Merhaba ben yutdışında yaşıyorum ve ağustos ayında Barış beye ameliyat oldum,Barış bey benim teyzemin eşi olması ve başarılarını yakından bilmem nedeniyle tercih sebebim oldu çok büyük ve etli bir burnum vardı yaptırırken annemin en büyük korkusu çok estetikli olduğu belli olmasıydı bense biraz kalkık istiyordum Barış bey beni doğal olması konusunda ikna etti ve şu an ki sonuçtan çok memnunum profilime yandan görüntüsünü ekledim öncesi fotomuda eklerken hata oluştu en kısa zamanda önden görüntüsünü ve önceki halinide ekleyeceğim.Aylardır bu siteyi üye olmadan takip ettim son dönemlerdeki garip karalama kampanyası hakkında şunu söylemek isterim elbette akrabam olan doktoru savunmak değil amacım ancak, ben kalkık burun isterken benden önce ameliyat olan bir hastasının (sanırım bu misserable anladığım kadarıyla ) ısrarla kalkık istediğini Barış beyin onu bir türlü doğal görünümlü buruna ikna edemediğini şimdide durumdan çok mutsuz olduğunu yanaklarının tombulluğunun ortaya çıktığını söyleyerek ağladığını söyledi ve bana hastasının fotolarını gösterdi kalkık isteyen biri için gayet başarılı sonucu olmuş ama ben doğal olnı kendimde tercih ettim ve son olarak sevgili misserable lütfen kendinle barışık olmadığın için bir başkasını kötüleme bu sana mutluluk vermeyecek .
Merhaba, ben forumda yeni oldugum icin ozel mesaj atamiyorum, kurallari yeni yeni ogreniyorum. Baris Cakir ve ameliyatlarini arastiriyorum, deviasyon sorunum var, ayrica minimal bir estetik mudahele de dusunuyorum uc kismima, haftaya da kendisinden randevu aldim zaten. Ama ameliyat olmus kisilerin goruslerini bizzat almk deneyimlerini paylasmak cok onemli. Ben resimlerinizi nasil gorebilirim? Yardimci olur musunuz? Surekli eklenmis resimlerden bahsediliyor ancak hicbir sey goremiyorum. Cehaletimi mazur gorunuz. Cok tesekkurler