• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kızlar bişey sorucam ben sevin hanımı arıyorum fakat başka birisi çıkıyo. acaba bi değişiklik falan mı var . randevu almam lazım 6. ay kontrolum için bna numarasını atabilirmisiniz ..

sen her ay kontrole mi gidiosun??? ben 1.ay dolduğunda gittim bi daha çaarmadı beni :S

:)) Öyledir doktorumuz ben gittiğimde gözümdeki lensten tırnağımdaki ojeye kadar yorum yapmasını istemiştim. Şu şöyle bu böyle olmalı demişti. Bir çok arkadaşım kaşlarını nasıl almaları gerektiğini danışacaklarını söylemişti ben bir yıldır gidiyorum ve her seferinde unutuyorum :))
Senin dediğin gibi bende her gidişimde bir ay yetecek kadar moral depolamış oluyorum :D
Yeni yerine yeni resimler koymuşlar çok güzel olmuş :)) Alçıların çıkması açılış töreni heyecanı yaşatıyor :)) Şu mutluluğa paha biçilebilir mi ? :))

valla bnle o kadar ilgilenmio ne yalan söyliim lens kaş falan hiç yani?ilk gittiğimdede ameliyat günü verdi.ameliyat günüme kadar ne aradılar ne sordular.ameliyatımı oldum.1.ay kontrole çaardı.gittim bi dahada çaarmadı bana ilgisiz geldi ama burnumu güzel yaptı :))) en önemliside bu.

ruhsen bugun kayıt olup bunları soylemen garıp yanı ??????????????????????????????????
Barışın reklamı ıyı donuyor burada yha mıllet nefes alamadıgı halde ıyı dıor daha ne dıyceımı bılmom valla eed ıyı olabılır bende ona yaptırıcaktım yalnız bıkac ufak sorun ınsanın canını sıkıyor.

Öncelikle ben birşeyi düzeltmek istiyorum.. mesajımda dedimki üye olamadım birtürlü yani şöyleki; kayıt olurken kullanıcı adı yada mail yanlış yazıoyrmuşum buyüzden üye olamamışım..yoksa elbetteki ben bura sayesinde barış beyle ilgili bilgiler edindim ve başka kaynaklardan..şimdi bunuda nasıl aklınıza getirdiniz inanınki çok şaşkınım ne ilgisi varr...ben memnun oldğum için burada paylaşmak istedimm..siz bilirsiniz kime olmak isterseniz ona olabilirsinz hanımefendi..ama bi arkdaşında dediği gibi barış beyin katiyenn reklama ihtiyacı yok..kimsede zaten zorlamıyorr aslaa..kim nerde nasıl olmak isterse olabilir.....bizler fikirlerimizi paylaşıyoruzkii karar veren arkdaşlar bunu baz alsınlar diyedir..

Son düzenleme:
Oreleti'm

(özel mesaj atamıyorum .s )

teşekkür ederim canım benim :) burnum şahanee çok mutluyum gerçekten :) bu arada sevin hanım ameliyat mı oldu hiç haberim yok .

Ricaa ederim güzellik 6.ayına girdin demek. Vay be mutluluğun daim olsun. Sevin Hanım ameliyat oldu. Çok şahane bir burnu var. Burun yapıı da, deriside iyiymiş. Kullanıyor gayet güzel. Gittiğimde inceledim iyice hiç şiş yoktu :)) Sevin çok şanslı bence . Şahane bir doktorun yanında çalışıyor. Şahane bir burnu oldu. Kendisi de şahaneydi zaten artık Barış Çakır'ın meleği de oldu :))

internette resimler var mı oralet?

Canım Barış Bey kendisi koymuş bir paylaşım sitesine her halde isim versem bir şey olmaz (facebook grup sayfasına) öncesi sonrası olarak :))

Orada görmüştüm, yoksa herkesin resmini koymuyor yani :)) Bir olaydan bahsetmiş ve konuyla ilgili de asistanının resmi eklemiş. Konu da gurur verici ve keyifli tamamını öğreneyim de o zaman yine yazarım :))

