Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar arkadaşlık teklifi gönderiyorsunuz ancak en azından niyetinizi ifade eden bir mesaj atın özelden ve ben de bileyim ki burun ameliyatı olmak istiyorsunuz ve bu amaca hizmet ediyor fotoğraflarım.Albumlerde avatar resmini görüp merak edip arkadaşlık yollamayın.kesinlikle kabul etmiyorum bilginize.yasakkelime
sıka sıkaa çıkarmayaa çalıştı vallahi cnm acıdıı baya :) ama temizlenmedi sevin hanım papatyalı suyu kaynat buharında beklet yüzünü falan dedi ama bilemiyorum cilt bakkımına gideyim dedim ama onlarda sıkarlarmış burnumu o yüzden gitmiyorum.oraletin verdiği bitki çayını önerdi bide işte.deniyeceğim çayıda.olmadı yavaş yavaş geçmesini bekleyeceğimm napalım artık :)
Canım benim hoşbulduk güneş lekelerimden kurtulunca daha güzel olcak inşallah...Oksijen terapi aldım, üç seansta düzelecek inşallah....6. ayımın dolmasını sakin sakin bekliyorum...
Burun operasyonu geçiren sevgili arkadaşlar, bir konu dikkatimi çekti. Her Barış beye burun ameliyatı olacak arkadaşlar gibi ben de forumu baştan sona okudum. Forumun başında ameliyat olmadan bir hafta ya da birkaç gün önce cilt bakımı yaptırılması konusunda çok konu geçiyordu. Ama son ameliyat olan arkadaşlar bahsetmiyor.Daha önce konudan bahsedildiği için mi? yoksa artık yapılmasına gerek duyulmuyor mu?
Canım sorma ilk güneş lekesi oluştuğunda çok ağladım...burnumun sol tarafı çökük gibi duruyordu...burnum çöktü diye saatlerce ağladım..çünkü o gün güneş gözlüğü kullanmıştım ( 3.ayım bitmişti ) ve gözlük yüzünden çöktüğünü düşündüm....ama sonra dikkatli bakınca sadece güneş lekesi olduğunu gördüm...Oksijen terapisinin güneş lekelerine ve cildi gençleştirmeye faydası varmış...Şu an italyadayım, burda 3 seans satın aldım...İlk randevum 20 eylülde o zamana kadar doluymuş..ancak o zaman bilgilendirebilirim...Ama internetten okuduğum kadarıyla güneş lekelerinde etkiliymiş....üçüncü aydan sonra güneş gözlüğü kullanabiliryoruz değil mi? 5.aya girdim ama korkudan kullanmıyorum, kör olacam yada gözümü kısmaktan kırışcam
ilgin için çok çok teşekür ederim oralet :) hep destek tam destek :) ameliyattan sonra kardeşim burnuma çarptığında ortalığı ayağa kaldırmıştım ve ilk sen aklıma gelmiştin, yine koştun imdadıma :) tam anlamıyla meleksin :))
şuanki durumumdan mutsuz değilim, değilsem de tek sebebi barış beye güvenmem ve senin söylediklerini hatırlamamdır,yoksa paniklemiştim çoktan.
şimdi burnumun durumunu anlatayım sana; resim de gönderirim istersen. burun sırtım şiş dediğin gibi ama özellikle burnun uç kısmına doğru aşağı yönlü bi düşüklük var,güldüğümde düşüyor.normalde de yukarı doğru kavis olması gerekirken aşağı doğru duruyor.birde iki yandan görüntüsü aynı değil gibi.6 ay doldu benim ve ben bu zamana kadar ne bir fotoğraf çektim ne de ayna karşısına geçip burnumu inceledim.çünkü kendimi biliyorum,kesin takıntı yaparım dedim.2 hafta önce arkadaşım fotoğraflarımı çekti orda farkettim bu durumu.
