ben de yıllar boyu yapıcam yapıcam diyip de cesaret edemediğim burun ameliyaatımı temmuzda barış beye oldum, ameliyat insanı gerçekten korkutuyor ama olacaklar için söylüyorum ki gerçekten korkulacak hiçbir şey yok, bu ve bunun gibi 100lerce forum okudum en son Barış Bey'de karar kıldımmm
gerçekten soracağınız her türlü soruya sabırla cevap veriyor ve sürekli güler yüzle, kendisi yüzdeki ışıkların görünümü ile ilgili ustaymış, hatta benim ameliyat olacağım zamanlarda bu konuyla ilgili bir konferans verecekti. Burnumun ucunda elmas görüntüsü olacak şekilde bir tasarım yaptı
ameliyaat günü geldi çattıııı anesteziden sonraa rüyalar aleminde 4 saatten sonra uyandım, anestezi sonrası sıkıntıdan başka(üşüm mide bulantısı) neredeyse hiç ağrım olmadı zaten sabaha kadar hemşireler sürekli gelip buzlarınızı değiştiriyor 10 gün boyunca alçılı kalıyorsunuz , benim gözümde kızarıklık bile olmadı sadece yüzümde çok hafif şişlik vardı ama sanırım bu da doktorumun mahareti :)
alçım çıktığında bile gözüme inanamadım umduğumdan daha güzel olduu şimdi gayet memnunum... Aklında şüpheleri olanlar bence çekinmesinler, soracağınız bir şey varsa cevaplayabilirim. ve doktorumu gerçekten şiddetle herkese tavsiye ederim :)))