Öncelikle herkese merhaba..nihayet en sonunda foruma üye olabildim uzun süredir bi türlü beceremedim üye olmayı :))bende sevgili dr.barış çakır'a burun ameliyatı olanlardan birsiiym.. mayıs 25te olmuştum...olmadan evvel çok araştırmıştımm..sürekli burayıda takip ediyordumm tüm yazılanları okuyorumm :))çok faydasını gördüm...ve tek kelimeee çok memnunumm çok güzel oldu...Sevgili doktorum barış bey'i şiddetle tavsiye ediyorum herkese..ben gözü kapalı gittim diyebilirim hiç terededütsüz...:))1 yılı aşkın barış beyi heryerden araştırdım ve takip ettimmfazla bir sorum olmadı buyüzden :))

Merhaba ruhsen 4 ay mı oluyor simdi senin ameliyat olalı. Geçmiş olsun.

Ben ilk ameliyatımı olduğumda yani göğüs ameliyatımı olduğumda internette gezerken bu sitede Barış Bey e ameliyat olanların yazılarını görmüştüm, bir iki soru sorayım. Acısını sancısını bi öğreneyim diye üye olmuştum. Siteyi kullanamadığım için yazılanları okuyamadan ameliyat olup, iyileşip hatta öyle görmüştüm.
Sürecim boyunca nerede yanlış yaptığımı nerede ne yapmam gerektiğini burada görmüştüm. Seninde burun ameliyatın sonrasında geçmen gereken süreç var önünde. Umarım faydası dokunmaya devam eder. Yüzüne bol su, bol bitki çayı öneriyorum öncelikle :) Burnunu güle güle kullan diyeyim.

Nasılsın duygu. Burnun nasıl değişmeler yaşıyor musun. Benim burnumun ucu kalkık durmuyor artık keşke kalkık olsa diyorum:)

Ah ah hepimiz bu cümleyi kuracağız galiba :)) Önce çok kalkık oldu diyip sonra keşke daha kalkık olsaydı demeler :))

Hep diyorum alçılıyken ne kadar kalkık sonrasında o kadar güzel bir burun :)) Rahat olun yahuu :))

sen her ay kontrole mi gidiosun??? ben 1.ay dolduğunda gittim bi daha çaarmadı beni :S

Canım periyodik dönemler oluyor yaklaştığında sen randevu alacaksın. Yoksa nasıl takip etsinler :)) Günde iki hasta ameliyat olsa senelikten çarp :))

Senin şimdi 6.ayında gitmen lazım ;) Rahat ol don't panic :))

valla bnle o kadar ilgilenmio ne yalan söyliim lens kaş falan hiç yani?ilk gittiğimdede ameliyat günü verdi.ameliyat günüme kadar ne aradılar ne sordular.ameliyatımı oldum.1.ay kontrole çaardı.gittim bi dahada çaarmadı bana ilgisiz geldi ama burnumu güzel yaptı :))) en önemliside bu.

:)) Bunlar beğenmediği detaylardı :)) Belki sende kusur bulamamıştır şekerim :))

Canım beni de aramıyorlar randevunuz var diye :) Ben kaçırmıyorum ;)) Burnun güzelse en güzel detay bu. Ama ilgilidir doktorumuz yaa :))

Valla benim 1.yılım yaklaşıyor acayip keyifli bir moddayım :))) Senin kaçıncı ayın canım ??

Merhaba ruhsen 4 ay mı oluyor simdi senin ameliyat olalı. Geçmiş olsun.

Ben ilk ameliyatımı olduğumda yani göğüs ameliyatımı olduğumda internette gezerken bu sitede Barış Bey e ameliyat olanların yazılarını görmüştüm, bir iki soru sorayım. Acısını sancısını bi öğreneyim diye üye olmuştum. Siteyi kullanamadığım için yazılanları okuyamadan ameliyat olup, iyileşip hatta öyle görmüştüm.
Sürecim boyunca nerede yanlış yaptığımı nerede ne yapmam gerektiğini burada görmüştüm. Seninde burun ameliyatın sonrasında geçmen gereken süreç var önünde. Umarım faydası dokunmaya devam eder. Yüzüne bol su, bol bitki çayı öneriyorum öncelikle :) Burnunu güle güle kullan diyeyim.

