• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

aydaylı yarın barış bey ile görüşmeye gidiyorum ama korkuttun beni :s burnundan memnun değil misin? resmin varsa görebilir miyim? talep gönderdim

CANIM BEN AMELIYAT OLMADIMKI BARIŞ BEYE OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM.AMA BARIŞ BEY BURNUMU GÖRDÜĞÜNDE SNA GEREK YOK DEDI AMA BENCE VAR O YÜZDEN HANİ.AMA YOKSA BARIŞ BEY COK IYI KALPLI GÜLER YÜZLÜ HASTALARINI PSKOLOJIK OLARAK RAHATLATAN BR DOKTOR.BENCE BİR GİT GÖRÜŞ KAYBEDCEĞİ BRŞEY YOK.AMA GİTTİĞİN ZAMANDA BANA HABER VER MERAK EDEREİM:)BU ARADA ÖZELDEN YAZAMIYORUM MESaj hakkım dolmamış

CANIM BEN AMELIYAT OLMADIMKI BARIŞ BEYE OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM.AMA BARIŞ BEY BURNUMU GÖRDÜĞÜNDE SNA GEREK YOK DEDI AMA BENCE VAR O YÜZDEN HANİ.AMA YOKSA BARIŞ BEY COK IYI KALPLI GÜLER YÜZLÜ HASTALARINI PSKOLOJIK OLARAK RAHATLATAN BR DOKTOR.BENCE BİR GİT GÖRÜŞ KAYBEDCEĞİ BRŞEY YOK.AMA GİTTİĞİN ZAMANDA BANA HABER VER MERAK EDEREİM:)BU ARADA ÖZELDEN YAZAMIYORUM MESaj hakkım dolmamış

ohh rahatladım :) bende ameliyat oldun ama istediğin gibi olmadı sandım :)) ben 2008 den beri takip ediyorum barış beyi en az sorunlu dr o gibi görünüyo.. şu ana kadar benim bildiğim bir tek dilemgiz var sorun yaşayan.. gerçi çoğu kşi ameliyattan sonra artık foruma girmedi..

2008 yılında barış beye resimlerimi mail atmıştım o da bana tasarım göndermişti :) yarın o mailin çıktısını da götürcem :) çocuk gibiymişim ama o zaman tabi 3 yıl önce..

tabi yazarım yarın akşam detayları.. sabırsızlıkla bekliyorum..

bu arada terrace fulya ya nasıl gidiliyor? istanbul cerrahi hastanesi nin neresinde kalıyor? gidenler tarif edebilir mi? nişantaşı üzerinden ya da şişli/mecidiyeköy üzerinden?

Son düzenleme:
bu arada terrace fulya ya nasıl gidiliyor? istanbul cerrahi hastanesi nin neresinde kalıyor? gidenler tarif edebilir mi? nişantaşı üzerinden ya da şişli/mecidiyeköy üzerinden?

Mecidiyeköy cevahir ylundan aşağı doğru yürüyerek gidiliyor. Ama 20 dk yürürsün. Ben şöyle gidiyorum. Karaköyde beşiktaş yönündeki durakta 26-a veya 26-b ye bin fulya durağında in.
orda acıbadem hastanesinin karşısı teracce.

Arkdaşım bende barış beye 25 mayısta ameliyat oldum çokta memnunum..inan sende memnun kalıcaksın..çünkü o çok iyi birisi güleryüzlü ve sen herşeyi onun ellerine bırak bence..çünkü yüzüne gidecek olan burunu zaten sana yapar...sen isteiğini yine belirtrisn tabi o ayrı bişey...

Ha adrese gelincede ben sürekli gidiyorum mecidiyeköyden bi taksiye atla...fulya acıbademe gitcem de..taksiciler çok iyi biliyor orayı...10dakika sürüyor taksiyle..barış beyin yeride o hastanenin karşısında fulya terasta
hadi bol şanslar dilerim sanada :)

Son düzenleme:
Kızlar ameliyat sonrası ödemlerle ilgili bir sayfaya daha üyeyim orada üye arkadaşlardan biri güzel bir ödeme iyi gelen yöntemden bahsetmiş : duş almak.

