Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ruhsen kuzenının kkda hesabı var mı? resmı falan.nasıl oldu sence onun burnu.ben senınkını cok begendım..ama dedıgım gıbı ıkı doktor arasındayım.param cok oldugundan degıl revızyon olucam pişman olmak ıstemıyorum iki doktoru da begenıyorum.
lolita mrb konuyla ilgili mesajına burdan cevap veriyorum cnm kusura bakma mesaj sayım 100 ü aşmadığı için . verdiğin krem ismini biliyorum ama cildim hassas olduğu için tahriş ediyor ama çok başarılı krem doğrusu tavsiyen için tşk ederim. şuan farklı bir tedavi yöntemi izliyorum doktorumla. burnumla ilgili gelişmeler aynı havalar burnumu etkiledi ama şuan için bu konuyu bir kenara koydum 6.aya kadar düşünmeyecem bu şişlikleri ama şekil olarak çok havalı bir burnum var doğrusu :) umarım sende içine sinen en doğru kararı, en kısa zamanda verirsin cnm.. Sevgiler ..
cnm kalıcı mı.kac ay kalıo yada.bır de nekadara yaptı?
Dudak dolgusu okudukça aklım başımdan gidiyor. Cumartesi bir aksilik olmazsa (son iki hatta üç aydır aynı cümleyi telaffuz ediyorum)
gideceğim Barış Bey'e dolgu yaptırsam yeridir. Dudaklarım eski haline göre daha iyi ama ilk dolgu yaptırdığım gibi olsun istiyorum.
Sende güle güle kullan :))
8 ay dedi. ama tabı 8 ay aynı dolulukda kalmaz 8 aya kadar koybolur şimdilik 3 hfta oldu işte iyi gidio resmimi koyucam şimdi hem burnuma hem dudağıma yorum yapın arkadaşlar :)
Arkadaşlar merhaba,
Umarım hepiniz iyisinizdir :)
Ben de Barış Beye 14 ay önce ameliyat oldum. Benim ameliyat olan arkadaşlara bir sorum olacak.
Barış bey burun ucunu dümdüz yapmıyo ya, hani çok minik bi kavis veriyo burun ucuna.
Bazen tam ucuna elim çarpıyor, sonra çok korkuyorum ya her çarptığımda milim milim ucu aşağı inerse diye.
inmesini istemiyorum o kavis dümdüz olmasın, böyle iyi
sizce burun ucundaki kıkırdak sağlam bir biçimde dikilmiş midir?
hafif çarpmalarla burun ucu düzleşir mi ?
siz de arada çarpıyor musunuz?
ben bunu barış beye sorduğumda , bunun olması için burnunun üstüne düşmen gerekir demişti, ama bazen yanlışlıkla elim dokununca garip bi his oluyo, 1 seneyi aştım , hala burnum sert ve bana ait değilmiş gibi dokununca
benim 9 ay bitti,bende burun ucum biraz daha sivri olsun diye sıkarak yukarıya doğru çekiyordum.Barış Bey 1. ay kontrolunde bu hareketi yapmıştı ordan biliyorum.Barış Bey ''değişmez'' dedi.
Benim en büyük sorun ettiğim burun deliklerimin eşit olmayışı ve birisi yukarıya bakıyor diğeri aşağıya.Ameliyattan çıktığımda ilk burun deliklerimi söylemiştim,belliydi zaten.Anlamadığım düzeltilmeyecek bişey mi ki böyle çıkarıyor ameliyattan ...kendisi de gördüğü halde ?.Yolda yürürken başımı dik tutmuyorum yada insanlarla konuşurken hep aklımda oluyor.
lolitacım yakup beyle ılgılı yorumlarıda kesın oku ben onu amelıyatdan snra hastasıla pek ilgilenmiyo dıe okumustum ama baskalarıda aksını soyluo tabı bılemıorm ama onun sayfasında oku kesınlıkle barıs beye yaptıgının arkasında duruo başarısız olsa bıle farkında olup duzeltebılecek bı doktor eger yakup beyde böyleyse onada olabilirsin. ikisilede görüşme yapıp kararı sen vermelisin
benim 9 ay bitti,bende burun ucum biraz daha sivri olsun diye sıkarak yukarıya doğru çekiyordum.Barış Bey 1. ay kontrolunde bu hareketi yapmıştı ordan biliyorum.Barış Bey ''değişmez'' dedi.
Benim en büyük sorun ettiğim burun deliklerimin eşit olmayışı ve birisi yukarıya bakıyor diğeri aşağıya.Ameliyattan çıktığımda ilk burun deliklerimi söylemiştim,belliydi zaten.Anlamadığım düzeltilmeyecek bişey mi ki böyle çıkarıyor ameliyattan ...kendisi de gördüğü halde ?.Yolda yürürken başımı dik tutmuyorum yada insanlarla konuşurken hep aklımda oluyor.
barış bey neden o hareketi yapmış peki? onu söyledi mi,
ben de barış bey neden ısrarla kemerimsi bir görüntü yapıyor onu anlayamıyorum, güzel durmuyor ki.
o kıkırdağı koymasa da doğal olur ki zaten onun yaptığı bir burun , sadece daha düzgün olur , varsın olsun , daha güzel
nasıl kemerli bir burun onu anlamadım .s tmam bnmde gayet dogal duruyor ama hç bi kusur yok ..
barış bey neden o hareketi yapmış peki? onu söyledi mi,
ben de barış bey neden ısrarla kemerimsi bir görüntü yapıyor onu anlayamıyorum, güzel durmuyor ki.
o kıkırdağı koymasa da doğal olur ki zaten onun yaptığı bir burun , sadece daha düzgün olur , varsın olsun , daha güzel
1. ay kontrolünde masaj yapıyor ya işte o zaman yapmıştı.Herkeze yaptığı masaj yani...
Burum ucumu biraz geniş bulmuştum bende arada sıkayım bari dedim.Ama ne fayda :)))
45 derece açılarda kemerimsi görünüyor.Tam profil de sorun yok.