Canım çok sağol...benim bu ayın 25nde tam 3ayım dolcak..4.aydan gün alcam:))ve çok memnunum benn..çevremdeki herkeste çok beğendi..tanıyamıyorlar bilee.. :)))barış bey hakediyor o paraları valla...çok başarılı...helal olsun :))ama şişler var çok fazla...kalın deri benimde..seninde sanırım kalın derii..ve epey olmuş galibaa..nasıl peki şişler indimii..ve acaba benimde 6 ay dolunca şekli oturcakmı bilmiyorumm :(ama önden şiş yanii

Son düzenleme:
Canım çok sağol...benim bu ayın 25nde tam 3ayım dolcak..4.aydan gün alcam:))ve çok memnunum benn..çevremdeki herkeste çok beğendi..tanıyamıyorlar bilee.. :)))barış bey hakediyor o paraları valla...çok başarılı...helal olsun :))ama şişler var çok fazla...kalın deri benimde..seninde sanırım kalın derii..ve epey olmuş galibaa..nasıl peki şişler indimii..ve acaba benimde 6 ay dolunca şekli oturcakmı bilmiyorumm :(ama önden şiş yanii

Ameliyat olduğunu çevrende kimse anlamaz bu imkansız gibi zaten :) Buna şaşırmam hiç :D

Kalın derilisin benim gibi hatta bu sitedeki angelius, paprica gibi diyeyim :) Şimdi şöyle diyeyim benim derimin kalın olmasının yanı sıra ekstra işlemler de yapıldı. Doku inceltme tekniği, fazla deriyi burun sırtına yedirerek, yemeyeni de iç dikiş atıp tutturarak değişik bir yol denedi doktorumuz. Hal böyle olunca benim süreç biraz daha fazla uzamış oluyor kalın derili diğer burunlara göre.

Şimdi benim 7.ay gibi içtiğim bitki çaylarıyla (Sayfa 508'de tam tarif vermiştim) içtim ve çok çabuk bir incelme oldu. Yine başladım yine içiyorum. Başka faydasını gören arkadaşlarımda oldu.

Şu an zaten havalar sıcak makyaj yapılmıyor zaten, yüzümü yıkıyorum gün içinde sürekli. Bu yıkama işlemide ödemler için iyi geliyor. Duş alırken duşun altına tutuyorum burnumu.

Alkole uzak durmaya çalışıyorum. Alkol ve şekerli gıdalar ödemi arttırıyor çünkü. Benim epey indi. Yani 1- 1,5 milim kadar indi. Hadi en kötü ihtimalle 1 milim diyeyim. Ki hala şiş, burun kanatlarım toparlandı ama bu yukarıda bahsettiğim dikiş işleminin olduğu bölüm haliyle çok deri yedirildi daha geç iniyor.

Şimdi 1.aydan sonra 6. aya kadar bölgesel şişlikler oluyor. Bir taraf düzgün diğer taraf şiş oluyor. Gün içinde bile sürekli şekil değiştiriyor bu seni yanıltmasın burnunun içi ve dışı da toparlanmaya çalışıyor hepsi bu.

Senin derin kalınsa 6 ayı geçer ama üzülme buna. Sen gereğini yap, sürecini bitir bakalım. Hatta resim koyabilirsin siteye senin burnunuda görmüş oluruz.

Gerçi kalın derili burun geç sonuç verir. Resimlerde çok farkeder. Benim koyduğum resimlerde alçı sonrası ve 7-10 aylık halleri arasında çook fark var.

Ben buna iyi yönden bakıyorum. Nihai hali bu değil, daha da değişecek daha da güzelleşecek demek oluyor bu :)) Ben tahmini 1,5 yıl diyorum hep kendim için.

Zaman dediğin nedir ki geçmek içindir zaten ;) Hadi bakalım kalın derililer olarak bakalım nasıl geçecek sürecimiz :)

