaf bi görüntüm var karşıdan. sinirlerim çok bozuk. bu süreçte bir de hamile kaldım. yani hangi derdime yanayım bilemiyorum. lütfen bana yardmcı olun

hamilelik öncesi istanbula geldiğimde barış çakırla görüşmeye gittim. revizyona fazla istekli eglmedi .sadece seneni doldur dedi. trabzona döneceğimden emre ilhanın ve naci çelikin ranvesunu kaçırdım. onlarla ve diğer ünlü doktorlarla mailleştim. foto gönderdim. hepsi de aynı şeyi söylüyor. kesin revizyonluğum. zaten söylenmeye gerek yok. 7. aya giriyorum aylardır en ufak bi iyileşme yok burnumda. şemalsizlik yamukluk aynı.

demem o ki, revizyonda kimler iyi? istediğim yüzüme giden doğal bir burun sadece. kavis kalkıklık vs istemiyorum. fotolardan gördüğüm kadarıyla barış çakır burnun altını çok güzel yapıyor. benim asıl sorunum zaten orası. burnum alttan iki parça gibi duruyor. naci çelik de burun uzatma işleminin çok zor olduğunu söyledi. ama naci de çok para istiyor. benim bütçem en fazla 6 bin...

fikirlerinizi dinliyorum

revizyonda emre ilhan da iyidir barış çakırda ama emre ılk amelıyatı 5.5 ama revızyonda 9 bın fln ıstıyor barıs ıcın aynı. nacıyı bılmıyorum.
bırde muhammet dılber ve bugra collu yu bı arastır derım .

teşekkürler yeliz. bakıyorum şimdi verdiğin isimlere. ben tekrardan bi kbbciye olmak istemiyorum. çünkü altını beceremiyorlar... barış çakır burun altını tam istediğim gibi yapıyor...

bende barış çakıra oldum ameliyat vee şiddetle barış çakırı tavsiye ederim sadece burnunu yapmakla değil insanın sorunlaryla birlikte dinleyip yardımcı olan birisidir.ve doğal burun istiyorsan kesinlkle görüşmedysen görüş derim.benim arkadaşımda 2.amelytanı oldu ama ilkini başka bir doktra olmuştu 6bin tl ye oldu barış beye ve yeni alçıları çıktı çok mutlu şiş olmasına rağmen.inş hakkında hayırlısı olurr

bende ameliyat olmak istiyorum yaaaa :) 18 i bir geçeyim bakalm

tşk ederim bahar..walla onunla ilgili pek bilgim yok yanlış bilgi vermiyim sana.ama benim kapalı ameliyat oldu

Kesinlikle bende dr.barış çakır diyorum...yinede seçim size kalmışş iyice bi araştırın kafanızda soru işareti varsa eğer... ona göre kararınızı verirsiniz en azından...ama biz barış bey'in hastaları olarak çok memnunuz bilmiyorum memnuniyetsiz olan pek göremedimm bu yüzden bende zaten barış bey'i tercih etmiştim açıkçası...başkasını asla araştırmadım bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…