kızlar bişey sorucam ben sevin hanımı arıyorum fakat başka birisi çıkıyo. acaba bi değişiklik falan mı var . randevu almam lazım 6. ay kontrolum için bna numarasını atabilirmisiniz ..
sen her ay kontrole mi gidiosun??? ben 1.ay dolduğunda gittim bi daha çaarmadı beni :S
:)) Öyledir doktorumuz ben gittiğimde gözümdeki lensten tırnağımdaki ojeye kadar yorum yapmasını istemiştim. Şu şöyle bu böyle olmalı demişti. Bir çok arkadaşım kaşlarını nasıl almaları gerektiğini danışacaklarını söylemişti ben bir yıldır gidiyorum ve her seferinde unutuyorum :))
Senin dediğin gibi bende her gidişimde bir ay yetecek kadar moral depolamış oluyorum
Yeni yerine yeni resimler koymuşlar çok güzel olmuş :)) Alçıların çıkması açılış töreni heyecanı yaşatıyor :)) Şu mutluluğa paha biçilebilir mi ? :))
ruhsen bugun kayıt olup bunları soylemen garıp yanı ??????????????????????????????????
Barışın reklamı ıyı donuyor burada yha mıllet nefes alamadıgı halde ıyı dıor daha ne dıyceımı bılmom valla eed ıyı olabılır bende ona yaptırıcaktım yalnız bıkac ufak sorun ınsanın canını sıkıyor.
Oreleti'm
(özel mesaj atamıyorum .s )
teşekkür ederim canım benim :) burnum şahanee çok mutluyum gerçekten :) bu arada sevin hanım ameliyat mı oldu hiç haberim yok .
internette resimler var mı oralet?
kızlar ne kadar hızlı ilerliyorsunuz.foruma girdim gözlerim allak bullak oldu kaldıgım yerden devam ederken.sevin hnmın internette resimleri nerde oraletcim?
Öncelikle herkese merhaba..nihayet en sonunda foruma üye olabildim uzun süredir bi türlü beceremedim üye olmayı :))bende sevgili dr.barış çakır'a burun ameliyatı olanlardan birsiiym.. mayıs 25te olmuştum...olmadan evvel çok araştırmıştımm..sürekli burayıda takip ediyordumm tüm yazılanları okuyorumm :))çok faydasını gördüm...ve tek kelimeee çok memnunumm çok güzel oldu...Sevgili doktorum barış bey'i şiddetle tavsiye ediyorum herkese..ben gözü kapalı gittim diyebilirim hiç terededütsüz...:))1 yılı aşkın barış beyi heryerden araştırdım ve takip ettimmfazla bir sorum olmadı buyüzden :))
Nasılsın duygu. Burnun nasıl değişmeler yaşıyor musun. Benim burnumun ucu kalkık durmuyor artık keşke kalkık olsa diyorum:)
sen her ay kontrole mi gidiosun??? ben 1.ay dolduğunda gittim bi daha çaarmadı beni :S
valla bnle o kadar ilgilenmio ne yalan söyliim lens kaş falan hiç yani?ilk gittiğimdede ameliyat günü verdi.ameliyat günüme kadar ne aradılar ne sordular.ameliyatımı oldum.1.ay kontrole çaardı.gittim bi dahada çaarmadı bana ilgisiz geldi ama burnumu güzel yaptı :))) en önemliside bu.
Merhaba ruhsen 4 ay mı oluyor simdi senin ameliyat olalı. Geçmiş olsun.
Ben ilk ameliyatımı olduğumda yani göğüs ameliyatımı olduğumda internette gezerken bu sitede Barış Bey e ameliyat olanların yazılarını görmüştüm, bir iki soru sorayım. Acısını sancısını bi öğreneyim diye üye olmuştum. Siteyi kullanamadığım için yazılanları okuyamadan ameliyat olup, iyileşip hatta öyle görmüştüm.
Sürecim boyunca nerede yanlış yaptığımı nerede ne yapmam gerektiğini burada görmüştüm. Seninde burun ameliyatın sonrasında geçmen gereken süreç var önünde. Umarım faydası dokunmaya devam eder. Yüzüne bol su, bol bitki çayı öneriyorum öncelikle :) Burnunu güle güle kullan diyeyim.
Canım çok sağol...benim bu ayın 25nde tam 3ayım dolcak..4.aydan gün alcam:))ve çok memnunum benn..çevremdeki herkeste çok beğendi..tanıyamıyorlar bilee.. :)))barış bey hakediyor o paraları valla...çok başarılı...helal olsun :))ama şişler var çok fazla...kalın deri benimde..seninde sanırım kalın derii..ve epey olmuş galibaa..nasıl peki şişler indimii..ve acaba benimde 6 ay dolunca şekli oturcakmı bilmiyorummama önden şiş yanii
Öncelikle herkese merhaba..nihayet en sonunda foruma üye olabildim uzun süredir bi türlü beceremedim üye olmayı :))bende sevgili dr.barış çakır'a burun ameliyatı olanlardan birsiiym.. mayıs 25te olmuştum...olmadan evvel çok araştırmıştımm..sürekli burayıda takip ediyordumm tüm yazılanları okuyorumm :))çok faydasını gördüm...ve tek kelimeee çok memnunumm çok güzel oldu...Sevgili doktorum barış bey'i şiddetle tavsiye ediyorum herkese..ben gözü kapalı gittim diyebilirim hiç terededütsüz...:))1 yılı aşkın barış beyi heryerden araştırdım ve takip ettimmfazla bir sorum olmadı buyüzden :))
Herkese Selamlar,
Burun estetiği olan arkadaşlar; acaba Barış bey nasıl bir tampon kullanıyor ve iyileşme süreciniz nasıl oldu?? yani işe ne zaman geri dönebilirim:44: (bandajsız..)
Merhaba Merverella,
Barış Bey her hastasına tampon kullanmıyor. Bana ameliyat öncesi kullanacağını söylemişti ama ameliyat sonrası gerek duymamış mesela.
Ama kullandığında silikon tampon kullanıyor. Çoğu arkadaşımda böyleydi. Alçılar çıkana kadar senin işe dönüş sürecin, yani 10 gün tutuyor Barış Bey hadi bazen alçıdan sonra bant takıyor ihtiyaca göre (bana takmıştı) 4 günde o durmuştu 2 hafta diyeyim. Ama sancılı değil öyle evde tatil modunda iki hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?