Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Merhaba, ben forumda yeni oldugum icin ozel mesaj atamiyorum, kurallari yeni yeni ogreniyorum. Baris Cakir ve ameliyatlarini arastiriyorum, deviasyon sorunum var, ayrica minimal bir estetik mudahele de dusunuyorum uc kismima, haftaya da kendisinden randevu aldim zaten. Ama ameliyat olmus kisilerin goruslerini bizzat almk deneyimlerini paylasmak cok onemli. Ben resimlerinizi nasil gorebilirim? Yardimci olur musunuz? Surekli eklenmis resimlerden bahsediliyor ancak hicbir sey goremiyorum. Cehaletimi mazur gorunuz. Cok tesekkurler

arkadaşlar barış bey 6.ncı ay kontrolümde bana bu değişimi konferensta paylaşabilirmiyim dedii :) en çok değişim gösteren burunları seçiceğini söylemişti.. galiba biraz şanslıyım :)

kızlar,

haftaya bende Barıs beye amelıyat olacagım. Anestezıden cok korkuyorum sıgara kullandıgım ıcın korkularım var.
tecrubelerınızi paylasıp ıcımı rahatlatabılırsenız superrr

Öyleyse sizin mesaj sayınız henüz dolmadığından göremiyor olabilirsiniz isterseniz bunu burdaki ilgili kişilerle paylaşın yardımcı olacaklardır muhtemelen

arkadaşlar ben de burun ameliyatı olmak istiyorum. Hemen karar vermek istiyorum çünkü zaman geçtikçe kafam karışıyo. Ameliyat olan arkadaşlardan resimlerini paylaşanlar beni arkadaş olarak ekleyebilir mi??? Çok merak ediyorum

bende ekli olan arkadaşlar burnum 7 aylık oldu resim ekledim bakabilirsinz.. :) birazda şişlerimde indi

ilk defa ön profilden resim bukadar güzel çıkıyor..şişler indikçe daha çok beğenmeye başlıyorum :)

kızlar bende ocakta olmayı düşünüyordum ancak bazı aksiliklerden dolayı ve ist'da olmadığımdan görüşemedim barış beyle de sizce şuan alsam ameliyat günü nezamana veriri martı nisanı bulurmu?

son zamanlarda Barış Bey hakkında haketmediği yorumlarda bulunulmuş. Eğer tereddüt ediyorsanız bir kez daha düşünün bence. Ben doktoruma sonuna kadar güveniyorum. Kendisiyle bizzat tanıştığınız zaman bu düşüncelerinizin yersiz olduğunu anlayacağınızı umuyorum. Herkese sevgiler:)

kızlar en son halimden 3 tane resim ekledim resimler biraz bulanık ama idare edin artık paylaşım olsun diye ekledim :) benim şuanda bir sıkıntım yok Allaha şükür darısı olmak isteyenlerin başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…