Aslında bende hayatın içinde akmaya başladım dışarısı sanal alemden daha keyifli beni gören kızlarda var. Pek bi keyifliyim :))
Bende kaçmıştım bir ara yine bir ayağım dışarıda. Bir bıraksam tam bırakırım gibime geliyor ama böyle senin gibi tanıdıklarım ameliyat oluyor. Son durumlarını görmek için giriyorum. Bir arkadaşım ameliyat oldu göğüs şehir dışından hatta kime oldu onu bile bilmiyorum. Onay azmaya geldim öyle kalakaldım :)))
Canım çoğu kişide morluk olmuyor zaten morluktan niye korkuyosun. Morluk olsa bile alçı çıkana kadar geçmiş oluyor zaten. Ki ameliyattan önce sorarsın morluk olur mu diye Olmaz derse bilki olmayacaktır :)) Çevrende bu ameliyatı olanlar varsa muhtemelen onların hallerini görüp düşünüyorsundur öyle kazadan çıkmış gibi morluk olmuyor. Olursa da minimum. O geçici bir durum yahu takıla takıla buna mı takıldın :))
oraletim dediğin gibi yakınımda gördüğüm için korkuyorum bir arkadaşım oldu ve keşke onu görmeseydim dedim bütün yüzü mosmordu kızın ve o an sanırım ben ameliyat olamam dedim ama ilk günler böyle olması normalmiş öyle demişti:26: