Canım geçmiş olsun ne zor geçmiş senin sürecin.Dediğin gibi bunları unutturacak bir sonuç bekliyoruz bizde senin gibi Burnun küçük ve etli miydi yapısal olarak ?
Buradan bir arkadaşımızın da bu sebeple tambonun baskısını hissettiğini okumuştum.
Şu aralar nasılsın bakalım. Daha iyi olmanı umarak geçmiş olsun diliyorum. Ve ben eminim bunlara değecek :) Darısı sonrasının rahat geçmesi diyorum
Son resmine bayıldım! Harkulade bir duruş !!Arkadaşlar rrevvnnakk listenizdeyse birkaç saniyenizi ayırıp bakın diyorum. Başka da bir şey demiyorum :))
Evet Oralet'cim korkunç bir üç gündü.Şimdi iyiyim yüzümdeki şişlik ve bereler sararıp yokolmak üzere yarın alçım çıkıyor heyecanla bekliyorum. Ben daha kısa bir burun istemiştim. Çok fazla kısaltmamış gibi geldi belki de şiş bilemiyorum bekleyip görücez. Oraletcim benim burnum ince uzun eti çok az tamamiyle kemikli bir burundu. Profilimdeki resmimde biraz belli. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim gelişmelerden haberdar edicem sizleri. Bir de sizde de grip olmuş gibibir geniz akıntısı oldu mu?
Oraletcim tşk. ederim.Bilgisayardan kendim çektim sonuş bu işte.Başkası çektiği zaman kasıyorum kendimi, çok kötü çıkıyorum.
Zaten Barış Bey'i de uğraştırdım ''hiç poz vermeyi bilmiyorsun , evde çalış'' dedi.
Arkadaşlar tasarım resmimi de yükledim. diğer ameliyat olanlarda tasarımlarını yüklerlerse kıyaslama yapmamız daha kolay olur
Barış Bey hangi hastanede? Ameliyat amacı estetikten ziyade nefes problemleri olup sonuçtan memnun olmayan var mı? Bu arada ameliyat olan arkadaşlara arkadaşlık teklifi gönderdim kabul ederseniz sevinirim.
Teşekkür ederim Ruhsen'cim neyse ağrı sızı geride kaldı. Şimdi yalnızca keşke daha küçük yapsaydı diyorum ama şiş olduğu içinde olabilir.
Oraletcim tşk. ederim.Bilgisayardan kendim çektim sonuş bu işte.Başkası çektiği zaman kasıyorum kendimi, çok kötü çıkıyorum.
Zaten Barış Bey'i de uğraştırdım ''hiç poz vermeyi bilmiyorsun , evde çalış'' dedi.
benide eklermisin oralet o kadar güzel anlattıkı burnunu cok merak ediyorum
Canım son resmini gördüm burun sırtı düzzzzleşmeye başlamış değil düzz olmuş bile :)) İç dış toparlanıyor süper görünüyor ayrıcaÖncesi sonrası farkediyor.
Maşallah diyorum.
Canım sen benim listemdesin zaten hatta sana bir jest yapayım özel mesajlarına bak bakalım :))
canım barış beyin revizyonlarının tamamına yakını , hastaların ilk önce doğal burun isteyip, sonra pişman olup daha kalkık ve kavisli bir burun istemelerinden kaynaklanıyordu
artık barış bey , doğal isteyenleri bile biraz kalkık ve kavisli yapıyor bu yüzden uzun zamandır revizyon haberleri yok
emre ilhanı ben barış çakırın 2 sene önceki hali gibi görüyorum
şu an çok popüler , 1 sene sonra duyulur revizyon haberleri (eğer olursa) (hangi doktora olunursa olunsun umarım kimsenin revizyona ihtiyacı olmaz)
barış bey de 2 sene önce çok çok daha popülerdi, 1 sene sonrasında o rev haberleri çıktı, şimdi yok öyle birşey =)
Ameliyat olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun umarım gönüllerine göre burunları olur. bu arada bir resim daha ekledim ve ne yazıkki ben burnumu beğenmiyorum
Kızlar alçım alındıktan sonra tek yastıkla ve yan yatıyorum.(eskisi gibi).Burnuma zarar verir mi bu durum sizce. ÇÜnkü sabah kalktığımda yüzüm şiş oluyor sonra geçiyor.
bir ay iki tane yastıkla yatmalısın yan yatabilirsin.ben böyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?