Aslında bende hayatın içinde akmaya başladım dışarısı sanal alemden daha keyifli beni gören kızlarda var. Pek bi keyifliyim :))
Bende kaçmıştım bir ara yine bir ayağım dışarıda. Bir bıraksam tam bırakırım gibime geliyor ama böyle senin gibi tanıdıklarım ameliyat oluyor. Son durumlarını görmek için giriyorum. Bir arkadaşım ameliyat oldu göğüs şehir dışından hatta kime oldu onu bile bilmiyorum. Onay azmaya geldim öyle kalakaldım :)))
Canım çoğu kişide morluk olmuyor zaten morluktan niye korkuyosun. Morluk olsa bile alçı çıkana kadar geçmiş oluyor zaten. Ki ameliyattan önce sorarsın morluk olur mu diye Olmaz derse bilki olmayacaktır :)) Çevrende bu ameliyatı olanlar varsa muhtemelen onların hallerini görüp düşünüyorsundur öyle kazadan çıkmış gibi morluk olmuyor. Olursa da minimum. O geçici bir durum yahu takıla takıla buna mı takıldın :))
Canım benimm güneş lekesine sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Üzüldüm ama( hiç olmasaymış böyle üzmeyecekti seni. Leke de durup durup burnunda mı çıkmış.
Canım ben bi güneş gözlüğü aldım çerçeveler biraz sıkı. Burnuma oturmuyor havada kalıyor. Bakan anlamıyor tabi bende rahat rahat takıyorumÖyle bir gözlük edin derim :))
Oksijen terapiside hayırlı olsun. Güzelliğine güzellik kat bebek :) Öptüm ve özledim. İtalya'ya kucak dolusu sevgiler öpücükler :))
Aslında ameliyat öncesi yaptırmak gerek. Barış Bey bana söylemişti ama ben ne yazıkki burunla ilgili sıfır bilgiye sahiptim.
Amann zaten ameliyat oluyorumFazla deriyi kesip atacak ne gerek var demiştim. Hani uzun ufalacak ya :))))) İşte yanlış hesap beni çok uğraştırdı :)))
Günde kaç kişiyle görüşüyor illaki atladığı söyleyemediği kişilerde olyordur. Ama cilt bakımı yaptırınız sonra ödemler inene kadar yaptıramıyorsunuz. Ben hala gözlüğü bile kontrollü takıyorum. :))
çok teşekkür ederim hemen sorumu yanıtlamışşsın hemen yarın denicem faydasını görmeyi ümit ediyorum bende
oraletim dediğin gibi yakınımda gördüğüm için korkuyorum bir arkadaşım oldu ve keşke onu görmeseydim dedim bütün yüzü mosmordu kızın ve o an sanırım ben ameliyat olamam dedim ama ilk günler böyle olması normalmiş öyle demişti:26:
Canım benim her zamanki gibi, kendin gibi güzel dileklerinle etrafına positif ışınlar göndermeye devam ediyorsun...güneş lekesine gelince tam burnumun kenarını nasıl buldu anlamadım bendeama en kötüsü o olsun, bir çözüm bulunur elbet...bende çok özledim canım inşallah bir istanbul yaparım artık...öpüyorum....birinci yılının şerefine burda bir şeyler içerim artık :-D
Sevgili Oralet ilgine teşekkür ederim. Evet bence de temiz bir deriyle operasyona girmek mantıklı. 13 Eylül de operasyoum var. 7-8 eylül gibi yaptırırım.Görüşmeye gittiğimde yapılan tasarımı bir türlü mail atmadılar. Eşim ve annemler merak ediyor. Acaba yollamıyorlar mı? Sana göndermişler miydi?
Evet canım aynen öyle yap. Öncesinde temizlet ameliyattan sonra daha rahat başa çıkarsınTasarımı mail atmıyor be canım. Eskiden gönderiyordu Barış Bey artık göndermiyor. Ben 11 ay önce ameliyat oldum o zaman gönderiyordu. Ama ne zamandır bilmiyorum ama bir müddettir göndermiyor. Yine bi rica et ama gelmeyebilir. Buradaki diğer kız arkadaşlarımda alamamıştı çünkü.
Evet Oraletcim bugün Sevin hanımla konuştum. Barış bey mailde attı. Kafa karışıklığına yol açıp, hastanın ameliyat öncesi ekstra heyecanlanmasına neden olduğu için artık göndermeme kararı almış. Bence de aslında doğru bir karar. Bu arada Sevin hanım demişken gerçekten kendisi çok hoş bir bayan. Benim burnuma operasyona gerek yok dediğinde Sevin hanımı gösterip, bir konferans için örnek olması amacıyla küçük bir operasyon yaptığını söyledi Barış bey. Sevin hanımın yeni ve eski resimlerini gösterdi. Zaten çok güzel bir burnu varmış ama yapılınca daha da güzelleşmiş ama hiç ameliyatlı denilemez. Profesyonellikte burada devreye giriyor zaten.
Evet kesinlikle doğru bir karar. Mesela olabilecek en iyi sonucu burada bize sunduğunda bile ameliyat olacak kişi hepimiz ayrı bir tasarıma odaklanıyoruz ve kararını etkiliyoruz. Ama yinede senin tasarımını alabilmiş olmana sevindim :)) Ben Sevin Hanım'ın burnuna bayıldım zaten. Eskisiyle kıyaslayınca iyi olmuş diyor insan :)) Bende internette konulan resimlerle görmüştüm. :))
Öncelikle herkese merhaba..nihayet en sonunda foruma üye olabildim uzun süredir bi türlü beceremedim üye olmayı :))bende sevgili dr.barış çakır'a burun ameliyatı olanlardan birsiiym.. mayıs 25te olmuştum...olmadan evvel çok araştırmıştımm..sürekli burayıda takip ediyordumm tüm yazılanları okuyorumm :))çok faydasını gördüm...ve tek kelimeee çok memnunumm çok güzel oldu...Sevgili doktorum barış bey'i şiddetle tavsiye ediyorum herkese..ben gözü kapalı gittim diyebilirim hiç terededütsüz...:))1 yılı aşkın barış beyi heryerden araştırdım ve takip ettimmfazla bir sorum olmadı buyüzden :))
ruhsen bugun kayıt olup bunları soylemen garıp yanı ??????????????????????????????????
Barışın reklamı ıyı donuyor burada yha mıllet nefes alamadıgı halde ıyı dıor daha ne dıyceımı bılmom valla eed ıyı olabılır bende ona yaptırıcaktım yalnız bıkac ufak sorun ınsanın canını sıkıyor.
cnm böyle düşünmen bence yanlış burada hiç kimse barış beyin reklamını yapmıyor zaten reklama ihtiyacı olan bi doktor olduğunu düşünmüyorum..burada ki herkes halinden çok memnun ameliyatları çok güzel geçmiş insanlar bu yüzden yaşadıkları tecrübeyi paylaşıyor ki bnde bunlardan biriyim eğer kötü bi ameliyat geçirmiş olsaydım bunuda paylaşırdım..
evet barış beyin iyi bi doktor olduğunu söylemek de reklam olmaz heralde gördüklerimiz yaşadıklarımız bunlar reklam yapıyorsunuz demek hem bize hemde bunlardan hiç haberi olmayan bi doktora haksızlık olur.
Nasılsın duygu. Burnun nasıl değişmeler yaşıyor musun. Benim burnumun ucu kalkık durmuyor artık keşke kalkık olsa diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?