• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

onur erol ve barış çakır arasında kararsızım kızlar sizce napiim :)

Sevgili pinkwine,

Aklında hiç değilse iki doktor var. Şanslısın :)) Hiç fikri olmayanlara göre :)

Yapman gereken çok basit iki doktorla da randevu alıp görüşmeye git. Bu bir ameliyat nihayetinde. Kendini emanet edeceğin doktoru önce karşılıklı konuşarak tanımalısın. Enerji meselesi, karşılıklı anlaştınız mı ne mutlu sana. :)

Sevgili pinkwine,

Yapman gereken çok basit iki doktorla da randevu alıp görüşmeye git. Bu bir ameliyat nihayetinde. Kendini emanet edeceğin doktoru önce karşılıklı konuşarak tanımalısın. Enerji meselesi, karşılıklı anlaştınız mı ne mutlu sana. :)

aynen öyle oraletciğim katılıyorum sana :)...bende yakup avşar ve barış bey'e bakmıştım sadece..yakup bey çok pahalıydı yanından bile geçemedim..kuzenim olmuştu onada.. :) ama barış bey daha başarılı ne mutlu bizeee...çokk mutlyuuzzzzzzz

Bu arada barış çakır'ın meme küçültme ameliyatı ile ilgili bilgisi olan var mı? forumda rastlayamadım :(
kendisi yada tandığı ameliyat olan varsa ve bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim..

İsterseniz barış bey'i ziyaret edip öyle bilgi alın..hem örnekler de var zaten bakarsınız daha sağlıklı olur..

Son düzenleme:
Sevgili pinkwine,

ne yalan söyliyeyim bende tam 2si arasında kalamadım,kararsızım =)) farklı da olabilir.sen burun estetiği oldun mu?olduysan kime yaptırdın?

Öncelikle çok doğru bir karar vermişsiniz barış beyi tercih etmekle..15 gün yeterli bunun için... alçınız 10 gün sonunda alınıyor..eğerki barış bey gerek görürse bi kaç günde bant takıcakk şiş varsa yani...yanlış anımsamıyorsam 1 ay olunca gelceksiniz..6 ay sonra ve son olarak 1yıl sonra gelceksiniz..
şimdiden bol şanslar size..benimde bu arada bu ayın 25nde tam 6 ayım olacak.. :)ve git gide güzelleşiyor..çok mutluyummm bunuda belirtmeden geçemiycem

bilgilendirdiğiniz için teşekkürler sanırım ben ilkbahar yaz gibi ameliyat olabilirim hem maddi açıdan hemde izin açısından gerçi istanbul'a 5 saat uzaklıktayım ama 1 yılımı doldurmadan bu kadar izin kullanamam birde ameliyat sonrası ilk hafta kontroller olmuyor mu,ameliyata girerken aileden imza alınıyor mu yada ne bileyim tampon tıkıyorlar mı normal burun ameliyatlarında tampon tıkıyorlarmış buda 1 metreyi bulan gazlı bezmiş çıkarılırken canın çok acır değer mi falan diyen kişiler var etrafımda ama ben yan profilimi beğenmiyorum burnum hem büyük hemde kemerli :(

Kızlaaar ben geldim. Salı sabah 08.00 de operasyona girdim. Hiç heyecanlı değildim.Saat 12.30 gibi bitmiş.13.15 gibi odama aldılar. Hastane, Barış bey herşey harikaydı. Ama ben korkunç kabus dolu 2 gün geçirdim. Başımdaki ağrının şiddeti, kulaklarıma, diş etlerime beynimin içine ta ki tamponlarımı aldırmaya gidene kadar sürdü. XXdyguxx ile çok hoş bir karşılaşmamız oldu.xxdygxx sen beni gördüğünde yüzüm balon gibi şişti. Tamponlarımı aldırıp Ankara'ya döndüm. Şu ana yüzüm yeşilleşti ve balon gibi şiş. Tamponlar alınınca baş ağrım sona erdi. Benim ameliyat sürecim sizlerinki gibi rahat değil korkunç geçti. Benim gibi forumda bir arkadaşınki de böyle geçmişti hatırlıyorum.Umarım bu zorluklara değer ve güzel bir sonuç ortaya çıkar.Bana ameliyata hazırlanma sürecinde yardımcı olan tüm değerli arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

çok geçmiş olsun canm... bu mesajın beni korkuttu :S

Barış Çakır'a ameliyat olan tanıdıklarım var üzgünüm kızlar görüntü okey - ben burun ucunu cok beğenmemiş olsamda- arkadasim nefes alamıyor .Tekrar ameliyat olacak .Dr.bey dalında iyi olabilir ama her zaman mükemmel sonuclar doğmuyor .

Sevg.

Barış Çakır'a ameliyat olan tanıdıklarım var üzgünüm kızlar görüntü okey - ben burun ucunu cok beğenmemiş olsamda- arkadasim nefes alamıyor .Tekrar ameliyat olacak .Dr.bey dalında iyi olabilir ama her zaman mükemmel sonuclar doğmuyor .

Sevg.

Arkadaşına çok geçmiş olsun umarım sorunu çözülür :(

barış beye dudak dolgusuda yaptırdım çok bğendm tavsiye edebilirm.

