kızlar en son halimden 3 tane resim ekledim resimler biraz bulanık ama idare edin artık paylaşım olsun diye ekledim :) benim şuanda bir sıkıntım yok Allaha şükür darısı olmak isteyenlerin başına..
bu sayfalarda uygun bir doktor aramıştım kendime. şu an neredeyse 3 ay oldu rinoplasti olalı barış beye.
çok başarılı, tam istediğim gibi doğal, güzel bir sonuç aldım.
pek sık foruma giremesem de paylaşmak istedim. bir kişinin daha olumlu sonucu not düşülsün buraya diye =) sevgiler.
vesile olan herkese de teşekkürler.
arkadaşlar,
daha önce belirtmiştim burun deliklerim biri yukarıya diğeri aşağıya bakıyor.Ayrıca büyüklükleri eşit değil.
Genelde karşımdaki kişilerle konuşurken başımı hafif eğiyorum ve 45 derece durmamaya çalışıyorum.
Birde burun orta duvarındaki iç kısım çıkık duruyor.Burun deliğini perdeliyor.Anlatabildim mi ?
2 adet foto ekledim.
Sizce bu durum düzeltilebilir mi ?
Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var....bakar mısınız fotolara...
sevgiler...
arkadaşlar benim burnum eğriydi ve ucu düşüktü. biraz da kemeri vardı. aslında 4 senedir bu ameliyat aklımdaydı ve başka bir doktor istiyordum. fiyatı yüksek geldiği için eşime, kendi akrabasının ameliyat olduğu bir doktora ameliyat oldum. çok zordu acayip şiştim morardım. kusmaktan hiçbirşey yiyemedim. bayılıp duruyordum orası ayrı...
benim burnum / şekilde. çok kalkık. ucu eğriliğin olduğu yana doğru yamuk. altına kıkırdak koymuş ) şeklinde bombeli duruyor. üst taraf ise içeri kaçmış. burnum ileri doğru uzun. deliklerimden biri daha büyük diğeri daha küçük. alınla birleştiği yerde sivilce gibi çıkıntılar var. ve hala nefesim düzelmiş değil. alerjim var acaba ondan mı anlayamıyorum... michael jacksonun kız versiyonu gibiyim. domuz gibi tuhaf bi görüntüm var karşıdan. sinirlerim çok bozuk. bu süreçte bir de hamile kaldım. yani hangi derdime yanayım bilemiyorum. lütfen bana yardmcı olun
hamilelik öncesi istanbula geldiğimde barış çakırla görüşmeye gittim. revizyona fazla istekli eglmedi .sadece seneni doldur dedi. trabzona döneceğimden emre ilhanın ve naci çelikin ranvesunu kaçırdım. onlarla ve diğer ünlü doktorlarla mailleştim. foto gönderdim. hepsi de aynı şeyi söylüyor. kesin revizyonluğum. zaten söylenmeye gerek yok. 7. aya giriyorum aylardır en ufak bi iyileşme yok burnumda. şemalsizlik yamukluk aynı.
demem o ki, revizyonda kimler iyi? istediğim yüzüme giden doğal bir burun sadece. kavis kalkıklık vs istemiyorum. fotolardan gördüğüm kadarıyla barış çakır burnun altını çok güzel yapıyor. benim asıl sorunum zaten orası. burnum alttan iki parça gibi duruyor. naci çelik de burun uzatma işleminin çok zor olduğunu söyledi. ama naci de çok para istiyor. benim bütçem en fazla 6 bin...
fikirlerinizi dinliyorum
burnunu çok beğendim seda.
Bu arada barış bey açık teknik te yapıyor mu?
resimlerini görmek isteriz bız de guzel burnunu gorelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?