Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Barış Bey burun estetiği olmak istediğim doktorlar arasında. burnunuz cok övülmüş merak ettim. fotograflarınıza bakabilmek için arkadaşlık isteği yolladım kabul ederseniz sevinirim.
Teşekkürler..

merhaba kızlar,
özel mesaj atamadığım için burdan yazıyorum. Fotoğraflarınızı görebilmek için bazı kişilere (Dilemgiz, mirabel, sema28, oralet ...) arkadaşlık teklifi yolladım kabul ederseniz bana cok yardımcı olmuş olursunuz.

Neredeyse 3 yıldır doktor arıyorum ve hala korkuyorum. Barış Çakır'ı genç bulduğum için açıkcası hiç düşünmemiştim tecrübe açısından. Yorumlarınız beni çok umutlandırdı ama hala kimsenin fotografına bakamadım net bir fikir elde etmek için.

Barış Çakır' ın yaptığı burun estetiklerinde tekrar reviz yon olma ihtimali doğuyor mu arkadaşlar

elbette oluyordur.bu risk bütün ameliyatlarda doktorlarda var zaten.barış bey ameliyata girmeden görüşmesinde zaten söylüyor yüzde beş revizyon olma ihtimali var diye.

ama diğer doktorlara göre revizyon olmak isteyen barış beyin kendi hastaları az diğer doktorları da takip ettiğiimden biliyorum.olmak isteyen varsa da revizyon yine barış beye olmak istiyorlar bi de böyle bişi dikkatimi çekmişti genelde revisyon olmak isteyenler başka doktorlara oluyorlar ama barış beyde bu yok.

bnm ameliyatım 3 ay olucak az kaldı hala değişimler görüyorum burnumda önden hala geniş geliyor bana ama son hali bu değil bnce daha da incelip güzelleşecek 6 ay hatta 1 seneye kadar sabırla beklememiz gerekiyor yeni ameliyat olan arkadaşlarımmm :)))))

içimi aydınlattın vallahi

arkadaşlar ameliyatınızı açık teknikle mi kapalı tekniklemi yaptılar

Canım gözü korksaydı benim burnumdan korkardı ) başkasının bozduğu burnu yapmak daha zordur..Revizyonu kapalı yapan ilk ameliyatı gözü kapalı bile yapar, sen içini ferah tut...
glorias ın yaşadıklarını ben yaşıyorum şuan hayırlısı hakkımızda :)

teşekkür ederim burada daha yeniyim o yüzden fazla bilgi sahibi de değilim 24 saatten az kaldı ameliyatıma yaklaştıkça tabi endişeler had safhada. tasarımda gayet hoştu burnum umarım sonuçta öyle olur :)

çok sevindim hayırlı olsun.hiç tasalanma emin ellerdesin.nası oldu nasıl bitti anlamayacaksın bilee.şimdiden çok geçmiş olsun..
insan ister istemez endişeleniyor ama doktoruma olan güvenimi düşününce rahatlıyorum çünkü gerçekten çok araştırma yaptım:)

uzunca bi süre forumu takip edemedimm... aralik ayi ne gelmez aymis
xxduygucum resimlerine baktim degisim inanilmaz güzelll bayildimmm
oralet ve Zynp e sevgiler darisi basima

uzunca bi süre forumu takip edemedimm... aralik ayi ne gelmez aymis
xxduygucum resimlerine baktim degisim inanilmaz güzelll bayildimmm
oralet ve Zynp e sevgiler darisi basima
:) o da bir şeymi bana saatler geçmiyor :) xxdyguxx görmedim resimlerini ama inş senin gibi memnun kalırım

arkadaşlar ben barış beyden randevu almak için mail atıyorum ancak geri dönülmüyor.kontak kuran varmı acabaa bugünlerde mail yoluylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…