Kızlar arkadaşlık teklifi gönderiyorsunuz ancak en azından niyetinizi ifade eden bir mesaj atın özelden ve ben de bileyim ki burun ameliyatı olmak istiyorsunuz ve bu amaca hizmet ediyor fotoğraflarım.Albumlerde avatar resmini görüp merak edip arkadaşlık yollamayın.kesinlikle kabul etmiyorum bilginize.yasakkelime
Barış Çakır' ın yaptığı burun estetiklerinde tekrar reviz yon olma ihtimali doğuyor mu arkadaşlarcanım ben barıs beyın yaptıgı revızyonlarıda gordum gayet basarılı ıstersen bır kendısıyle gorus:)
Barış Çakır' ın yaptığı burun estetiklerinde tekrar reviz yon olma ihtimali doğuyor mu arkadaşlar
pazartesi günü bende estetik oluyorum hadi hayırlısı olunca resimlerimi yollarım :)
pazartesi günü bende estetik oluyorum hadi hayırlısı olunca resimlerimi yollarım :)
içimi aydınlattın vallahiben de yıllar boyu yapıcam yapıcam diyip de cesaret edemediğim burun ameliyaatımı temmuzda barış beye oldum, ameliyat insanı gerçekten korkutuyor ama olacaklar için söylüyorum ki gerçekten korkulacak hiçbir şey yok, bu ve bunun gibi 100lerce forum okudum en son Barış Bey'de karar kıldımmm
gerçekten soracağınız her türlü soruya sabırla cevap veriyor ve sürekli güler yüzle, kendisi yüzdeki ışıkların görünümü ile ilgili ustaymış, hatta benim ameliyat olacağım zamanlarda bu konuyla ilgili bir konferans verecekti. Burnumun ucunda elmas görüntüsü olacak şekilde bir tasarım yaptı
ameliyaat günü geldi çattıııı anesteziden sonraa rüyalar aleminde 4 saatten sonra uyandım, anestezi sonrası sıkıntıdan başka(üşüm mide bulantısı) neredeyse hiç ağrım olmadı zaten sabaha kadar hemşireler sürekli gelip buzlarınızı değiştiriyor 10 gün boyunca alçılı kalıyorsunuz , benim gözümde kızarıklık bile olmadı sadece yüzümde çok hafif şişlik vardı ama sanırım bu da doktorumun mahareti :)
alçım çıktığında bile gözüme inanamadım umduğumdan daha güzel olduu şimdi gayet memnunum... Aklında şüpheleri olanlar bence çekinmesinler, soracağınız bir şey varsa cevaplayabilirim. ve doktorumu gerçekten şiddetle herkese tavsiye ederim :)))
arkadaşlar ameliyatınızı açık teknikle mi kapalı tekniklemi yaptılarcanım çok geçmiş olsun tekrar
ben de seni gördüğüme, tanıştığıma o kadar mutluyum ki opuyorumnanaktan
çok tatlısın =)
dediğim gibi burun kalkıklığını hiç takma
gördün benim burnumu işte
benim de ilk gün aynı seninki gibiydi =)
sanki, bıçakla kesilmiş gibi duruyordu =)
glorias ın yaşadıklarını ben yaşıyorum şuan hayırlısı hakkımızda :)Canım gözü korksaydı benim burnumdan korkardı) başkasının bozduğu burnu yapmak daha zordur..Revizyonu kapalı yapan ilk ameliyatı gözü kapalı bile yapar , sen içini ferah tut...
teşekkür ederim burada daha yeniyim o yüzden fazla bilgi sahibi de değilim 24 saatten az kaldı ameliyatıma yaklaştıkça tabi endişeler had safhada. tasarımda gayet hoştu burnum umarım sonuçta öyle olur :)elbette oluyordur.bu risk bütün ameliyatlarda doktorlarda var zaten.barış bey ameliyata girmeden görüşmesinde zaten söylüyor yüzde beş revizyon olma ihtimali var diye.
ama diğer doktorlara göre revizyon olmak isteyen barış beyin kendi hastaları az diğer doktorları da takip ettiğiimden biliyorum.olmak isteyen varsa da revizyon yine barış beye olmak istiyorlar bi de böyle bişi dikkatimi çekmişti genelde revisyon olmak isteyenler başka doktorlara oluyorlar ama barış beyde bu yok.
bnm ameliyatım 3 ay olucak az kaldı hala değişimler görüyorum burnumda önden hala geniş geliyor bana ama son hali bu değil bnce daha da incelip güzelleşecek 6 ay hatta 1 seneye kadar sabırla beklememiz gerekiyor yeni ameliyat olan arkadaşlarımmm :)))))
teşekkür ederim inşallah :)Hayırlısı olsun. İnşallah isteğin burnun olur :)
insan ister istemez endişeleniyor ama doktoruma olan güvenimi düşününce rahatlıyorum çünkü gerçekten çok araştırma yaptım:)çok sevindim hayırlı olsun.hiç tasalanma emin ellerdesin.nası oldu nasıl bitti anlamayacaksın bilee.şimdiden çok geçmiş olsun..
resimlerin varmı bakabilir miyiz :)teşekkür ederim burada daha yeniyim o yüzden fazla bilgi sahibi de değilim 24 saatten az kaldı ameliyatıma yaklaştıkça tabi endişeler had safhada. tasarımda gayet hoştu burnum umarım sonuçta öyle olur :)
:) o da bir şeymi bana saatler geçmiyor :) xxdyguxx görmedim resimlerini ama inş senin gibi memnun kalırımuzunca bi süre forumu takip edemedimm... aralik ayi ne gelmez aymis
xxduygucum resimlerine baktim degisim inanilmaz güzelll bayildimmm
oralet ve Zynp e sevgilerdarisi basima
:) o da bir şeymi bana saatler geçmiyor :) xxdyguxx görmedim resimlerini ama inş senin gibi memnun kalırım
çook teşekkür ederim herşey geride kaldı şimdi sabırsızlıkla bekleme zamanı alçının içinden bakalım ne çıkacak :)carmenia dualarimiz seninle ins hersey yolunda gider ve bekledigindende güzel bir sonucla karsilasirsin :97: :97:
gecmis olsun simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?