ama sorun etmiyorum.en az 1 yıl daha beklerim ve umarım geçer, %90 geçecektir.zamanla geçmeyen bir durumsa bile barış bey gerekeni yapar.ama kesinlikle 2. ameliyatı olmayı göze alamam gibi geliyor.çünkü her ne kadar ağrı sızı olmasa da çok canım sıkılmıştı 10 gün evde alçıyla dururken
bahsettiğin çayı ameliyattan sonra 1 ay kadar içmiştim.ödemlere katkısı olmuştur mutlaka.aslında şimdi de içmek istiyorum ama kilo vermekten korkuyorum.ben 42 kilo falanım, kilo almaya çalışırken ters tepmesin diyorum :)
bende çok çok öptüm, görüşmek dileğiyle :)
oraletcim dün barış beyin yanına gittim hala çok şiş burnun dedi masaj falan yaptı bir de dediki bitki çayı iç sonra sevin hanım bn sana tarifi atıcam içenler çok memnun kalıyor dedi bnde bu tarifede bakalım bi dedim mailimi bi açtım seninnn çayıınnnn :)) meşhur olmuş anliyacağın senin çay
kızlar ocak ayında ameliyat olmayı düşünüyorum kaç ay öncesinden randevu almalıyım?:26: birde işlerim dolayısıyla erteleme yapabilirim aldğım tarihte ameliyat olmazsam çokmu ileri tarihe atar:26: çünkü iznime getirmeye çalışıcam 2 haftalık iznim ve 2 hafta yeterli bi süremidir ameliyat olan arkadaşlar size soruyorum cevaplarsanız çok sevinirim
duygucum nivea nin siyah nokta cikarici bantlari var burnunun hassas dönemini gecsin rahatlikla kullanabilirsin burnunu islatiyorsun suyun etkisiyle bant yapisiyor 15 dak bekletip cikartiyorsun siyah noktalarin cogu cikiyor tek tük kaliyor kalanlarida yüzünü buharda beklettikten sonra kolayca kendin cikartabilirsin ardindanda güzel bi maske uygulayabilirsin mesela eczanelerde utalk pudra satiliyor 5-6 tl arasi antibiyotik bi pudra sivilceleride kurutuyor (sivilcelerin üstüne aklinda geldikce pudrayi oldugu gibi sürebilirsin) 1 tatli kasigi bu pudradan ve 1 cay kasigi limonu karistirip yüzüne sürüp 15 dak beklettikten sonra yüzünü yikayabilirsin veya 1 cay kasigi limon yerine yüzünü buharda beklettigin papatlayi sudan alip bu pudrayi karistirabilirsin cay agaci yagi maskeside cok etkili tavsiye ederim
zaten cilt bakiminda cok farkli sey yapmiyorlar
sevgiler
yahu şu bitki çayından bende yapıcam ödem için olmasa da kilo verdirdiğini de yazmışşsın yalnız zencefil girmezse içine fark olurmu yani bi eksiklik olurmu faydasında zencefil pek içaçıcı birsey değilde birde bunu sıcak tuketmek yada yemeklerden oncesi sonrası diye bir formul varmı yardımcı olursan uygulamaya geçeyim şimdiden teşekkür:))
Canım muhtemelen kaçırmam görürüm ama bana da muhakkak haber ver :)) Bence Kasım gibi aramaya başla. Bir de onların zam dönemi oluyor tam ne zamana denk geliyor bilmiyorum ama zam öncesine denk getirmeye çalış ) 2 hafta yeterde artar bile alçı çıksın tamamsın zaten :)) Bir melek daha kanat takıyor süper haber :92::92:
ahh tatlım bnim tabi haber veririmm inş istediğim zamana denk getirebilirim de olup kurtulurum bian önce çok kasıyorum çünkü malesef kendimi inş seninki gibi güzel bi buruna sahip olurum bende
saol canım benim gerçekten okadar sorularımı bıkmadan usanmadan cevapladın halada cevaplıyorsun görüyorum.. genelde ameliyat olanlar bırakıp kaçıyorlar bidaha bulamıyosun=)ama sen her soruyu tekrar tekrar cevaplıyosun çok iyisin gerçekten benimde inş burun derim incedir dediğin gibi kolay geçer ameliyatım bide ben morluklardan korkuyorum alçı çıktıktan sonra morluklar kalıyormu:26: