mathmazel resimlerin varsa görebilirmiyim canım.arkadaş olarak eklermisin resimleri görmek için
Ekledim missions.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mathmazel resimlerin varsa görebilirmiyim canım.arkadaş olarak eklermisin resimleri görmek için
barış bey ilk görüşmede muayene ve tasarım ücreti alıyor mu?
yok hayır almıyor ucretsız
mrb mathmazel iyiym tşk ederim sen nasılsın? burnum benim bu ayın 27sinde 3 ay olacak şuanda çok memnunm ben.hala benim bile şişlikler var daha dün okuldan arkadaşmı gördüm kız bakıyoo yüzüme benle konuşuyo ama bendeki değişikliği çıkarmaya çalışıyo '' yaa diyo seda sen kilomu aldın saçınımı boyattın sende bişey var çıkaramıyrum '' :) bende işte hep bunu istiyodum görüşmeye gittiğimdede barş beye bunu söylemiştim doğal olsun istiyodm kesinlikle zamanla gerçekten burun dahada güzelleşiyo daha çok beğeniyo insan.. benim bu şekilde :) senin burnuşun nasıl süreç nasıl ilerliyor :97:
mathmazel bnm nerdeyse 1 ay olucak ama hala şiiş önden burnum yada şiş değil böyle geniş mi kalıcak bilemiyorum birde burnum yamuk şuan bi burun deliği aşşağıda diğeri yukarıda sağa doğru bir biçimde kötü duruyor buda haliyle ( sen de de böyle sorunlar varmı acaba??