• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Canım geçmiş olsun ne zor geçmiş senin sürecin. :71: Dediğin gibi bunları unutturacak bir sonuç bekliyoruz bizde senin gibi :71: Burnun küçük ve etli miydi yapısal olarak ?
Buradan bir arkadaşımızın da bu sebeple tambonun baskısını hissettiğini okumuştum.

Şu aralar nasılsın bakalım. Daha iyi olmanı umarak geçmiş olsun diliyorum. Ve ben eminim bunlara değecek :) Darısı sonrasının rahat geçmesi diyorum ;)

Evet Oralet'cim korkunç bir üç gündü.Şimdi iyiyim yüzümdeki şişlik ve bereler sararıp yokolmak üzere yarın alçım çıkıyor heyecanla bekliyorum. Ben daha kısa bir burun istemiştim. Çok fazla kısaltmamış gibi geldi belki de şiş bilemiyorum bekleyip görücez. Oraletcim benim burnum ince uzun eti çok az tamamiyle kemikli bir burundu. Profilimdeki resmimde biraz belli. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim gelişmelerden haberdar edicem sizleri. Bir de sizde de grip olmuş gibibir geniz akıntısı oldu mu?

Son resmine bayıldım! Harkulade bir duruş !! :nazar::nazar: Arkadaşlar rrevvnnakk listenizdeyse birkaç saniyenizi ayırıp bakın diyorum. Başka da bir şey demiyorum :))

Oraletcim tşk. ederim.Bilgisayardan kendim çektim sonuş bu işte.Başkası çektiği zaman kasıyorum kendimi, çok kötü çıkıyorum.
Zaten Barış Bey'i de uğraştırdım ''hiç poz vermeyi bilmiyorsun , evde çalış'' dedi.

Barış Bey hangi hastanede? Ameliyat amacı estetikten ziyade nefes problemleri olup sonuçtan memnun olmayan var mı? Bu arada ameliyat olan arkadaşlara arkadaşlık teklifi gönderdim kabul ederseniz sevinirim.

Evet Oralet'cim korkunç bir üç gündü.Şimdi iyiyim yüzümdeki şişlik ve bereler sararıp yokolmak üzere yarın alçım çıkıyor heyecanla bekliyorum. Ben daha kısa bir burun istemiştim. Çok fazla kısaltmamış gibi geldi belki de şiş bilemiyorum bekleyip görücez. Oraletcim benim burnum ince uzun eti çok az tamamiyle kemikli bir burundu. Profilimdeki resmimde biraz belli. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim gelişmelerden haberdar edicem sizleri. Bir de sizde de grip olmuş gibibir geniz akıntısı oldu mu?

Aman ya iyiki bende tampon yokmuş diyorum şimdi. Geçmiş olsun canım. Alçın çıksın bakalım :)) Ödemler sen yanıltmasın. Bende bile 1 ila 1,5 milim arasında incelme oldu. Resimlerde bariz belli zaten 1.ayına doğru daha toparlanmış olacak. İlk görüntü seni şaşırtmasın ;)

Kemikli yapısından baskı yapmış olabilir. Neyse kurtuldun ya şu alçı çıksın zaman geçsin bi keyfini sür artık dimii :))

Gelişmeleri bekliyorum :)

Bu arada grip olmuş havası hepimizde oluyor özellikle burun spreyini kullandığında ;)

Ben hatta üşüttüm diye düşünüyordum geçti gitti. İstisnasız herkesin yaşadığı bir durum bu ;)

Oraletcim tşk. ederim.Bilgisayardan kendim çektim sonuş bu işte.Başkası çektiği zaman kasıyorum kendimi, çok kötü çıkıyorum.
Zaten Barış Bey'i de uğraştırdım ''hiç poz vermeyi bilmiyorsun , evde çalış'' dedi.

Öğrenince beni de çalıştırır mısın :)) Bende biraz zorlanıyorum bu konuda ;) Resmi çeken Barıs Bey olunca tabi :D

Arkadaşlar tasarım resmimi de yükledim. diğer ameliyat olanlarda tasarımlarını yüklerlerse kıyaslama yapmamız daha kolay olur

Canım son resmini gördüm burun sırtı düzzzzleşmeye başlamış değil düzz olmuş bile :)) İç dış toparlanıyor süper görünüyor ayrıca :nazar: Öncesi sonrası farkediyor. ;)
Maşallah diyorum.

Barış Bey hangi hastanede? Ameliyat amacı estetikten ziyade nefes problemleri olup sonuçtan memnun olmayan var mı? Bu arada ameliyat olan arkadaşlara arkadaşlık teklifi gönderdim kabul ederseniz sevinirim.

kkrabiberr Barış Bey Fulya Acıbadem Hastenesi'nde ameliyatlarını yapıyor. Ayrıca arkadaşlık teklifini de onayladım ;)

Teşekkür ederim Ruhsen'cim neyse ağrı sızı geride kaldı. Şimdi yalnızca keşke daha küçük yapsaydı diyorum ama şiş olduğu içinde olabilir.

bouquet1974;20949006] ekleme yolladım sana benıde kabul edermısın bende barıs beye oldum ve bıraz daha kucuk olsaydı dıyenlerdenım tekrar kendısıne kucultme rıcasında bulunıcam bakalm ne dıcek acıkcası yandan goruntusu küçülmez 1 mm fln fark eder ama önden orta kısımın şişliği küçülecektir.

benide eklermisin oralet o kadar güzel anlattıkı burnunu cok merak ediyorum

arkadaşlar merhaba,
bende şuan araştırma aşamasındayım ama en çok aklıma yatan dr emre ilhan oldu. şimdidie barış çakır ile ilgili araştırma yapıyorum.
barış beye ameliyat olmuş arkadaşlarım beni ekleyebilirlermi resimlerini görmek isityorum mümkünse.
ben çok evhamlıyımda karar vermemde bana yardımcı olursanız sevinirm :)

Canım sen benim listemdesin zaten hatta sana bir jest yapayım özel mesajlarına bak bakalım :))

çok msj atmadıgımdan ozel msj gonderemıorm galıba. facebookumu kapadım actıgım zmn eklıcem seni bıde bazı demek ıstedklerını tam anlamadım ama özel attgın ıcın burdan yorum yapmıorm suanda.

canım barış beyin revizyonlarının tamamına yakını , hastaların ilk önce doğal burun isteyip, sonra pişman olup daha kalkık ve kavisli bir burun istemelerinden kaynaklanıyordu
artık barış bey , doğal isteyenleri bile biraz kalkık ve kavisli yapıyor bu yüzden uzun zamandır revizyon haberleri yok
emre ilhanı ben barış çakırın 2 sene önceki hali gibi görüyorum
şu an çok popüler , 1 sene sonra duyulur revizyon haberleri (eğer olursa) (hangi doktora olunursa olunsun umarım kimsenin revizyona ihtiyacı olmaz)
barış bey de 2 sene önce çok çok daha popülerdi, 1 sene sonrasında o rev haberleri çıktı, şimdi yok öyle birşey =)

bende kalkık burun istedim barış beyden daha güzel oldu doğal duruyo çok kalkık değil çoğu arkadaşım anlamadı bile

bir ay iki tane yastıkla yatmalısın yan yatabilirsin.ben böyle yapıyorum

Merhaba gecesaçlı. Alçım alındıktan sonra Barış beye sormuştum tek yastıkla yatabilirsin demişti gerçi o herşeye bişey olmaz diyordu. Siz ne zaman ameliyat oldunuz? Sizin memnunniyetsizliğiniz ne acaba? Bana burnum uzun geliyor ki kısalmasını istemiştim ve kemeri vardı hala biraz kemerli duruyor ne yazıkki.

Back