Canım çok sağol...benim bu ayın 25nde tam 3ayım dolcak..4.aydan gün alcam:))ve çok memnunum benn..çevremdeki herkeste çok beğendi..tanıyamıyorlar bilee.. :)))barış bey hakediyor o paraları valla...çok başarılı...helal olsun :))ama şişler var çok fazla...kalın deri benimde..seninde sanırım kalın derii..ve epey olmuş galibaa..nasıl peki şişler indimii..ve acaba benimde 6 ay dolunca şekli oturcakmı bilmiyorumm ama önden şiş yanii
Ameliyat olduğunu çevrende kimse anlamaz bu imkansız gibi zaten :) Buna şaşırmam hiç
Kalın derilisin benim gibi hatta bu sitedeki angelius, paprica gibi diyeyim :) Şimdi şöyle diyeyim benim derimin kalın olmasının yanı sıra ekstra işlemler de yapıldı. Doku inceltme tekniği, fazla deriyi burun sırtına yedirerek, yemeyeni de iç dikiş atıp tutturarak değişik bir yol denedi doktorumuz. Hal böyle olunca benim süreç biraz daha fazla uzamış oluyor kalın derili diğer burunlara göre.
Şimdi benim 7.ay gibi içtiğim bitki çaylarıyla (Sayfa 508'de tam tarif vermiştim) içtim ve çok çabuk bir incelme oldu. Yine başladım yine içiyorum. Başka faydasını gören arkadaşlarımda oldu.
Şu an zaten havalar sıcak makyaj yapılmıyor zaten, yüzümü yıkıyorum gün içinde sürekli. Bu yıkama işlemide ödemler için iyi geliyor. Duş alırken duşun altına tutuyorum burnumu.
Alkole uzak durmaya çalışıyorum. Alkol ve şekerli gıdalar ödemi arttırıyor çünkü. Benim epey indi. Yani 1- 1,5 milim kadar indi. Hadi en kötü ihtimalle 1 milim diyeyim. Ki hala şiş, burun kanatlarım toparlandı ama bu yukarıda bahsettiğim dikiş işleminin olduğu bölüm haliyle çok deri yedirildi daha geç iniyor.
Şimdi 1.aydan sonra 6. aya kadar bölgesel şişlikler oluyor. Bir taraf düzgün diğer taraf şiş oluyor. Gün içinde bile sürekli şekil değiştiriyor bu seni yanıltmasın burnunun içi ve dışı da toparlanmaya çalışıyor hepsi bu.
Senin derin kalınsa 6 ayı geçer ama üzülme buna. Sen gereğini yap, sürecini bitir bakalım. Hatta resim koyabilirsin siteye senin burnunuda görmüş oluruz.
Gerçi kalın derili burun geç sonuç verir. Resimlerde çok farkeder. Benim koyduğum resimlerde alçı sonrası ve 7-10 aylık halleri arasında çook fark var.
Ben buna iyi yönden bakıyorum. Nihai hali bu değil, daha da değişecek daha da güzelleşecek demek oluyor bu :)) Ben tahmini 1,5 yıl diyorum hep kendim için.
Zaman dediğin nedir ki geçmek içindir zaten
Hadi bakalım kalın derililer olarak bakalım nasıl geçecek sürecimiz :)