Merhaba ben yutdışında yaşıyorum ve ağustos ayında Barış beye ameliyat oldum,Barış bey benim teyzemin eşi olması ve başarılarını yakından bilmem nedeniyle tercih sebebim oldu çok büyük ve etli bir burnum vardı yaptırırken annemin en büyük korkusu çok estetikli olduğu belli olmasıydı bense biraz kalkık istiyordum Barış bey beni doğal olması konusunda ikna etti ve şu an ki sonuçtan çok memnunum profilime yandan görüntüsünü ekledim öncesi fotomuda eklerken hata oluştu en kısa zamanda önden görüntüsünü ve önceki halinide ekleyeceğim.Aylardır bu siteyi üye olmadan takip ettim son dönemlerdeki garip karalama kampanyası hakkında şunu söylemek isterim elbette akrabam olan doktoru savunmak değil amacım ancak, ben kalkık burun isterken benden önce ameliyat olan bir hastasının (sanırım bu misserable anladığım kadarıyla ) ısrarla kalkık istediğini Barış beyin onu bir türlü doğal görünümlü buruna ikna edemediğini şimdide durumdan çok mutsuz olduğunu yanaklarının tombulluğunun ortaya çıktığını söyleyerek ağladığını söyledi ve bana hastasının fotolarını gösterdi kalkık isteyen biri için gayet başarılı sonucu olmuş ama ben doğal olnı kendimde tercih ettim ve son olarak sevgili misserable lütfen kendinle barışık olmadığın için bir başkasını kötüleme bu sana mutluluk vermeyecek .
kızlar değişik açılardan resim ekledim 1,5 aylık bilginize :)
kabul ettim minimor son halini de ekledim profilden bilginiz olsun kızlar :)ekleme talebi gönderdim, kabul edersen sevinirim..
arkadaşlar barış bey 6.ncı ay kontrolümde bana bu değişimi konferensta paylaşabilirmiyim dedii :) en çok değişim gösteren burunları seçiceğini söylemişti.. galiba biraz şanslıyım :)
yok burada resimi..onun 5 yıl falan oldu ama...evet onunda çok güzel oldu..beni ona benzetiyorlar zaten :)..siz bilirisiniz karar sizindir...
arkadaslar ıkı yenı resım ekledım sorunumu yazdım altına yorum yapın lutfennnnn
canım sen ameliyat oldun mu?yoksa kendi yaptığın tasarımlarmı bu resimler?
Kafayiyems dusler daha ozelden msj atamiorm cnm ama dedin sey 150 200 arasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?