Canım benim ben yeni üye oldğumdan resim göremiyor ekleyemiyorum ne yazıkkii..bende bakamıyorum siznkilere...25 mesaj yazmış olmam lazımmış en az..bi süre sonra dolar zaten mesaj eklerimm...ama bu avatardaki 2 resimde benim zaten.. :)...doğru diyorsun kalın derililerde 2 yıl bile sürebilir...ama bu halde bile çokkk beğenildii...ben burnumdan bukadar güzel bir sonuç beklemiyordum açıkçasıı :)))okadar mutlyuumkiiiiii hayata pozitiv bakıyorummm :))güzeldimm iyice güzelliğime güzellik kattııı :)))barış bey bir dahiii....ben ameliyat olmadan evvel barış beyi okadar çok araştırdımkii bütün süreçlerini okudum..ve tek bir soru bile sormadan direk gözü kapalı girdim ameliyata :))....çevremdekiler diyorki saçlarındamı bir değişklik yaptın..hani bir değişim var ama bulamıyorlar :))ben syleyincede diyorlarkii çokk doğru bir karar vermişsinn...olurda bukadar güzel olur bir insan kolay kolay estetik yakışmaz birde..mesela birine baktğın zaman estetik olup olmadğını okadar bariz bir şekilde anlarsınkiii...zaten estetik anlaşılıyorsa o çok başarısız bir estetiktir...anlaşılmıyorsaaa eğerki tıpkı bizlerde oldğu gibi :))bu büyük bir başarıdır ve ben bunu barış beyin üstün başarısı olarak niteliyorumm..eğerki karar aşamasında olan arkadaşlarımız varsa bence barış beyy çok çok isabetli bir karar olacaktır.ben kolay kolay estetik olmazdımm hiçkimseye güvenemedim nedense...bu çok önemli bir ameliyattır sonuçta yüz.......o nedenle doğru bir cerrah şart..aksi takdirde bir ömür mutsuz olabilirsinzz.....amaaa ben çok mutluyummmmm okadar memnunumkii anlatılmaz yaşanırr :)))

Son düzenleme:
Arkadaşlar sanırım mesaj sayım dolmadan resim ekleyemiyorum :( ama dolunca en kısa zamanda paylaşıcam :)

Son düzenleme:
Öncelikle herkese merhaba..nihayet en sonunda foruma üye olabildim uzun süredir bi türlü beceremedim üye olmayı :))bende sevgili dr.barış çakır'a burun ameliyatı olanlardan birsiiym.. mayıs 25te olmuştum...olmadan evvel çok araştırmıştımm..sürekli burayıda takip ediyordumm tüm yazılanları okuyorumm :))çok faydasını gördüm...ve tek kelimeee çok memnunumm çok güzel oldu...Sevgili doktorum barış bey'i şiddetle tavsiye ediyorum herkese..ben gözü kapalı gittim diyebilirim hiç terededütsüz...:))1 yılı aşkın barış beyi heryerden araştırdım ve takip ettimmfazla bir sorum olmadı buyüzden :))

ruhsen senin adına cok sevindim.güle güle kullan:)

Herkese Selamlar,
Burun estetiği olan arkadaşlar; acaba Barış bey nasıl bir tampon kullanıyor ve iyileşme süreciniz nasıl oldu?? yani işe ne zaman geri dönebilirim:44: (bandajsız..)

Herkese Selamlar,
Burun estetiği olan arkadaşlar; acaba Barış bey nasıl bir tampon kullanıyor ve iyileşme süreciniz nasıl oldu?? yani işe ne zaman geri dönebilirim:44: (bandajsız..)

Merhaba Merverella,

Barış Bey her hastasına tampon kullanmıyor. Bana ameliyat öncesi kullanacağını söylemişti ama ameliyat sonrası gerek duymamış mesela.

Ama kullandığında silikon tampon kullanıyor. Çoğu arkadaşımda böyleydi. Alçılar çıkana kadar senin işe dönüş sürecin, yani 10 gün tutuyor Barış Bey hadi bazen alçıdan sonra bant takıyor ihtiyaca göre (bana takmıştı) 4 günde o durmuştu 2 hafta diyeyim. Ama sancılı değil öyle evde tatil modunda iki hafta.

Merhaba Merverella,

Barış Bey her hastasına tampon kullanmıyor. Bana ameliyat öncesi kullanacağını söylemişti ama ameliyat sonrası gerek duymamış mesela.

Ama kullandığında silikon tampon kullanıyor. Çoğu arkadaşımda böyleydi. Alçılar çıkana kadar senin işe dönüş sürecin, yani 10 gün tutuyor Barış Bey hadi bazen alçıdan sonra bant takıyor ihtiyaca göre (bana takmıştı) 4 günde o durmuştu 2 hafta diyeyim. Ama sancılı değil öyle evde tatil modunda iki hafta.

Merhaba oralett. Benim üst dudağı hala alt dudaımın üstüne gelmiyor normal mi.

Back