Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

oraletim dediğin gibi yakınımda gördüğüm için korkuyorum bir arkadaşım oldu ve keşke onu görmeseydim dedim bütün yüzü mosmordu kızın ve o an sanırım ben ameliyat olamam dedim ama ilk günler böyle olması normalmiş öyle demişti:26:

Canım benim her zamanki gibi, kendin gibi güzel dileklerinle etrafına positif ışınlar göndermeye devam ediyorsun...güneş lekesine gelince tam burnumun kenarını nasıl buldu anlamadım bende ama en kötüsü o olsun, bir çözüm bulunur elbet...bende çok özledim canım inşallah bir istanbul yaparım artık...öpüyorum....birinci yılının şerefine burda bir şeyler içerim artık :-D

Sevgili Oralet ilgine teşekkür ederim. Evet bence de temiz bir deriyle operasyona girmek mantıklı. 13 Eylül de operasyoum var. 7-8 eylül gibi yaptırırım.Görüşmeye gittiğimde yapılan tasarımı bir türlü mail atmadılar. Eşim ve annemler merak ediyor. Acaba yollamıyorlar mı? Sana göndermişler miydi?

Zzynepcim müsadenle senin 7.5 aylik resmini baris beye gitmeden kopyleyip atmak istiyorum benim aklimdakide böyle bi burun :97: :97: bakalim baris bey ne dicek
senin avatardaki resmin ameliyat öncesi sanirim onuda cok merak ediyorum ama resim cok kücük ve ameliyat sonrasi alci ciktiktan sonra veya 2-3 haftalik resmin var mi cok merak ediyorum :26: :26:

çok teşekkür ederim hemen sorumu yanıtlamışşsın hemen yarın denicem faydasını görmeyi ümit ediyorum bende

Dene bakalım bende iki gün içtim bıraktım. Yarın yine başlarım malum pazartesi başlanır her şeye :) (sigara bırakılır, diyete başlanır vs. :)) )

Canım her ameliyatlıyka kendini kıyaslama. Bana Barış Bey sende morarma olmayacak demişti. Başta ailem ve arkadaşlarım. Yahu doktor olacak der mi tabiki öyle diyor olacak hemde kamyon çarpmış gibi olacaksın demişlerdi. Ben ameliyat oldum çıktım eve ziyaretime gelenler hatta ameliyat resmimi görenler eee sende hiç morluk yok dediler. Dedim olmayacağını söylemişti doktorum Şok oldular ki bende bu ameliyatı olan insan mosmor olur diye biliyordum öyle görmüştüm çevremden, Barış Bey in hastalarının çok çok fazlasında morluk vs. görmedim zaten herkesin aşağı yukarı bir albümü var. Ameliyat sonrası alçılı hallerine bak bakalım :))

Umuyorum sende de olmaz Barış Çakır farkını yaşarsın

Tüm enerjimi sana gönderiyorum en içten heyecanlarımla :)) Evet er şeye bir çözüm vardır leke tedavinin sonuçlarını bekliyorum :) İstanbul'a her zaman beklerim.

Bugün yeni tanıştığım bir yakın* arkadaşımla :)) buluştum. Bana birden şaka yapmak için elin uzattı burnumu sıkacaktı. Heyy dur napıyosun sakın dedim tepki verdim hiç hoşlanmam böyle şakalardan dedim. Neden genelde burun ameliyatı olanlar böyle tepki verir sen neden verdin anlamadım ameliyat mı oldun dedi.
Sence burnum ameliyatlı gibi mi diruyor dedim gayet ciddi olarak Eğdi başını iz var mı diye baktı. Tabiki hayır, burnun çok güzel, ameliyatlı olmadığın halde bende ona şaşırdım ya niye tepki veriyorsun şimdi bana dedi. Ayy nasıl mutlu oldum anlatamam :))) Söylemedim neden derseniz burnu söyleyince gözler göğüslere çevriliyor acaba yapılmış olabilir mi diye. Ben estetiğe uzak anadan doğma bereketli bir vucudum varmış gibi davranmayı tercih ediyorum :))))

Birinci yılımda uzakta olsakta herkes benim için bir kadeh kaldırır artık :)) 1.yıl kutlamalarım için göğüste olduğu gibi burunda da değişik sürpriz fikirler içindeyim. Oralet memesiyle ve ödülle gitmiştim. Şimdi dana farklı bir kutlama düşüncem var Böylesine doğal ve anlaşılmaz sonuçlar beni havalara uçuruyor

Evet canım aynen öyle yap. Öncesinde temizlet ameliyattan sonra daha rahat başa çıkarsın Tasarımı mail atmıyor be canım. Eskiden gönderiyordu Barış Bey artık göndermiyor. Ben 11 ay önce ameliyat oldum o zaman gönderiyordu. Ama ne zamandır bilmiyorum ama bir müddettir göndermiyor. Yine bi rica et ama gelmeyebilir. Buradaki diğer kız arkadaşlarımda alamamıştı çünkü.

Evet Oraletcim bugün Sevin hanımla konuştum. Barış bey mailde attı. Kafa karışıklığına yol açıp, hastanın ameliyat öncesi ekstra heyecanlanmasına neden olduğu için artık göndermeme kararı almış. Bence de aslında doğru bir karar. Bu arada Sevin hanım demişken gerçekten kendisi çok hoş bir bayan. Benim burnuma operasyona gerek yok dediğinde Sevin hanımı gösterip, bir konferans için örnek olması amacıyla küçük bir operasyon yaptığını söyledi Barış bey. Sevin hanımın yeni ve eski resimlerini gösterdi. Zaten çok güzel bir burnu varmış ama yapılınca daha da güzelleşmiş ama hiç ameliyatlı denilemez. Profesyonellikte burada devreye giriyor zaten.

kızlar bişey sorucam ben sevin hanımı arıyorum fakat başka birisi çıkıyo. acaba bi değişiklik falan mı var . randevu almam lazım 6. ay kontrolum için bna numarasını atabilirmisiniz ..

kızlar bişey sorucam ben sevin hanımı arıyorum fakat başka birisi çıkıyo. acaba bi değişiklik falan mı var . randevu almam lazım 6. ay kontrolum için bna numarasını atabilirmisiniz ..

Evet kesinlikle doğru bir karar. Mesela olabilecek en iyi sonucu burada bize sunduğunda bile ameliyat olacak kişi hepimiz ayrı bir tasarıma odaklanıyoruz ve kararını etkiliyoruz. Ama yinede senin tasarımını alabilmiş olmana sevindim :)) Ben Sevin Hanım'ın burnuna bayıldım zaten. Eskisiyle kıyaslayınca iyi olmuş diyor insan :)) Bende internette konulan resimlerle görmüştüm. :))

Oreleti'm

(özel mesaj atamıyorum .s )

teşekkür ederim canım benim :) burnum şahanee çok mutluyum gerçekten :) bu arada sevin hanım ameliyat mı oldu hiç haberim yok .

internette resimler var mı oralet?

kızlar ne kadar hızlı ilerliyorsunuz.foruma girdim gözlerim allak bullak oldu kaldıgım yerden devam ederken.sevin hnmın internette resimleri nerde oraletcim?

Öncelikle herkese merhaba..nihayet en sonunda foruma üye olabildim uzun süredir bi türlü beceremedim üye olmayı :))bende sevgili dr.barış çakır'a burun ameliyatı olanlardan birsiiym.. mayıs 25te olmuştum...olmadan evvel çok araştırmıştımm..sürekli burayıda takip ediyordumm tüm yazılanları okuyorumm :))çok faydasını gördüm...ve tek kelimeee çok memnunumm çok güzel oldu...Sevgili doktorum barış bey'i şiddetle tavsiye ediyorum herkese..ben gözü kapalı gittim diyebilirim hiç terededütsüz...:))1 yılı aşkın barış beyi heryerden araştırdım ve takip ettimmfazla bir sorum olmadı buyüzden :))

ruhsen bugun kayıt olup bunları soylemen garıp yanı ??????????????????????????????????
Barışın reklamı ıyı donuyor burada yha mıllet nefes alamadıgı halde ıyı dıor daha ne dıyceımı bılmom valla eed ıyı olabılır bende ona yaptırıcaktım yalnız bıkac ufak sorun ınsanın canını sıkıyor.

cnm böyle düşünmen bence yanlış burada hiç kimse barış beyin reklamını yapmıyor zaten reklama ihtiyacı olan bi doktor olduğunu düşünmüyorum..burada ki herkes halinden çok memnun ameliyatları çok güzel geçmiş insanlar bu yüzden yaşadıkları tecrübeyi paylaşıyor ki bnde bunlardan biriyim eğer kötü bi ameliyat geçirmiş olsaydım bunuda paylaşırdım..
evet barış beyin iyi bi doktor olduğunu söylemek de reklam olmaz heralde gördüklerimiz yaşadıklarımız bunlar reklam yapıyorsunuz demek hem bize hemde bunlardan hiç haberi olmayan bi doktora haksızlık olur.

Nasılsın duygu. Burnun nasıl değişmeler yaşıyor musun. Benim burnumun ucu kalkık durmuyor artık keşke kalkık olsa diyorum:)

Nasılsın duygu. Burnun nasıl değişmeler yaşıyor musun. Benim burnumun ucu kalkık durmuyor artık keşke kalkık olsa diyorum:)

evet aynı şeyleri bende yaşıyorum ilk başta çok kalkık diyordum şimdi öyle kalsaydı diyorum :) ama tabiki şuan çok daha doğal gözüküyor şişler inmeye başladı artık yaşav yavaş önden de beğenmeye başlıyorum ama tabi hala şiş iniyor yavaş yavaaaş :) sen nasılsın burnunla aran nasıl ? umarım sende alışmışsındırr =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…