bir daha konuşuruz hayatımm uygun görürüse olur sanıyorummm...artık barış beye kaldın aydayliciğim:)umarım bu kez ikna edebilirim Barış beyi ben burnumu beğenmiyorum ama o gerek yok dedı amelıyata(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir daha konuşuruz hayatımm uygun görürüse olur sanıyorummm...artık barış beye kaldın aydayliciğim:)umarım bu kez ikna edebilirim Barış beyi ben burnumu beğenmiyorum ama o gerek yok dedı amelıyata(
uygun görürse değil ya (( benimde burnum seninki gibi güzel olsun istiyorumm
CANIM BEN AMELIYAT OLMADIMKI BARIŞ BEYE OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM.AMA BARIŞ BEY BURNUMU GÖRDÜĞÜNDE SNA GEREK YOK DEDI AMA BENCE VAR O YÜZDEN HANİ.AMA YOKSA BARIŞ BEY COK IYI KALPLI GÜLER YÜZLÜ HASTALARINI PSKOLOJIK OLARAK RAHATLATAN BR DOKTOR.BENCE BİR GİT GÖRÜŞ KAYBEDCEĞİ BRŞEY YOK.AMA GİTTİĞİN ZAMANDA BANA HABER VER MERAK EDEREİM:)BU ARADA ÖZELDEN YAZAMIYORUM MESaj hakkım dolmamış
bu arada terrace fulya ya nasıl gidiliyor? istanbul cerrahi hastanesi nin neresinde kalıyor? gidenler tarif edebilir mi? nişantaşı üzerinden ya da şişli/mecidiyeköy üzerinden?
Arkdaşım bende barış beye 25 mayısta ameliyat oldum çokta memnunum..inan sende memnun kalıcaksın..çünkü o çok iyi birisi güleryüzlü ve sen herşeyi onun ellerine bırak bence..çünkü yüzüne gidecek olan burunu zaten sana yapar...sen isteiğini yine belirtrisn tabi o ayrı bişey...bu arada terrace fulya ya nasıl gidiliyor? istanbul cerrahi hastanesi nin neresinde kalıyor? gidenler tarif edebilir mi? nişantaşı üzerinden ya da şişli/mecidiyeköy üzerinden?
evet aydayliciğim beraber gitmişitkk hatırlıyorummbiz mecidiyeköyden taksiyle gittik ama tarif olarak bilmiyorum
Kızlar ameliyat sonrası ödemlerle ilgili bir sayfaya daha üyeyim orada üye arkadaşlardan biri güzel bir ödeme iyi gelen yöntemden bahsetmiş : duş almak.
Alçı çıktıktan sonra yüzünüzü yıkamaktan sakınmayın burnunuza su değsin. Duş alırken yüzünüzü aşağı eğmeyin bırakın su ile temas etsin Bu basit gibi durabilir ama gerçekten çok bariz sonuçlara imza atıyormuş. Ayrıca siebellecimin dediği gibi kısa yürüyüşler yapabilirsiniz özellikle alçılıyken hafif serin hava burna iyi gelecektir. Alçı sonrası da iyi gelir. Bitki çaylarını yabana atmayın muhakkak tüketin. Ödemleri vücuttan atmanın en etkili yolu. Bol su için.
Ve şunu unutmayın kızlar, sizler hasta değilsiniz. Hasta gibi yatmayın :) Yatarsanız çok şişersiniz.
Bilginize )
tüm yanıt veren arkadaşlara teşekkür ederim özellikle yol tarifi için :) taksiyle gidicem zatn çok uzakta değilmiş sevindim :)
yarını sabırsızlıkla bekliyorum.. annem hala surat yapıyo sırf sen çok istiyosun diye gidiyorum diyo.. ameliyat günü bile hala bana kızım senin burnun güzel boşver derse hiç şaşırmam :))
inş tasarımı verir bana da barış bey..
foruma çok sık giremiyorum sonunda yeni bir atak yaparak Barış Bey'e randevu aldım! haftasonu gidiyorum görüşmeye..
ameliyat tarihini ne kadar zaman sonraya veriyor? çektiği fotoğrafa tasarımı hemen mi yapıyor ? flash fln götürsem bana verir mi tasarımı?
oraletcim senin ameliyatın kapalı mıydı?
kesinlikle soğuk su işe yarıyor farkediyorum :)) ama bi türlü inmedi burnum sol taraf daha şiş ve hafif bir ağrı var sanırım burun yamukluğuda bundan kaynaklanıyo bi taraf daha şiş diye o ağrıyan yerin nededini çok merak ediyorum 1 ay görüşmesine daha var tatile çıkacağım içinde erken gidemiyorum malesef ama umarım bi sorun yoktur biran önce barış beylee görüşme tarihinn gelmesine beklicem artık napalımm
oraletciğim nerelerdesin yahu resimlerimeee bakkkkk :)
canım benim bugün tam 4 ay oldu.gitsem mi acaba kontrole?* ilk ay gittim bi dahada gitmedim.
umarım bu kez ikna edebilirim Barış beyi ben burnumu beğenmiyorum ama o gerek yok dedı amelıyata(