Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kızlar bende görüşme günümü aldım ameliyat tarihide alıcam inş.yıllardır aklımdaki isim barış çakır ancak hala bazı tereddütlerim var benim için burunun doğal olması herşeyden önemli bugüne kadar gördüklerim arasındada bunu başarabilen olarak barış çakır ı gördüm inş umarım doğru bir karar vermişimdir. buarada ameliyat olmuş arkadaşlar beni eklerseniz çok memnun olurum

Son düzenleme:
kesinlikle doğru bir karar vermişsiniz...herkes gibi bizlerde aynı teredütleri yaşadık haklı olarak...ama barış bey'in yaptığı ameliyatlara bakınca anlıycaksınız başarısını karar sizin yine...hayırlısı olsun

Arkadaşlar selam, ben yeni üye oldum ve bir süredir burayı takip ediyorum, burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ancak gerçekten kafam çok karıştı burdaki yorumları okudukça... Nazım Bey için hep standart burunlar yapıyo, çok düz ve uzun oluyo diye hep yorumlar okudum, Barş Bey için de yaşı küçük ve Nazım Bey gibi bir Doçentin, Türkiye'deki burun alanında tek otoritenin seviyesine gelmesi için daha çok çalışması lazım diyorlar... Artı olarak çalışan bir kadınım, iyileşme süreci için çok zamanım yok, 1 hafta izin alabiliyorum, Nazım bey tamponsuz ve alçısız yapıyormuş ameliyatları, iyileşme süreci daha hızlıymış, Barış Bey'in tamponluymuş, daha uzun oluyormuş süreç, ama tabi önemli olan sonuç ve çıkan işin bukadar eziyete deymesi... İki doktor konusunda fikri olan, bunlardan birine ameliyat olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, uykularım kaçtı artık resmen, kafam allak bullak...

öncelikle nazım beyi tanımıyorum onunla ilgili yorum yapamicam ama barış beye ameliyat olduğum için yorum yapabilirim barış beyin yaşı küçük demişsiniz ama barış bey 37 yaşında bence bir doktor olarak yaşı gayet normal.hem önemli olan yaş değildir çıkardığı işlerdir.şunu söyliyebilirmki öncelikle kendi adıma ben çok memnunum sonuçtan.barış bey doğal burun ve kişinin yüzüne gidecek bir burun yapar.kuzenimle arkadaşımda barış beye ameliyat oldu.ben,kuzenim ve arkadaşım 3müz barış beyin çıkarttığı sonuçtan çok memnunuz.randewu alıp bir görüş derim ücretsiz zaten tanıdığında konuştuğunda kendisiyle belki daha iyi anlarsın.hakkınızda hayırlısını dilerim.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim görüşün için... Randevu aldım zaten ikisinden de, 30 Ocak'ta gideceğim Barış Bey'e, bakalım nasıl olacak...

Bir de birşey daha, iyileşme sürecin nekadar sürmüştü, yani insan içine çıkabilmen? :) iki doktorun çalışma teknikleri açısından, iyileşme sürelerinin farklı olduğunu söylüyorlar, Barış Bey tampon ve alçı kullanıyormuş ameliyat sonrası, Nazım Bey2in ameliyatından sadece bir banajla çıkıyormuşsun, o da 5 gün içinde alınıyormuş...

evet barış bey tampon ve alçı kullanıyor.benim 4.günümde tampon çıktı 10.günde alçı çıktı.alçı çıktıkdan sonra 5 günde bir bant kalıyor burnunuzda.ama ben alçıyla işe gelmiştim rahatsızlık duymamıştım yani cuma ameliyat olmuştum.hafta sonunu saymazsak 1 hfta izin almıştım bende.sonra dediğim gibi alçıyla geldim bir kaç gün zaten ozamana kadar şişliğim vardı biraz sadece inmişti bnde morluk flan kesinlkle olmadı.

Öncelikle hayırlısı olsunn ama siz barış bey'i tercih edin bence :) hiç kafanızı karıştırmayın derimm...2 hafta içinde düzeliyorsunuz tamamen hiçbişeyiniz kalmaz

Hmm, tamam teşekkür ederim, geçmiş olsun, umarım memnuniyetin daim olur... darısı da olmak isteyen herkesin ve benim başıma... :) sevgiler...

Öncelikle hayırlısı olsunn ama siz barış bey'i tercih edin bence :) hiç kafanızı karıştırmayın derimm...2 hafta içinde düzeliyorsunuz tamamen hiçbişeyiniz kalmaz

Teşekkür ederim, bakalım randevu aldım Barış Bey'den, bir de yüzyüze görüşeceğim, benim de içime sinen aslında o ama sonrasındaki iyileşme süreci korkutuyor beni, iznim sadece 1 hafta olacak, alçılar falan bakalım...

mesajını aldım da, evet yeni olduğum için ordan cevap veremiyorum, hatta albüm de göremiyorum, yorum sayım 25 olmalıymış, ne saçma bi uygulama, neyse napalım, beklicez... :)

sizde mesaj sayınızı doldurmaya bakın :) hadi hayırlsıı bence sağa sola sapmayın direk barış bey

Çok teşekkür ederim görüşün için... Randevu aldım zaten ikisinden de, 30 Ocak'ta gideceğim Barış Bey'e, bakalım nasıl olacak...
urun
bende tam askıne yası buyuk bır doktorun guzel bır burun yapacagına guvenemıorm yanı yapar ama o gun sartlarına uygun mu yapar yoksa eskı kafadan mı yapar.
yanı cunku burundada bı moda var eskıden kalkık cok modaydı ama smdı dogallık.yası buyuk doktor ya eskıde kaldıysa:) yada yası genc bızım ısteklerımızı daha ıı anlar gıbı gelıyor.ayrıca barıs bey tam yasında en yaslı ne genc.

Evet haklı olabilirsin ama bir de profesyonelliğin getirdiği elinin nekadar yatkın olduğu, yıllarca edinilmiş tecrübeler de var... Ayyy bilemedim yaa, bi görüşücem ikisiyle de, hangisi daha ikna edici ve kafama uygun olursa onu secicem, ikisi de çok iyi cerrahlar araştırdığım kadarıyla, ama Barış bey'e daha yakınım sanki.. Bir de Yakup Avşar var, onun hakkında da bugün çok güzel şeyler duydum, bir de onunla görüşeceğim bu Pazartesi... Barış Bey sömestr tatili nedeniyle çok yoğunmuş, görüşmek için en erken 30 Ocak'a randevu alabildim, sonra da Nazım Bey ile görüşeceğim, bu üçü arasında bir karar vereceğim... teşekkür ederim ayrıca yorumlar için de... Sevgiler...

bende bandajlar 3 gün durdu ama zaten şişler içinmiş bende çıkardım :S bişey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…