Dudak dolgusu okudukça aklım başımdan gidiyor. Cumartesi bir aksilik olmazsa (son iki hatta üç aydır aynı cümleyi telaffuz ediyorum)
gideceğim Barış Bey'e dolgu yaptırsam yeridir. Dudaklarım eski haline göre daha iyi ama ilk dolgu yaptırdığım gibi olsun istiyorum.
Sende güle güle kullan :))

bilgilendirdiğiniz için teşekkürler sanırım ben ilkbahar yaz gibi ameliyat olabilirim hem maddi açıdan hemde izin açısından gerçi istanbul'a 5 saat uzaklıktayım ama 1 yılımı doldurmadan bu kadar izin kullanamam birde ameliyat sonrası ilk hafta kontroller olmuyor mu,ameliyata girerken aileden imza alınıyor mu yada ne bileyim tampon tıkıyorlar mı normal burun ameliyatlarında tampon tıkıyorlarmış buda 1 metreyi bulan gazlı bezmiş çıkarılırken canın çok acır değer mi falan diyen kişiler var etrafımda ama ben yan profilimi beğenmiyorum burnum hem büyük hemde kemerli :(

Merhaba sevda'm,

Ameliyat sonrası hastaneden taburcu olduktan sonra 10 gün kadar sonra alçı çıkıyor eğer tampon kullanılmışsa bu 4.gün çıkabiliyor duruma göre değişiyor. Ve 15.gün yine kontrol oluyor sonra 1.ay kontrolü. Bunlar önemli aşamalar mutlaka görünmen gerekiyor. Ameliyata girerken aileden imza alınmıyor senden alıyorlar tabi reşitsen..
Tampon dediğin gibi bez değil silikon tampon kullanılıyor kiminde hiç kullanılmıyor. Bende tampon kullanılmadı mesela. Bez tampon kullanılırsa canın yanar ama silikon tamponda kişiden kişiye değişiyor kimi hiç acımadı diyor kimi birazhissettik diyor :) Gözünü korkutma yahu ameliyattan çıkıyorsun bi tampondan mı çekiniyorsun :))

Herkese merhaba, ben revizyon ameliyatı olucam ve doktor konusnda cok kararsızım.aklımda 2 doktor var.barıs cakır ve yakup avsar.
ilk ameliyatımdan sonra cok skıntılar cektım pişmanlık yasadım.ilk ameliyatımı ızmırde bır prof.a olmustum.şimdi istanbula gelmek istiyorum.
1 gün içinde 2 doktor ile görüşmek istiyorum.izmirden ucakla gelicem.barıs çakır şişli de,yakup avsar leventte.bu mesafeler arası uzak mı?aynı gun ucakla gerı donucem.hangı doktoru secmelıyım?? ameliyat olan arkadaslar bana fıkır verın lutfen[/QUO

slm bende revizyon olacagim ikisiylede görüsdüm birbirlerine cok fazla uzak degiller toplu tasimayila 1 saatini alabilir ama ikisini bir günde halletmek zor olabilir.
ikiside kafama yatti ama hangisini tercih etsem bilmiyorum terk farklari fiyat farki :)
benim biraz fazla oyulmus ve burunucunun sag tarafi fazla yukarida.
neyapsam bilmiyorum bende baris cakirin revizyon hasatlarini cevablarini bekliyorum

sevgiler

Hilya cevabın için cok tesekkur ederim bu süreçte mesajlasalım ısterım senı arkadas olarak ekledım

aynen öyle oraletciğim katılıyorum sana :)...bende yakup avşar ve barış bey'e bakmıştım sadece..yakup bey çok pahalıydı yanından bile geçemedim..kuzenim olmuştu onada.. :) ama barış bey daha başarılı ne mutlu bizeee...çokk mutlyuuzzzzzzz

ruhsen kuzenının kkda hesabı var mı? resmı falan.nasıl oldu sence onun burnu.ben senınkını cok begendım..ama dedıgım gıbı ıkı doktor arasındayım.param cok oldugundan degıl revızyon olucam pişman olmak ıstemıyorum iki doktoru da begenıyorum.

canım bende bunu yapmaya çalışıyorum ama tescilli revizyonluğum. kaç doktorla görüştüm hatta barış beyle bile. burnun fazla kısaltılmış. orta direk geride. aks rotasyonu vs. sıraladılar benim gözle gördüğüm hataları onlar bilimsel dille. onuda geçtim burnum bariz yamuk eskisi gibi. yani işim çok yoğun halkla ilişkilerdeyim. bazen yoğunluktan unutuyorum ama hala insanalrın bakışını y akalıyorum çok fena oluyorum. aynada kendime bakamıyorum:(

ilk dr.un kımdı? hangı drlarla gorustun revızyon ıcın.burnu nasıl kısaltıyorlar kı en fazla ucunu kaldırır dıye dusunmustum ben

ilk dr.un kımdı? hangı drlarla gorustun revızyon ıcın.burnu nasıl kısaltıyorlar kı en fazla ucunu kaldırır dıye dusunmustum ben
lolita mrb konuyla ilgili mesajına burdan cevap veriyorum cnm kusura bakma mesaj sayım 100 ü aşmadığı için . verdiğin krem ismini biliyorum ama cildim hassas olduğu için tahriş ediyor ama çok başarılı krem doğrusu tavsiyen için tşk ederim. şuan farklı bir tedavi yöntemi izliyorum doktorumla. burnumla ilgili gelişmeler aynı havalar burnumu etkiledi ama şuan için bu konuyu bir kenara koydum 6.aya kadar düşünmeyecem bu şişlikleri ama şekil olarak çok havalı bir burnum var doğrusu :) umarım sende içine sinen en doğru kararı, en kısa zamanda verirsin cnm.. Sevgiler ..

Back