Alçı çıktıktan sonra yüzünüzü yıkamaktan sakınmayın burnunuza su değsin. Duş alırken yüzünüzü aşağı eğmeyin bırakın su ile temas etsin ;) Bu basit gibi durabilir ama gerçekten çok bariz sonuçlara imza atıyormuş. Ayrıca siebellecimin dediği gibi kısa yürüyüşler yapabilirsiniz özellikle alçılıyken hafif serin hava burna iyi gelecektir. Alçı sonrası da iyi gelir. Bitki çaylarını yabana atmayın muhakkak tüketin. Ödemleri vücuttan atmanın en etkili yolu. Bol su için.

Ve şunu unutmayın kızlar, sizler hasta değilsiniz. Hasta gibi yatmayın :) Yatarsanız çok şişersiniz.

Bilginize ;))

bu faydalı bilgi çok geride kalmış yeni ameliyat olanlara hatırlatmalı :34:

melek oralet yine iş başında :)

tüm yanıt veren arkadaşlara teşekkür ederim özellikle yol tarifi için :) taksiyle gidicem zatn çok uzakta değilmiş sevindim :)

yarını sabırsızlıkla bekliyorum.. annem hala surat yapıyo sırf sen çok istiyosun diye gidiyorum diyo.. ameliyat günü bile hala bana kızım senin burnun güzel boşver derse hiç şaşırmam :))

inş tasarımı verir bana da barış bey..

merhaba kızlarrrr ekleme talebinde bulunanları ekledim.dün 1. ayım doldu ama önden burnum hala çok şiş.yandanda eski kalkıklığı hiç kalmadı.bnm gibi şişlikleri uzun sürenler oldumu merak ediyorumm ? daha ne kadar sürüüücek :((

tüm yanıt veren arkadaşlara teşekkür ederim özellikle yol tarifi için :) taksiyle gidicem zatn çok uzakta değilmiş sevindim :)

yarını sabırsızlıkla bekliyorum.. annem hala surat yapıyo sırf sen çok istiyosun diye gidiyorum diyo.. ameliyat günü bile hala bana kızım senin burnun güzel boşver derse hiç şaşırmam :))

inş tasarımı verir bana da barış bey..

Anneler böyle düşünür herzaman ne gerek var:))
Valla bende senin adına sabırsızlıkla bekliyorum saat kaçta randevun?

foruma çok sık giremiyorum :( sonunda yeni bir atak yaparak Barış Bey'e randevu aldım! :32: haftasonu gidiyorum görüşmeye..

ameliyat tarihini ne kadar zaman sonraya veriyor? çektiği fotoğrafa tasarımı hemen mi yapıyor ? flash fln götürsem bana verir mi tasarımı?

oraletcim senin ameliyatın kapalı mıydı?

canım görüşmen kaçta acaba :)) göğüs ameliyatı olan bir arkadaşımın 1.ayı onunla yarın gideceğim :) 13:30 civarı oralardayım sen kaç gibi gideceksin ??

Ameliyat tarihine sen karar veriyorsun uygun ne zaman olursa ve o tarihe boş yer varsa. Çektiği resimlerle hemen tasarım yapıyor ve rica edersen flahsh disce atabilir. :) Benim ameliyatım kapalıydı. Bu siteye üye olup açık yaptığı var mı hiç karşılaşmadım. Hepimiz kapalı teknikle ameliyat olduk desem yanlış olmaz :))

kesinlikle soğuk su işe yarıyor farkediyorum :)) ama bi türlü inmedi burnum sol taraf daha şiş ve hafif bir ağrı var sanırım burun yamukluğuda bundan kaynaklanıyo bi taraf daha şiş diye o ağrıyan yerin nededini çok merak ediyorum 1 ay görüşmesine daha var tatile çıkacağım içinde erken gidemiyorum malesef ama umarım bi sorun yoktur biran önce barış beylee görüşme tarihinn gelmesine beklicem artık napalımm

Sen tatilinn tadını çıkar, benimde sol daha iyiydi sağ daha geriden iyileşti. Toparlandı. Bölgesel şişlikte sağ rekora koştu bir dönem :D
Hangi tarafla daha çok oynandıysa o taraf daha geriden iyileşiyor haklı olarak :) Mazeretim var diyor :D

umarım bu kez ikna edebilirim Barış beyi ben burnumu beğenmiyorum ama o gerek yok dedı amelıyata:((

Merhaba aydaylı, Barış Bey'i ikna etmek zordur. Eğer bir sorun olduğunu düşünmüyorsa zor olacaktır işin. Muhtemelen yapmayacaktır.
Ben 6 ay uğraştım yaptımak için. Yaptırdım ama ameliyat sabahı her an cayabilir düşüncem vardı.

Back